W kazdym razie dobrze, że Ci przeszło. Mnie głowa co prawda nigdy nie bolała, a teraz gdy się przepracuję, to daje o sobie znać :-(szczególnie wieczorem, gdy już na nic nie mam siły...a jeszcze coś pilnie trzeba zrobić. Ale wtedy już sobie odpuszczam cokolwiek i kładę na kanapę, żeby organizm się zregenerował. Na razie wystawiam sama siebie na próbę i tabletek nie biorę, chociaż już czasem nie wytrzymuję, ale myślę, jeszcze trochę wytrzymam .... zobaczymy jak długo.
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Wiecie co; wczoraj poszperałam na allegro i stwierdziłam że na początek za ok 5000zł urzadze sobie dom, (oczywiście bez AGD) trochę z Allegro trochę z ikei i jakoś przekulamy się na początek:-)remeny pisze:My ciągle jeszcze urządzamy mieszkanie, czasem cos powiercimy i juz tych kilku śrub mam dosc, co dopiero całego remontu.
Jesli masz baby-gaga to rzeczywiście coś im sie na stronie zepsuło, ale mojego z I-am-pregnant też nie ma:-(ninjacorps pisze:No właśnie mój się nie pokazuje - coś jest walnięte z ta stroną, z której go ściągnęłam...
hehehe Przemek tez był taki złośliwy jak tatuś kładł rękę na brzuchu to ustawały wszystkie ruchy, siedział wtedy jak trusia, a tylko tata zbierał rękę to zaczynały się fikołkiangell8 pisze:ale jak on dotknął brzucha, tak wszystko ustało
Miłego przedpołudnia dziewczyny ja mam dziś sprzątająco-prasujący dzień:-( Czyli będę często zaglądać
jestem w szoku... wiedziałam że picie w ciązy to nic dobrego ale żeby tak krzywdzić dziecko....musze to teraz jakos przetrawić:sick:mnie lekarz w poprzedniej ciązy mówił ze kieliszek czerwonego wina nie zaszkodzi... na szczęście mam przytomna mame i ona mi wybiła z głowy i ten kieliszek i to wino
Mam małe pytanko a propos wyników.Odebrałam je wczoraj i dwa były troszke niższe niz było napisene obok w normach... HCT mam 34% ale to juz sie dowiedziałam że to dobry wynik (bo w sumie jestem w ciąży) ale glukoze mam 50... czy to nie za mało?W normach jest podane 70-100... niby lepiej chyba niżej niz wyzej, ale tak pytam z ciekawosci...w poniedziałek gino mi to wytłumaczy bo nie popuszczę
mamma80
Entuzjast(k)a
Wiesz co wydaje mi sie że z tą glukozą to dobry wynik,ja miałam niską też w pierwszej ciąży i było ok.Nie masz co myslec,lepiej jak jest poniżej normy niż miałoby być powyżejMam małe pytanko a propos wyników.Odebrałam je wczoraj i dwa były troszke niższe niz było napisene obok w normach... HCT mam 34% ale to juz sie dowiedziałam że to dobry wynik (bo w sumie jestem w ciąży) ale glukoze mam 50... czy to nie za mało?W normach jest podane 70-100... niby lepiej chyba niżej niz wyzej, ale tak pytam z ciekawosci...w poniedziałek gino mi to wytłumaczy bo nie popuszczę
A co do ruchów maluszka to też wczoraj mi się wydawało że coś tam czuję,ale to było niestety tylko raz:-(Też mi juz tego brakuje ale tak jak któraś z was pisała potem mozna zeschizować jak się troche mniej ruszaA nakręcic się można bardzo szybko;-)
trochę mało, zależy też o której jadłas kolację i co bo jesli zjadłaś np o 22 coś słodkiego i taki wynik glukozy jest to jest niefajnie, ale jesli jadłaś ostatni posiłek o 18-19 i np kanapkę z szynką to może być taki niski, no i zależy tez czy szłas do badania czy jechałaś, bo jak się zmęczyłaś to też wynik może być oszukany itdniekat pisze:glukoze mam 50... czy to nie za mało?
reklama