Widze ze duzo z nas ma problemy ze spaniem i juz sie boje bo zawsze jak u mnie jest spokonie i poczytam ze i Was cos sie dzieje to dzien, dwa i mam to samo. Tak juz bylo ze zabkami i przeziebieniem wiec czekam teraz na bezsenna noc
)
Dawid ma nadal 4 zebole,
chodzi trzymajac sie mebli i wszedzie go pelno.
Kojec traktuje jak zlo najwieksze
Lubi sie wspinac.. np w lozeczku. raz mialam wrazenie ze z niego wyjdzie, pokaze Wam
let me out, let me out - Fotolog
to samo robi we wannie, lapie sie tej raczki co ma za zadanie pomoc wstac z wanny, podciaga sie i staje na brzegu wanienki. Istny cyrk i masa smiechu
Zdaza mu sie ze sie 'pusci' hihihi ale laduje wtedy na pupie, nozki jeszcze za slabe i nad utrzymaniem rownowago tez musi popracowac.
Na zlosc matce mowi tata i wszystko inne tylko nie mama :/
Lubi jesc, troche malo pije ale pracujemy nad tym
No i w nocy budzi sie 2-3 razy co jest moja najwieksza bolaczka.
Nie karmie piersia od tygodnia i nie jest mi z tym zle chociaz czasami tesknie
To chyba na tyle
Anetka do nas co jakis czas przychodza jakies probki, czy gazeta Maluszek
Na oddziale poporodowym dali nam ankiete, w sumie to kilka ich bylo. Napewno stamtad maja moj adres. Przysylaja np jakies probki typu, sloiczkowe jedzonko czy kaszke no i broszurki, srety bzdety, ale nie mam nic przeciwko. Mleczka nie dostalam ale moze sie doczekam
PM zdrowiejcie szybko !
Niekat dobrze ze tak w miare na bierzaco zalatwiasz spory z mezem. Ja czasem odpuszczam ale jestem pamietliwa i najczesciej jak juz sie nazbiera to wybucham a maz wtedy patrzy na wariata bo mu wypominam cos co przeskrobal miesiac wczesniej. Staram sie z tym walczyc ale jednoczesnie nie moge wyjsc na zrzedzacego potwora ktory codziennie suszy mu glowe...
Stefanna- teraz jak juz Martynce lepiej skontaktu sie z jakims dobrym specjalista jak radzily dziewczyny.
Agunia-- jak poszlo z tesciami ??
Co do palenia... sama palilam i wiem ze jest ciezko rzucic,ale jak bym miala do konca miesiaca 400zl i z tego mialabym wydac polowe na fajku..huhuhu to by byla dla mnie najlepsza motywacja do rzucenia.Zreszta zdrowie, cuchnace wlosy i rece. Wyobrazasz sobie teraz ze Twoj facet np zaczyna palic? Nowy rok sie zbliza. Dobry czas na pozbycie sie nalogu, zreszta jak kazdy
Wlasnie doszlam do wniosku ze malo z Was pisze bez Pl znakow. Przeszkadza Wam ich brak?
Ja nie uzywam ich od 8 lat, z przyzwyczajenia. Czyta mi sie latwiej jak one sa ale jak mam stosowac to napisanie czegokolwiek zajmuje mi sporo czasu