Żołna
Fanka BB :)
Nie masz testu o mniejszej czułości? Te testy ogólnie się słabo wybarwiająNo i mam jasną sytuację 13dpo 30dc i biało aż razi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie masz testu o mniejszej czułości? Te testy ogólnie się słabo wybarwiająNo i mam jasną sytuację 13dpo 30dc i biało aż razi
Mam jeszcze jeden facelle ale nie widzę sensu go robić, bynajmniej dzisiaj napewno go nie zrobięNie masz testu o mniejszej czułości? Te testy ogólnie się słabo wybarwiają![]()
Ok no to czekamy dalejMam jeszcze jeden facelle ale nie widzę sensu go robić, bynajmniej dzisiaj napewno go nie zrobię
Nie poddawaj sięJuż nie ma na co czekać... Właśnie dostałam okresu... Chyba serio przestanę się zapisywać na kreski