reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asia - trzymam kciuki, żeby Twój tata był zdrowy.
Weronika
- może rzeczywiście zrób jeszcze badania krwi, skoro zdarzają się takie przypadki, jak pisały dziewczyny.
Niekat - gratulacje z okazji pierwszego ząbka!

Ja byłam dzisiaj w pracy i okazało się, że nie mam do czego wracać. Firma podupada, redukuje zatrudnienie. Trzeba będzie zacząć czegoś szukać, tylko chyba ciężko mi będzie znaleźć pracę na pół etatu. Na razie mi się nie spieszy, bo materialnie sobie radzimy, ale w końcu będę musiała wrócić do zawodu. Trochę mi szkoda mojej byłej firmy, bo była w niej na prawdę fajna atmosfera.

reklama
Weronika a moze to po tej "pigułce" co brałas? takie masz hocki klocki:confused:
Doris szkoda:-(
Ninja ja tam nie widze twojego postu:-p

PM buziak dla Ciebie za to Co mi wtedy tam napisałaś:tak:
ninja - nie czaję tego twojego linka co wkleiłaś - chyba coś inszego chciałąś pokazać bo to posty z ostatnich dni:-p
weronika z poniedizałku rób test i zobaczymy jak to jest z tą Twoją "rzekomą ciaża":tak:;-):-)
doris - a mozę znajdziesz jeszcze lepszą:tak:
Asia - też powiedziałam mojemu że weronika chyba w ciąży to stwierdził ze fajnie będzie miała - sam jak Oliwia była malutka nagabywał o drugie od razu:tak::-) - my teraz mamy mały post.Co prawda od soboty było bzyku bzyku na patyku ale tylko raz czy dwa no a my gumek niet! ale juz mnie cholera nosi jak nie wiem:rofl2:
mówie Wam dziewczyny jak mnie cieszy ten zębol Marcela - co chwila mu grzebię w dziubie i macam go jak tylko on sam sobie nie maca - bo się chyba zorientował ze cosik mu tam wyrosło bo trze paluszkami aż sprzypi;-)tak mi sied ziś tłukł w nocy bo mu wyłąził skubaniec jeden - to teraz moze poleci reszta z nim i będzie miał czym na święta pieroga zagryść ehehhehe:-D
a jak fajnie wygląda suwaczek z tym jednym zębem heheh pokazywałąm Marcelowi ale nie zakumał o co mi chodzi i opluł mi rękaw tak chcial uciec z kolan...:nerd:

My juz po wizycie:-)
weronikaa-i znowu sie troszke rozpisze z tym ze nie chce cie martwic czy cos ale...
przy Areckim mialam tak ze 3 dni po tym jak nie dostalam @ a mialam tak jak ty co 28-31 i zrobilam test to mialam piekne 2krechy a jak zaciazylam za 2razem to jakos bylam pewna ze jestem w ciazy bo tak jakos czulam:sorry2: i przed @ zrobilam 2 testy i nic 2 dni po terminie @ zrobilam test nic dopiero po paru dniach zaczely bolec mnie piersi wiec znowu polecialam po test i wyszly slabe 2 kreseczki poszlam na wizyte do gin i tez jakos wychodzil mi 5tydz przy Arku bylo w tym czasie widac pecherzyk na usg a przy Domisiu kompletnie nic tylko powiekszona macica kazala przyjsc po 2tyg wiec przyszlam no i zrobila mi dopochwowe bo sie wystraszyla ze to trojaczki ale byly blizniaki z tym ze u jednego serduszko juz bylo widac a u drugiego nie i znowu po 2 czy 3 tyg kazala przyjsc bo mozliwosc byla ze sie to wchlonie no i tak sie stalo zostal sam Dominis:-( kochany Dominis :-) nie chodzi mi o to ze mozesz miec blizniaki ale o to ze ja tez tak mialam ze w 5tyg nic nie bylo widac tylko macica powiekszona mam nadzieje ale ze bedzie jak chcesz i ze dostaniesz@ 3maj sie ale nadal mi sie wydaje ze bedzie z tego dzidziolek obym sie mylila skoro nie czas na to:baffled:

ee ninja szczerze to nie najdziksza z Twoich wypowiedzi hehehe:-pmnie beształyście prawie równo z mrową 10.wrzesnia to sie schowąłam az do 18 hhahah a pomyślec ze teraz mrowa jest "forumową iskierką":-Dbyło mineło - a porządek musi być!:-D:rofl2:
ja już mam w czubie równo wieć nie wytrzymam jeszcze dwóch dni tylko idę zgwałcić męża już teraz:rofl2:

reklama
Zalegle zyczonka dla Basi i Dzemika
asze-buzki dla malusiej
kasia-oby zebolki szybciutko wyszly
niekat-gratulujemy pierwszego zabala:-):-):-) a i milego gwalcenia:-p:-p:-p

Do góry