reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Napisać coś o sobie...
Alicja to nasze pierwsze dziecko i po długiej walce o jej życie i zdrowie baaardzo się cieszymy, że z nami jest :-). Po wyjściu ze szpitala była cały czas rehabilitowana, w związku ze wzmożonym napięciem. Teraz najchętniej to chciałaby żeby trzymać ją na kolanach w pozycji siedzącej bo sama jescze nie daje rady. Uwielbia się przewracać na brzuszek lecz obrotu na plecki jeszcze nie opanowala ;) Od miesiąca je zupki warzywne i jabłuszko. Czas chyba pomyśleć o wprowadzeniu kolejnych produktów :-)

reklama
Musisz wpisać w profilu kod do suwaczka wtedy ci wejdzie,bodajże tutaj jest sygnatura...i tam wklejasz kod na forum,przy suwaczku powinnaś mieć kody,to jest chyba kod BBc jak się nie mylę

kasik to super że isteniej mozliwosc ze mnie odwiedzisz:rofl2::tak:ja tio jestem otwarta na propozycje i nawet gdzies w wawie czy cóś moge sie spotkac z Wami:tak:
Matilda mamy tu jeszcze jedna mamusię wczesnaiczka ale Sabincia ostatnio rzadko nas odwiedza:-(moze byście miały kilka tematów wiećej niż tu na ogólnym:tak::-)
żaby na stałe mieć suwczek w podpisie wejdź w ustawienia i sygnature.wystarczy ze w polu edycji rpzekopijuesz gotowy suwaczek i będzie dobrze:tak::-)

Czesc laseczki
Heh Kasik dalas czadu heheh ale ja tez czasem komus na wstawiam a tutaj bezmyslnych a raczej wcale niemyslacych pelno
.Moze moj angielski nie jest perfakcyjny ale jak mam puscic jakas wiazanke to az moj J sie dziwi ze mi tak plynnie i poprawnie wychodzi hehhei sie nabija ,,.....oj zebys ty tak tak w banku wladala angielszczyzna'' :-D:-D:-D
Niekat dobrze zdarzylas ufff... ja tez juz mala raz za gacie zlapalm w ostatniej chwili bo by spadla prosto na paszcze.

Matilda
najwazniejsze ze Ala jest z Wami i nic jej juz nie zagraza.A co do rozwoj to jak pisaly dziewczyny niedlugo dogoni nasze maluszki
Weronika fajnie ze taki mily prezent dostaliscie od rodziców
Asia dobrze ze Alcia juz w szkole troche odpoczniesz a i mala sie wyszaleje
Agunia widzisz Aniutka idzie jak burza

Witajcie,
Ale się wczoraj z rana zgęściła rozmowa na BB… dobrze, że Jacuś ją rozładował ;-P

Agunia
, z Twoich postów wyczytuję, że jakoś nie jesteś przekonana co do chrztu córki… dlatego lepiej poczekać niż w kościele myśleć o gościach, których nienawidzisz i mówić o czymś w co nie wierzysz
Co do nie „zmuszania” dziecka do chodzenia do kościoła, to jak ma chcieć tam chodzić skoro nie będzie wiedziała co tam się dzieje????? Piszesz trochę nie konsekwentnie
Moje dziecie wlasnie zasnelo ze stopa w paszczy:-D:-D:-D

Hmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zapomnialam co mialam napisac rozproszyl mnie uroczy pan listonosz:-D:-D:-D:-D:-D
Odezwe sie pozniej
Befatka
, dziecko śpi listonosz pod drzwiami i znikasz ;-D
Jac dziś jest niemożliwy. Co dwie minuty musze go zbierać spod biurka, gdzie usiłuje obgryzac kable od komputera. Albo wspina się na suszarkę do bielizny, ewentualnie sunie na korytarz i wyłazi na lodówkę. Nie to samo dziecko co dwa dni temu, zaczynam podejrzewac że symulował gorączkę :)
Remeny
, zregenerował siły do ataku
Doris
, dobrze że Katarek Emilce przechodzi i fajny sposób znalazłaś z oczyszczaniem noska… może i ja spróbuje
Kasik
, mam nadzieję, że wydarcie się na ulicy pomogło… zawsze to lepiej rozładować się na głupiej babie niż na bliskich
Ja to jestem z tych co trzymają już coś na końcu języka, ale nie zawsze sypną
Fajnie Was zaskoczył Domiś J
Weronikaa
, widać, że nie próżnujecie… to kiedy w końcu się wprowadzacie, bo to już finisz
Ewa
, dobrze, że mężuś Cię trochę wyręczy i przy okazji niech zrobi masażyk
Matylda
, witam
Asia
, ale Ci zazdroszczę zapału w sprzątaniu… ja dzisiaj niby miałam wolne, ale prawie mnie było w domu (zakupy)… też powinnam wcześniej chodzić spać, ale jakoś się oduczyła… no i widzę, że Basia jak Ala podobne pobudki urządza mamusi w nocy
Niekat
, masz refleks… ja dzisiaj nie zdążyłam L
mi bliżej do Radomia niż Częstochowy czy Rzeszowa, więc reflektuję

Najlepsze życzonka dla Marysi,Konradka i Filipka

Ostatnia edycja:
reklama
Pokaże jej jak wygląda kościół będę z nią chodzić dopóki sama nie ma podejmie decyzji,jak kiedyś mi powie że nie chce iść to powiem ok,rozumiem.Zdecydowaliśmy jak narazie że ich zaprosimy,zobaczymy czy wogóle przyjdą.......Kurcze byłam dzisiaj z Anią w cerfurze i widziałam jak się cieszyła do szczeniaczka uczniaczka:-) chyba teraz dostanie jego a fontanne playskoola później:-)

Do góry