kathi
Marcowe mamy'08
kathi maleństwo będzie numer jeden, ale takiego meżowego przytulenia to jeszcze bardziej będzie potrzeba:-) przynajmniej tak jest u mnie - codziennie wieczorkiem musze akumulatorki naładować:-)
ze mnie taki mały przytulak i napewno po porodzie też bede się duzo przytulać ale na poczatku zanim się zorganizujemy może być ciężko.
Befatka ja też marzę o solarium.....bo już wszędzie mi żyły prześwitują i trzeba to jakoś ukryć:-):-):-)... i to ciepełko...mmmmmm
Moja mała też ma dużą główkę, i długie nóżki, pewnie bedzie długim bobem ale to było do przewidzenia bo mąż ma 185 a ja 173( odpowiedź do pytania z innego wątku- tak przy okazji
Sabincia śliczna mamusia z Ciebie fryzurka fajowa i kolorek pasuje.A Nikos poznał nową mamusię?
Co do basenu To my chcemy już od 3 miesiąca z Niunią chodzić. Oby mała sie wody nie bała.
Są w poznaniu fajne zajęcia z bobasami na AWFie.Kuzynka z córeczką już 1,5 roku chodzą i naprawdę mała jest zadowolona. Ciekawe jak to wyjdzie w praniu choć nie ukrywam że bardzo mi zależy