reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

mamma - trzymaj się katarek jest straszny wiem coś o tym :zawstydzona/y:

niekate - Zuzia jeszcze nie łysieje a ma długie włoski widać że w czubku głowy wyrastają jej nowe takie króciutkie:-)

Zuzia ma chyba jakiś problem ze spaniem w ciągu dnia widać jak walczy ze sobą oczy jak zapałki a ona dalej zamiast spać to nie śpi hmm :-(

reklama
AsiaM - Apteka internetowa - www.doz.pl wpisujesz w wyszukiwarkę : infanrix hexa i gotowe :

portal o zdrowiu i apteka online

MrsF - u nas po urodzeniu szczepią od razu na wirusowe zapalenie wątroby.
Niekat - Mój Tymon tez łysieje - na potylicy - aż zostają włoski na rożku w tym miejscu :sorry2:
Mamma - zdrowiejcie tam wszyscy! Szkoda, że się tym razem nie spotkamy - ale teraz będę częściej w Częstochowie, to damy radę następnym razem :blink:
Niekat, Weronikaa - zazdroszczę takiego libido!

łysienie - ja włoski Marcela zbieram zewsząd gdzie on leżał: łożeczko, leżaczek, podusia do karmienia, wnętrze czapeczek...nie pamieam zęby Oli tak łysiała ale ona to się łysa urodziła (5 włosków na krzyrz)a Marcel miał fajnie czarny łebek
szkoda że nei spotkamy sie w większym gronie:-(ciekawe czy to keidykolwiek nastapi skoro taki mamy rozrzut:sorry2:

Witam w ten piękny słoneczny dzień :-)
za chwilę jak Pysia się obudzi to zmykamy na spacerek trzeba korzystać z ładnej pogody :tak:
Mrowa - też myślałam o uszkach bo gardełko miała sprawdzane w środę i wszytsko oki,
no i wreszcie zamówiłam ten leżaczek o który cię pytałam :tak: dziś go wysyłają priorytetem więc po niedzieli juz będzie :tak: juz nie moge się doczekać :-D
Niekat - Julka nie łysieje (przynajmnie jeszcze) ma nadal dłuuugie i gęste włoski jak na takie maleństwo :-) nawet juz jej urosły i tak fajnie kręcą się na karku - szczególnie po kąpieli :-D
Mamma - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was wszystkich:tak:paskudztwo ten katarek, sama z nim walczę u córci:-(
Darinia - Julka podobnie jak Twoja Zuzia ma z tym snem, ten jej żałosny płacz jest straszny no i widać że zmęczona bo kręci oczkami aż jej same białka widać - tak jak to sie dzieje gdy zasypia nawet bez płączu , czesto też uda jej się zasnąć a za chwilę otwiera oczy wielkie jak cebule i początkowo nawet się śmieje dopóki zmęczenie jej znów nie dopadnie :-(

Ninja - ja Ci zazdrościłam całą ciążę, bo u mnie wtedy to masakra była. Szczerze mówiąc bałam się żeby mi tak nie zostało :dry: (no i mówią że jak facet jest przy porodzie to czasami go "odrzuca" od kobiety, na szczęście u nas jest po staremu).

Hmmm a gdzie sie podziała Marteczka???

No a tak właściwie pozwoliłam sobie przeglądnąć wątek "poznajmy się" i ogólnie rzecz biorąc królują babeczki z Wa-wy i południowo-zachodniej Polski. Czyli tak po środku to pewnie w okolicach Kielc by było ;-)

No i zapomniałam dodać, chrzciny mamy 17.05
biggrin.gif

Hej my dzispo szczepieniu 3 razy w udko i ani nie drgno raczej był zdziwiony :)
w Iipcu mamy darmowe pneumopkoki ;] bo nas program dla dzieci wysokiego ryzyka objoł ;]
W sumie Nikos grzeczny cay dzien i spokojny po ukuciach
Własnie ciekawe co z Marteczką???!!!
Nikosia włosy zrobiły sie rude zupełnie a teraz tez ma wyysiały pasek jak sie z boczku na boczek kreci i ma na czubku wosy i nad karkiem hehe smiesznie wygąda iwyniczki badan krew i mocz tez bardzo mu adne wyszy tak ze no rozwijamy sie i zdrowiejemy ;]

Sabincia - no to super wieści! Widzisz - zawsze po deszczu jest słonko!:-)

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, na którym byliśmy z Marysią i Skabą, w pięknym parku pod Jasną Górą. "Strasznie fajnie " było się spotkać w realu!!!! No i na zdjęciach nie widać, że Marysia ma aż tak wielkie oczy! :-D
Mrowa - masz rację - jak dzieciaki podrosną, to na pewno damy radę spotkać się w większym gronie!!!

Witam w ten przepiękny dzień!! Słonko u nas swieci , niebo błękitne... oby tak było długo:-):-):-)
Ale Wam zazdroszczę tych sexsików!! My jeszcze nic:-( a dzisiaj mi się śniło, że znowu jestem w ciąży:szok:, ze urodzę w styczniu i bede miała dwa maleństwa:szok:, cerazette już kupiłam, zaczynam łykać:rofl2:
Ninja, Skaba ale miałyście super!! Tez bym chciała się tak spotkać, ale rzeczywiście jesteśmy nieźle rozrzucone po Polsce i świecie.
Weronika - Kielce??? Ode mnie to strasznie daleko....:baffled:
Zuzannie włoski się nie wycierają, no może troszeczkę z tyły główki tam gdzie lezy.
Sabincia super wieści!!
Mamma duzo zdrówka!!!!!!!!! Dla całej rodzinki:-):-)

reklama
Asze - tak tylko palnęłam :-) ja też miałabym kawał drogi.
U nas pogoda dziś dziwna, na przemian wychodzi słońce i pada deszcz :baffled: spacerek był bardzo krótki (bo raptem do sklepu po jedzonko) i jak wróciliśmy to znowu się rozpadało :crazy:
Kurcze to już niebawem połowa maja a ta pogoda jak w październiku :angry:

Do góry