reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

a myslałam ze jakeiś wieści od Ninji sa a tu cicho:sorry2:
ale narobiłyście smaka na chipsy i pączki a ja ich nei moge buuuuu

reklama
Doris ,Beti dostalam pozwolenie od J heheh.
Nie zartuje;-):-D u mnie nawet bole pachwinowe które mialam juz od kilku tygodni zanikly wiec szaleje. A jesli poród zacznie sie od takich boli jak na okres to i tak mnie ,,wyczysci'' z obu stron :-p:-(bo zawsze tak mialam przy bolesnych miesiaczkach

Mrówa dlatego delektuje sie smakiem coca-coli bo przez czas cycolenia nie bedzie na to szans:-:)-(
Dobra juz nie bede pisala o jedzeniu sorki;-)

A mi dzień za dniem tak ucieka, że nie zauważyłam że wczoraj nawet się tu nie zameldowałam :zawstydzona/y:

U nas coraz lepiej, Mała co prawda wczoraj w dzień trochę marudziła ale za to w nocy była kochana :tak:

No i muszę się pochwalić, że wlazłam wczoraj w moje spodnie sprzed ciąży jupppppi :rofl2::-D:rofl2: Nigdy bym nie pomyślała że to tak szybko pójdzie :-):-):-)
aaa i mężul był dziś w USC zapisać Małą :-) tak więc jest już małą pełnoprawną Polką :tak:

PM - to niezły pieszczoszek z Tosi :-) kochana dzidzia - mamusia musi być i tyle :laugh2: A mężul ... :laugh2::-D:laugh2::-D

Ninja
- ja też mówiłam że Nela od poczatku w łóżeczku, że nie będę uczyć i co i dooopa :-) śpi ze mną:tak:

Mrówa dlatego delektuje sie smakiem coca-coli bo przez czas cycolenia nie bedzie na to szans:-:)-(
Dobra juz nie bede pisala o jedzeniu sorki;-)
Ja się właśnie napakowałam frytkami i tez z chęcią popiła bym colą tzn. pepsi bo coli nie lubię.
I chyba wyślę jeszcze M do sklepu. A pózniej się dziwić skąd te kilogramy.....

Ninja serdecznie gratuluje.Witaj Tymonku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kurcze chyba bardziej przezywam porody lasek które maja prawie identyczny termin co ja:-):-D:-D:-D

reklama
ninja, bardzo sie cieszę, że masz już Tymonka po drugiej stronie brzuszka :tak:
My po wizycie u pediatry. Milenka rozwija się prawidłowo. Waży już 4360, czyli od wyjścia ze szpitala przybrała 900g :szok:
Zastanawiałam się jak sobie poradzę z tą moją dwójeczką, ale Milenka jak zasnęła w końcu ok 13:30, to nawet nie zauważyła jak ją godzinę później ubierałam i wsadziłam do fotelika. Odebrałyśmy Przemka ze żłobka. Czekaliśmy prawie godzinę w przychodni, a ona spała i spała i nic jej nie przeszkadzało. Dopiero jak ją rozbierałam do badania o 16:30 to się obudziła. Po badaniu ją nakarmiłam i następną godzinę przespała w aucie bo pojechaliśmy jeszcze po męża do pracy. W domu zjadła i znowu zasnęła. A teraz już wykąpana śpi w łóżeczku.

Do góry