reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

W Berlinie lało całą noc a teraz jest przyjemne 20 stopni. Ja czekam na męża, już do mnie jedzie - dzisiaj się dowie o 2 kreskach, ciekawe jak zareaguje. W pirwszej ciąży mi nie uwierzył - powiedział że niemożliwe żeby w pierwszyc cylku. Lekarz ech...:szok:

reklama
mistres super wiesci, gratuluje :-)
poziomki u ciebie rowniez, czekamy na nastepna wizyte :-)

a ja jem pomidory ze smietana.... wiem,ze bede zdychac po nich ale ilez mozna jesc zupy i chleb z maslem i ogorkiem (chociaz ogorek tez cos ostatnio mi podpadl ;/)
ja chce pizze!!:-D

vetka my też jesteśmy ciekawe jaka będzie reakcja. jak będziesz po, to zdaj nam relację;-)
ruda ja zrobiłam spagetti, ale mi tak cuchnie, że się nie tknę:-(

poziomki - suuper:-) będzie dobrze :-)

vetka
- mi się udało w pierwszym cyklu :-) i całe szczęście bo dwóm parkom, którzy są naszymi bliskimi znajomymi też się udało za pierwszym razem czym się chwalili :-D więc widziałam że mojemu m też bardzo zależało by się udało za pierwszym razem :-D ahhh te chwalipięty :-)

teraz w 3 cyklu od odstawienia antykoncepcji i tak troche na odległość bo w domu bywam co 2 tyg. Oczywiście że dam znać, choc pewnie dopiero jutro, bo wieczorem wychodzimy na jakąś kolacyjkę ze szwagrem i jego narzyczoną

scarletka spagetti tez bym zjadla. Oczywiscie tylko w myslach, bo nic takiego nie tkne. Oj odbije to sobie jak tylko mdlosci mi sie skoncza.....
oczywiscie trzymam sie wersji ze dluzej niz do 5 mc nie bede ich miala..... a i mam cicha nadzieje, ze jednak szybciej mina, np.tak ksiazkowo w 12 tc :cool::-D

a u nas rowniez za pierwszym razem sie udalo :-) anty odstawilam w styczniu ,ale do czerwca sie zabezpieczalismy.

do mnie właśnie dzwoniła teściowa i mówi że jedzie się spotkać ze szwagierką i że język ją świerzbi :-) ale powiedziałam że dopiero za 3 tyg po kolejnej wizycie będzie można się chwalić na prawo i lewo :-) no jestem ciekawa czy dotrzymają tej słodziutkiej tajemnicy przez te 3 tyg :-D

Scarletka no niestety nie ma gwarancji, ale myślę, że szanse się zwiększają... życzę aby tym razem było lepiej :tak:
wszystko na dole mnie pobolewa, sutki mam spuchnięte i bolące jak w poprzedniej ciąży, może jutro zrobię test. Byłoby ciężko z dwoma szkrabami, ale bardzo chcę... Od tygodnia biję się z myślami i najpierw nie robiłam testu, bo czekałam na okres, a teraz nie robię, bo martwię się, że może być negatyw.... ehhhh

reklama
Do góry