reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
ale ze mnie gapa upsssss:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kasieńki Kasie nasze forumowe wszystkiego najlepszego w dniu waszego swieta
ściskamy mocno :-*******

ze mnie też gapa:zawstydzona/y:
kasie ,katarzynki,kasiulki..wszystkiego najlepszego!:happy:
i kończącym dziś nastepny miesiąc buziaczki:)*****

TO JA TEŻ NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH "KASIÓW" NASZYCH:-***
Widzę,że sporo u was się działo;-)
stefanna,anetka fajnie że spotkanko się udało:tak::tak:Ja często też jestem w Czeladzi w M1 to może teżkiedyś zajrzę
mrowa to widzę że ten sam antybiotyk u nas:no:
ninja się działo;-);-)szkoda że ten twój małżon taki "wyjezdny"-ja bym chyba nie wytrzymała
skaba ty to masz przeboje z tymi ludziskami w pracy-powinni cie awansować za to wszystko-jeśli się da jeszxcze wyżej;-)
weronika lecisz jak burza!!!Super!!
My po malowaniu-uwinęliśmy się szybko.Było wcześniej bardzo żywo w pokoju(zielono-pomarańczowo)a teraz zrobiliśmy taką caffe latte plus ten pomarancz bo niestety ale mam narożnik już w takim kolorze-a mebli zmieniać nie będę póki co-jak znajdę czas to wkleję zdjęcie.
Gabi u mnie nadalkaszle:baffled:Jasiek poszedł do przedszkole po coś nowego.
Ja troche zabiegana jestem bo juz pracuję troche więcej-i nawet skaba do Myszkowa przyjeżdzam raz w tygodniu:tak:

Wszystkim naszym marcowym Kasiom życzę wszystkiego najlepszego.
Dziękujemy bardzo za życzenia :tak:
Babeczka po pierwszym dniu w żłobku wróciła zadowolona. Wczoraj było pierwsze siusiu do nocnika. A w domu mi z nocnika ucieka. Ale skoro w żłobku grzecznie siedzi, to może i w domu się przekona do nocnika. Tylko muszę nowy kupić, bo stary pękł.
A ja trzy dni sama będę z dzieciaczkami. Mąż dziś raniutko wyjechał na delegację. Przemko był smutny, że taty nie było jak się obudził. A rano zebrać się było mi ciężko samej.
Niekat, co za lekarka :szok: Mam nadzieję, że winowajca szybko się znajdzie. Choć przy alergiach często alergenu nie udaje się znaleźć.
Asze, fajnie tak na masaże chodzić. Żeby tylko szybko bóle minęły.

reklama
hiih dziękuję za życzenia i
dołączam sie do życzeń dla pozostałych Kaś :-)

Zolinko - buźka na kolejny m-c :-*

My byłyśmy na krótkim spacerku kupić zupkę małej (zjadła znów łyżeczką:cool:), zrobiłam ciasto na pizze, rośnie sobie więc mam chwilę.
Byliśmy wczoraj na "polowaniu" w marketach i efekt - kupione ostatnie panele do salonu, jadalni i hollu, kupiłam też zestaw talerzy , szklanek :-) szczote do kibelka :szok::-D ale niestety szafek i umywalek nie :-( no ale chyba u nas lokalnie kupimy bo już mam dość tych hipermarketów :wściekła/y:

Tylko powiem, że teraz żałuję że pomalowałam ściany w kuchni na pomarańcz :-:)angry: no ale nic, przemaluje sie za jakiś czas :-)

Beti - super że z bioderkami w porządeczku!
Niekat - chyba bym w paszczę dała tej pseudo-doktorce :wściekła/y::angry: no co za baba!!! I wcale Marcelek nie je dużo, moja w nocy potrafi 180 opróżnić, no w dzień oczywiście mniej ;-)
Asze - szkoda że tak sie "rozstaliście" z meżem, ano ale nie ma tego złego - możcie przemyśleć a jak wróci to godzenie będzie przyjemne :zawstydzona/y::-) (u nas kłutnia zawsze kończy sie zajeb*** sexikiem:zawstydzona/y::-))

Mamma - wklejaj fotkę z malowania:happy2:

Ewa - super że nocka w miarę przespana, a Tosia moze śpiewaczką operowa zostanie?? :-D

Widzę że coraz wiecej dzieciaczków zaczyna nocnikowanie :-) Giza - gratulki dla Milenki :rofl2:

Do góry