reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Zobacz załącznik 298070

Prosze was bardzo kochane W-Z dla wszystkich ciężaróweczek.........

Ja ogolnie chciałam miec dopiero za 2 lata dzidziusia ale w koncu stwierdziłam ze teraz urodze a pozniej zajme sie juz fotografią na pełen etat:tak::tak: i zrobie w koncu cos dla siebie..........

do dziewczyn z uk czy nie orientujecie sie na temat Usg 3d w Anglii???????? czy robia wogóle????

prowokujesz tą W-Z - etką:)
ja do tej pory 2 kg przytyłam lekarz sie na mnie patrzy jak bym sie wiecznie głodziła w tych 2 kg moj synus 420 takze zostaje mi 1580 :) hehe

reklama
Ja teraz odkleiłam się od żelazka- będzie się mi śnic po nocach:) Jutro na 8 do szkoły oj jak bardzo sie mi nie chce- buuuuuuuuuuuu:-(

Ona-
aleś mi narobiła smaka na te fryteczki jak to teraz przeczytałam....ale już za późno trochę:( muszę się obejść smakiem:-p:-p- co do wyników to pierwsze słyszę takie cos:)hm

Pinka
- na BB dzisiaj wiało weekendem:) I prosze przestań kusić słodkościami bo się roztyje i będę wyglądać jak hipopotam.

Harsharani- mała ma mieszkac z Wami?? Jej chyba sie na głowe rzuciło i to zdrowo!!:wściekła/y:

TruskawaM
- oj na pewno z nami to Ci przybędzie kg- jeszcze jak będziesz siedzieć cały dzień z nami na BB to już wogole- hihi:-D

Madzikim- no i kolejna robi nam smaka- ładnie to tak?:-) Zdrówka dla córci ;-)A my mamy teraz 9kg+:)

Also- ja uwielbiam zdjęcia w albumach....tez muszę dać coś do wywołania bo takie to nie te same co na kompie:)

Koncia- a Ty znowu szkoła i nauka- biedaczku nasz:) Trzymam kciuki za zaliczenie is zybkie wchłanianie wiedzy przez weekend. Ja weekend spędzę znowu w szkole:(

Pestusia- miłego weekendu z mężulkiem;-)

do dziewczyn z uk czy nie orientujecie sie na temat Usg 3d w Anglii???????? czy robia wogóle????

Robia. U mnie w miescie kosztuje bodajze 140L i dostajesz film i zdjecia. Moj M. chcial przeznaczyc na takie usg pieniadze z tego dodatku na owoce i warzywa dla ciezarnych, ale ja uwazam ze to usg jest zbedne. Maly nie lubi usg, denerwuje sie, a na normalnym wszystko wyszlo w porzadku, poznalismy plec, wiec za te pieniadze bedzie fotelik i baza do samochodu :)

U mnie wlasnie wszedzie fajerwerki :) w zeszlym roku ogladalam na zywo. Przecudne byly :)

Pojezdzilam dzis troszke na rowerku, bo mi strasznie ciezko po tym kebabie bylo. Lubie chodzic glodna spac, juz nawet troche czuje ssanie. Jutro malowanko przedpokoju i livingu u mnie. Chcialabym jeszcze panele przed urodzeniem malego zrobic, bo jasne wykladziny przy malym dziecku chyba nie beda praktyczne.

czesc wszystkim z wieczora normalnie padam na pysk byłam w sklepach nigdzie nie ma dżemu truskawkowego a o ile dobrze pamietam nie było klęski truskawek w tym roku:baffled:
ledwo mrugam mam nadzieje że w końcu sie wyśpie dzisiaj
a ja piekłam kruszanca pewnie zaraz troche wszamam, porcja owoców i aaśku

Matko z córką- co wy macie z tymi ciastami- ja przez Was obłędu na noc dostane!!!!!:):)hahahah

Papciarkowa- to gdzie Ty biedaczko tego dżemu szukasz:) W Chinach:)?hihihi

Milutek jak tak dalej pójdzie to chyba se zamówie z chin bo ocipieć idzie 5 sklepów i o truskawkowym można pomarzyć kupiłam malinowy ale jak już go doniosłam do domu to mi sie bułki z szynka i pomidorem zachciało wiec czeka sobie pewnie do jutra
a musze wam powiedzieć że ta gra farmerzy rzeczywiście fajna walcze od wczoraj ze sianiem i zbieraniem:)

agacina- a wiesz moze jak to sie u nich fachowo nazywa???????? tak samo jak u nas cz inaczej???
Milutek- zaprasujesz sie kobito na amen:-D:-D no ale mnie tez to czeka po nowym roku:-p:-p
katjusza to umyjesz jeszcze raz ząbeczki...........:-D:tak:

oglondacie film na tvn Nie kłam Kochanie ale jaja pekam ze smiechu:-D:-D
ok spadam do juterka........​

reklama
Zobacz załącznik 298070

Prosze was bardzo kochane W-Z dla wszystkich ciężaróweczek.........

Ja ogolnie chciałam miec dopiero za 2 lata dzidziusia ale w koncu stwierdziłam ze teraz urodze a pozniej zajme sie juz fotografią na pełen etat:tak::tak: i zrobie w koncu cos dla siebie..........

U nas też robią, kosztuje od 100 - 200f
zobacz sobie na tą stronkę, wprawdzie to daleko od Ciebie, bo w Nottingham, ale można poczytać co i jak www.4dbabyview.net/index.html

Ostatnia edycja:
Do góry