reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

i świeże wieści

W końcu wylądowałam w Międzylesiu. Właśnie dostałam zzo i jest zajebiście. Opieka póki co super, ale długo się jeszcze zejdzie.

TRZYMAMY KCIUKI!!!!

kasik GRATULACJE! WITAJ DOMINIKU!:-):-):-)

reklama
No ja myślę że Ninja dzisiaj wszystko zakończy i jutro będzie się mogła cały dzień cieszyć swoim prezentem. :-D W sumie to fajnie dostać na urodziny to co się chce :-)

Darinia dobrze że mąż dba o Ciebie, bo to że jesteś silna, nie oznacza, że masz dźwigać ciężary, zwłaszcza po cesarce

ufff.. chwila przerwy.. dzieciaki poszły spać, a ja z moją kochaną droźdżóweczką zasiadam przed kompem.. spacer (prawie 3h:-) - ale troszkę samochodem:-)) zaliczony, butów brak, obiad skonsumowany, pranko zrobione... teraz musze zbierać siły na wieczór, no Bartek znowu usnął w dzień, więc będzie szalał do 22 (stefanna zazdroszczę - mój wstaje ok. 7 i jeśli nie śpi w dzień to idzie spać ok. 20.30, a jesli spi to 21-22):-(
strasznie mi kregosłup dokucza - musze chyba zacząć jakieś ćwiczenia wzmacniające, bo boli okropnie:-(

Ninja trzymam mocno kciuki za Ciebie i Tymonka.

Nareszcie coś się ruszyło_Oby to była zapowiedź kolejnego wysypu i może ja też się załapię. Swoją drogą to ile nas jeszcze zostało? Bo jakoś nie mogę się doliczyć.

NO NIE, PRZEśCIGNELA MNIE!!!!
Ninja, trzymam kciuki żeby było szybko i bez kłopotów. A swoją droga to małpa z Ciebie ;-):-D

skaba - mnie też coś łamie w kręgosłupie zwłaszcza jak rano wstaje z łóżka a mam coś podnieść albo nachylić się do łóżeczka

Nareszcie coś się ruszyło_Oby to była zapowiedź kolejnego wysypu i może ja też się załapię. Swoją drogą to ile nas jeszcze zostało? Bo jakoś nie mogę się doliczyć.

Ty, ja, Stefanna, Remeny, Beafatka, MrsF, Asia,Siwona, Doris, Cicha i to chyba wszystkie... chyba, że o którejś zapomniałam, to proszę się zgłosić;-)

Skaba to aj też dołanczam do problemów z kregosłupem:-p czekam jak na zbawienie na zakończenie połogu i uderzam do masażysty;-)
Ninja czekamy i trzymamy kciuki:-):-):-):-)

reklama
Do góry