reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Agunia, my też byliśmy dzisiaj na zakupach... z tym, że Jola naciągnęła prababcię na żyrafę z FP , babcię na lalkę-motylka z szeleszczącymi częściami ciała a mamę na mucząca krówkę... następne zakupy bez córki :-p:-D

reklama
Sorki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wszystkiego naj naj.....dla Marysienki Filipka i Konradka:*

Beti łłłeeee no co Ty za stara i zbyt leniwa jestem na takie akcje:-D:-D:-DAle powiem Ci ze przez chwile mysli nieczyste mialam:-D:-D:-Dz reszta kiedy ja ich nie mam hmm....
Kasik co do zabiegu i tego calego stresujacego dnia to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a synus milo Cie zaskoczy.Bidulek malutki mam nadzeieje zapomni i bedzie git.Bede 3mala kciuki.
Oki zarzuce sobie jakis film i ide spac ja dzis tylko z maluszkiem przez cala noc(znowu) a jutro musze wczesnie wstac bo mam gosci i jakos mnie to nie cieszy.
Milej i kolorowych nara;-)

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Duzo słoneczka i buziaczki dla okołodzisiejszych maluszków!(Marysiu i Kondzioszko,Filipku ***)
A my wczoraj zaliczylismy urodzinki..było fajnie..tylko szkoda że troche póxno jak dla nas...Ale o 22 bylismy w domku.Antosie wykąpałam..mleczko ..i spała słodko do 5tej!:-) ..a rano to juz tatuś sie nią zajął..a na 8 pojechał juz do pracy:-( ..Alex za to jeszcze śpi..za duzo miał wrażeń ;-):tak:
Kupilismy na prezent( 4latka:happy:) bajke..z której baardzo sie ucieszył..i w 5-10-15 taki komlecik kaszkietówka i szalik....(jego mama też sie ucieszyła:-D)
Nie muszę pisać że Antośka była "księżniczką"na tych urodzinkach..każdy podziwiał ..jak to slicznie juz raczkuje po całym domu..,jak wchodzi po schodach..(tyle że nie do samej góry..bo to z 10razy nasze;-):-D).. A tatus aż rósł w oczach:-D..taki dumny z córci:tak:
Przydałoby mi się dziś też gdzies do Tesco wybrać..pokonczyły mi się kaszki..i mleczko..deserki..To może też bym cosik upatrzyła...Mój też za niedługo będzie miał urodzinki,bo 18tego..(i co tu kupić?:sorry:)
Muszę przebrac Antoskę..bo siedzi w krzesełku..ale coś mi zaczyna smierdzieć:baffled:.. a przed chwilą była czerwona jak burak:-D..
Miłej soboty!:happy:

dziekujemy za zyczenia bardzo nam miło:-)
Ewa niedziwie sie ze Tosia zawładneła towarzystwem w koncu sliczna z niej dziewczynka:-)
Beti to córka cie naciagneła;-) pomyśl co bedzie jak dorosnie:-D
Befatka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam po dlugiej przerwie wpadlam sie tylko przywitac bo zaraz na spacerek uciekam bo sloneczko takie piekne:-)nie bylo czasu poczytac ani pisac ale moze wieczorkiem usiade i napisze co u nas ;-)
Do zobaczyska :-)

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM ZYCZYMY DUUUZZZZZZZOOOOOOOO ZZZZZZDDDDDDDRRRRRRRROOOOOWWWWWWWKKKKKA

I witam nowe mamy:-D

Ja też witam po dłłłłuuugiej nieobecności:tak::tak::tak::tak:Witam nowe dziewczyny!!!No i szystkiego najlepsiejszego dla naszych małych solenizantów Maryniu,Kondziu,Fifi dużo buziaków i...zabawek od Mikołaja!
Ale mam już swojego laptopika więc się poprawię;-)całe szczęście nic mu nie było tylko mu się układ chłodzenia zabrudził i dlatego się wyłączał,żeby się nie przegrzał.A panika była nie mała bo gwarancji koniec za dwa tygodnie:-(
Z przyjemniejszych rzeczy:teściowa się rzuciła i wzięła nam telewizor na raty wczoraj,akurat była dobra promocja na Sony Bravię i Zuzia zadowolona bo lepiej jej się ogląda w 26calach niż 21:-)(w sumie to zaległy prezent ślubny,ale lepiej późno niż wcale).
Jejku ja też wziełam się za ostre polowanie na zabaki FP na Allegro,bo jedyne co ją teraz interesuje prócz ruszania tego co zabronione,to książeczki i piramida z kółek.Cóż!Ile można się interesowac głupimi grzechotkami,muszę kupic coś co ją będzie potrafiło zając,zainteresowac,może mi podpowiecie jak macie jakieś fajne zabawki co kupic.
Ewa kurcze ale masz sprytną tą Niunię,już po schodach śmiga:szok:moja jest ostrożna widzę,ale i tak wypadki się zdarzają.
Ewidentnie mam teraz mniej czasu,obejrzę się a tu już idzie gdzie nie trzeba,otwiera szuflady,grzebie w sprzęcie rtv itd...tragedia!Wszędzie ją muszę ze sobą zabierac.

cześć wszystkim!! dziekujemy za zyczenia - cioteczki na was zawsze można liczyć (ja uświadomiłam sobie to jak mała poszła spać:zawstydzona/y:)..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA KOLEJNY MIESIĄCZEK (baaardzo zaległe życzenia:zawstydzona/y:)

kasik trzymam za was kciuki! myślami jestem z wami! będzie dobrze!!
marteczka ale masz duuużą córę! kawał panny!:-)
befatka kosmate mysli ci po głowie krążą;-):-) mnie sie też ostatnio jakiś romansik po nocach śnił:zawstydzona/y:;-) ale tylko małzonek na tym skorzystał;-)

ale mam nerwy od rana:wściekła/y:miałam tak pięknie zaplanowany dzień.. a tu gość niespodziewany nam się trafił.. i pół dni skpane.. nie to, żebym gości nie lubiła.. ten to nawet bardzo lubiany, ale plany padły:wściekła/y: a na jutro też był plan - podrzucamy Mary dziadkom, jedziemy z Bartkiem do kina i na kaweczkę z ninją... i zadzwonił Pan Kuchenny, że ma dla nas projekt kuchni i czeka na nas.. sprawdziliśmy terminy i wyszło, że albo zjawimy się jutro, albo za 3 tyg. (przed samymi świętami):baffled: zobaczymy czy uda nam sie zrobić i jedno i drugie.. :baffled: szkoda, że to w przeciwne strony:baffled:

reklama
Witajcie :-) Co prawda juz pozno ale mam nadzieje ze super sie bawicie w sobotni wieczor :-) Ja niestety w domku przed tv ale przynajmniej do poludnia super czas spedzilam z mezem bo mial na popoludniu. Wiec dzis leniuchowanie na maksa ale jutro mnie czeka sajgon wiec zmykam zjesc pizze, obejrze jakis filmik i ide spac. Buziaki dla Was

Do góry