reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

ojojoj... już bardzo chcę weekendu!!!
wstałam dzisiaj o 6 i stwierdziłam, że odpuszczam.. zostaję w łóżku.. do 6.50 nie spałam, bo czekałam do 7, żeby zadzwonić do firmy.. no i właśnie przez te 50 minut przeleciała mi przed oczami lista spraw do załatwienia.. stwierdziłam, że to bez sensu, że mam być na urlopie, wstać o 6 i myśleć o pracy.. no i wstałam i poszłam do pracy.. :-):-):-)

a jutro mam imprezę urodzinową Bartka.. i zwali mi sie 15 osób.. i będzie mnóstwo krzyku... a dom zagracony.. i coś do zjedzenia też musi byc... no i jak tu ziścić moje marzenia o poleżeniu w łóżku z książką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale za to wczoraj nabyłam super ekstra wymażone spodnie ciążowe.. tylko są za długie, ale to standard przy moich 165cm.. już się nie mogę doczekać, bo teraz brzusio juz pokaźny i uciska, a z drugiej strony schudłam i wszystko na mnie wisi...

reklama
Urodzinki;-)no to sobie rzeczywiście nie odpoczniesz ale dla pocieszenia powiem Ci że ja cały weekend spędzę na wykładach.Jutro mam 8-18 a w niedziele 8-15.45.... i jak tu odpoczac.... zachciało mi sie edukacji dodatkowej:angry: a do konca października mam napisac prace dyplomową... phi pikuś!tylko nawet nie mam tematu!!!:no::no::no:

Skaba to wszystkiego najlepszego dla Bartusia na drugie urodzinki:-)
Ja mam 158:rofl2: to dopiero wyzwanie kupic sobie spodnie:-D wszystkie z reguły musze skracac:eek::baffled:

Skaba to wszystkiego najlepszego dla Bartusia na drugie urodzinki:-)
Ja mam 158:rofl2: to dopiero wyzwanie kupic sobie spodnie:-D wszystkie z reguły musze skracac:eek::baffled:

mrowa - ja mam 157 :-):-):-)

skaba - najlepszego dla synka!

Juto jadę do mamy :-):-):-) na parę dni, będę w czwartek u gina na usg a później wybieramy się do teściów do Częstochowy. Strasznie się cieszę!!!

Dziękuję za wszystkie życzenia:-):-):-)

Pojechała mi moja wakacyjna niania:-:)-( i musimy z mężuniem wracać do rzeczywistości.. praca na zmiany.. pełna opieka nad Bartkiem... i widzimy się w weekendy:-:)-( dobrze, że ten najtrudniejszy czas senności mam za sobą

niekat mnie się niestety też dokształcania zachciało.. pracę muszę napisać do lutego.. no i od października zaczynam cotygodniowe wyjazdy do Krakowa.. ale i tak jest lepiej niż w roku ubiegłym - jeździłam trzy razy w tygodniu - rano do pracy.. zwalniałam sie, a potem prosto do Krakowa, wracałam w nocy i znów rano do pracy (moje studia podobno są dzienne:-))

ninja no prosze jak bliziutko będziesz.. ja mam do Częstochowy tylko 30km:-)

na to wygląda ze odpoczywają...Ja dzis zrezygnowałam z wykładów.bardzo źle się czuje od wczorajszego popołudnia:-(moze to rpzez to ze na naszym radomskim lotnisku zgineło wczoraj dwóch pilotów w trakcie pokazów lotniczych Air Show.... ja zawsze bardzo przezywam takie rzeczy... w nocy miałam koszmary:-(Moja mama była z Oli na lotnisku jak to się wydarzyło... Mama nadal jest w szoku a Oli na szczescie sie zorientowała się co sie stało... [***] dla Leszka i Piotra:-(
nie wychodze dzis z domu.Ból brzucha mi dokucza od wczoraj.Wracaja chwilami mdłosci... ehh słaba ta niedziela...

reklama
Witajcie Kobiałki,
Szybki post przedurlopowy :-D

To straszne co sie stało w Radomiu, też się tym bardzo zmartwiłam. Wieczorem jeszcze dołożyłam sobie "Jutro pójdziemy do kina", bardzo mi się podobał ten film ale na koniec pobeczałam się okropnie.
Za to w nocy śniło mi się że Józefowicz uczy mnie tańczyć, mówieeeee Waaaam.....;-):-D:-D:-D

Wieczorem wyjeżdżamy nad morze, trzymajcie kciuki żebyśmy spokojnie wypoczęli. I żeby nie lało! Do zobaczenia za tydzień, rosnijcie spokojnie :)

Do góry