reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

kathi maleństwo będzie numer jeden, ale takiego meżowego przytulenia to jeszcze bardziej będzie potrzeba:-) przynajmniej tak jest u mnie - codziennie wieczorkiem musze akumulatorki naładować:-)

ze mnie taki mały przytulak i napewno po porodzie też bede się duzo przytulać ale na poczatku zanim się zorganizujemy może być ciężko.

Befatka ja też marzę o solarium.....bo już wszędzie mi żyły prześwitują i trzeba to jakoś ukryć:-):-):-)... i to ciepełko...mmmmmm
Moja mała też ma dużą główkę, i długie nóżki, pewnie bedzie długim bobem ale to było do przewidzenia bo mąż ma 185 a ja 173( odpowiedź do pytania z innego wątku- tak przy okazji
Sabincia śliczna mamusia z Ciebie fryzurka fajowa i kolorek pasuje.A Nikos poznał nową mamusię?:happy:

Co do basenu To my chcemy już od 3 miesiąca z Niunią chodzić. Oby mała sie wody nie bała. :rofl2::rofl2:
Są w poznaniu fajne zajęcia z bobasami na AWFie.Kuzynka z córeczką już 1,5 roku chodzą i naprawdę mała jest zadowolona. Ciekawe jak to wyjdzie w praniu choć nie ukrywam że bardzo mi zależy

reklama
No dziewczyny udalo mi sie z tym zwolnieniem dostalam do 5kwietnia teraz tylko czekac ale dzisiaj cos mnie krzyz boli moze to jakies oznaki i rano mialam bole ale takie lekkie:-)

Sabincia wiedziałam jakby mógł nie poznać,

Dorotaaa to życzę Ci żeby to było już, trzymam kciuki, bo jutro teoretycznie nasz dzień....:szok::szok::szok:

Znikam do łóżeczka bo mężuś już leży więc może da się skusić na naturalne wywołanie.;-);-);-)
Dobranoc wszystkim mamusiom i maleństwom.

WOW ZNOWU CHWILKE MNIE NIE BYŁO A TU TYLE NOWYCH DZIECIACZKÓW NA ŚWIECIE :tak::-)
GRATULUJE WSZYSTKIM ŚWIEŻO UPIECZONYM MAMUSIOM!!!!

a nasza Julka wreszcie śpi w łóżeczku i musze się pochwalić że poszło bezboleśnie :tak:poza tym przedwczoraj miała wietrzenie na balkonie :-D a wczoraj i dziś bylismy na pierwszych spacerkach - spała jak suseł :-D trzeba korzystac z pogody:tak:

dziewczyny doradźcie mi co byście zrobiły - jutro znajomi mają slub i oczywiście z wesela zrezygnowalismy ale chcielismy jechać na ślub bo to dobry kolega mojego K tylko że to na 18 i 60 km od Bydgoszczy :-( K nie ma prawa jazdy a autobusem taki kawał i dostosować się do rozkładu :baffled: więc pojechałabym tez ale nie wiem co z Julką :sorry2: bo brac ją jak tam godzinka w kościele zleci najmniej :baffled: myslałam żeby ściągną c pokaram i zostawić ją u mojej mamy na te 3-4 godzinki ale sama nie wiem:sorry2:

Kasia ja bym pojechala sciagnela mleczko i zostawila dzidzie mamusi.
60km to chyba cos ok godzinki jazdy max jesli dobrze pamietam.Zawsze mama bedzie mogla zadzwonic do Ciebie na kom. wiec jak cos w ciagu godzinki bedziesz z powrotem.Wybor nalezy do Ciebie;-);-);-)

My tez moglismy jechac na wesele ale dalismy sobie spokoj bo to az w Polsce 3maja i mala bedzie miala ok miesiaca wiec nie wiem czy nawet zdazylibysmy z paszportem no i mycha bedzie jeszcze zamalutka na lot samolotem i dluga podróz.A szkoda uwielbiam wesela

Witam w sobotni poranek! Zaraz idę na KTG do szpitala, oby wszystko było ok.
Befatka - ja sie popłakałam, jak zobaczyłam taki tekst na moim suwaczku. A co do solarium, to podobno trzeba trochę odczekać po ciąży, bo mogą się zrobić jakieś plamy pigmentacyjne.
Sabincia - śliczna fryzurka i kolorek fajny!

reklama
NO dziewczyny i dzisiaj nasz dzien ale jakos cicho u mnie mam nadzieje ze u was sie cos ruszy ja czekam do wieczora a pozniej do szpitala na ktg i zobacze :-(.

WSZYSTKIM NOWO UPIECZONYM MAMUSIOM GRATULUJE

Do góry