Dusia08
Marzec '08
Beti- no z tym zepchnieciem to juz lekka przesada. Juz ja bym go zepchnela![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kra dokładnie tak planujemy zrobić - ale Martynka jest teraz w tak złym stanie (dzisiaj to już nawet ja słyszałam jak jej świszczy przy oddechu), że musimy ją podleczyć. W tym czasie poszukamy jakiegoś dobrego specjalisty i umówimy się na konsultacje.Stefanna zastanawiałam się dziś cały ranek czy to pisać i postanowiłam, krótko: po moich doświadczeniach z alergią i początkami astmy u Błażeja, gdybym usłyszała taką diagnozę jak Ty, to jeśli mój pediatra nie ma specjalizacji z pulmonologii, to po wybraniu tych wziewów, poszłabym na konsultację u specjalisty![]()
weronika no jak to będzie ?......- będziecie latać nago po kuchni, spać w niedzielę do 10, gotować mniejsze ilości jedzenia i przyjmować znajomych wtedy, gdy Wy tego chcecie, a nie kiedy innym domownikom nie będzie przeszkadzać - będzie suuuper;-)A mama to chyba wydygała, bo naprawdę przetnie pępowinę, co?;-)![]()
Tak się zastanawiam i chyba te cycusiowe częściej wstają w nocy i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzejmoja to wciąż się jeszcze budzi w nocy na cyca![]()
W sumie facetom jest chyba ciezko sie pogodzic ze ten czas ktory mieli na swoje zainteresowania musza podzielic bo dzieckiem trzeba sie zajac. No bo okazuje sie ze nie mozna siedziec caly dzien w garazu albo przed kompem bo dzieci potrzebuja uwagi. Kazdy chyba czasem ma dosc i chce odpoczac co przy dziecku jest trudne.
U Joli też się tak objawia kolejne wychodzenie ząbka, a potem jest lekkie pokasływanie. Emilka ostatnio miała katar i w tym czasie wyszły jej 4 górne ząbki, teraz się zastanawiam, czy to nie było przez ząbki. Miała katar prawie dwa tygodnie, a z ostatnim ząbkiem jej minął. Poza tym nie wiem, kiedy mogłaby się przeziębić. Po tygodniu doszedł kaszel na dwa dni, ale chyba był związany z tym, że katar spływal do oskrzeli.