reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
No niby tak ale sama widzę,że to jest bez sensu i szału dostaje ,gdy widzę 🩸 lub 🐒 przy moim nick'u także chyba przestanę się w to bawić

Wiem,że jest tu pełno Staraczek,które dłużej walczą i to o pierwsze dziecko ale nie widzę sensu się zapisywać na testowanie ,gdy np. mamy seksy tylko kilka razy w cyklu(mąż dużo pracuje), te nawet "idealnie" w czasie owulacji - nic nie dają - to po co ja się mam łudzić. Mężowi tak na drugim dziecku nie zależy jak mi najwidoczniej 🙄
Dobrze,że chociaż dba o moje orgazmy 😆😆😆

Też miałam taki moment zwątpienia i sporego żalu, że znowu nie wyszło… ale zostałam i nie żałuję. W tym cyklu mialobyc idealnie, piękny pik lh, potwierdzenie owulacji na usg, progesteron bardzo ładny. Było duuuzo seksów (przed w trakcie i po owulacji) no i co ? Totalnie nic. I jeszcze ten hpv który zmusza mnie do zaprzestania działań. Pewnie wrócimy do nich dopiero za dwa miesiące - o ile wszystko będzie okej.

reklama
U mnie podobnie ze staraniami. Niby w tym cyklu było zawsze kiedy był śluz jak białko ale było to aż 4 razy w jednym cyklu. Jutro zbadam prożka i betę. Póki co dziś 34 DC i brzuch dziwnie cmi, zgaga się pojawiła i mam mnóstwo śluzu . Mogłoby się wkoncu udać 🥰

Do góry