reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dobry wieczór, wpadam goscinnie z Majówek 2007 :-). Przekażcie prosze gratulacje Ninji od Agaty z LO :-). I życzenia urodzinowe na jutro :-).
A do czekających na wywołanie to pamiętajcie, że nie zawsze rodzi się po pierwszym, wiec data wywołania nie musi być datą urodzenia. Ale ja Wam życzę abyście się rozpakowały przed :-).
Pozdrawiam mamy z maluszkami zarówno rozpakowane jak i w wielopakach.

reklama
dziewczyny mam propozycję do rozwazenia.. co powiecie na osobny wątek, w którym wpisywałybyśmy wagę i wzrost naszych dzieciaczkow?? przez najbliższe dwa lata będzie sporo tych pomiarów i chętnie bym to zgromadziła w jednym miejscu.. na sierpniówkach tak mamy i wydaje mi się to fajne?? co wy na to??
zapraszam na nowy wątek :tak:

Stefanna, Giza- Ja wlasnie nie dawno zaczelam czytac ta ksiazke "Jezyk Niemowlat". Fajnie sie ja czyta i szybko. Jak wam pomogla to mam nadzieje ze nam tez i ze sie duzo z niej nauczymy.

Kasik, Ninja Gratulacje!!!!!!!

Maly ma dalej problem z kupkami :no:!!! Od wczoraj mamy nowe mleko (juz 3 z kolei) zobaczymy moze pomoze.
Czytam was codziennie ale jakos nie mam czasu zeby cos napisac bo jak skoncze czytac to maly sie budzi :-)

NINJA WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I TYMONKA!!! A jednak wyrobiłaś się do wieczora, tak jak chciałaś :wink::yes:!! Dużo zdrówka dla Was i wracajcie szybko do domku!

Wpadłam powiedzieć Wam dobranoc...
Mężuś wyciągnął nas dzisiaj z domku i poszliśmy do restauracji - ale to już chyba ostatni nasz wypad, bo wróciłam jakaś bez życia i energii...:-:)-:)-( Zaczynają mnie męczyć rzeczy, które do tej pory sprawiały mi przyjemność, a to zły znak...:unsure:

Dusia08 książkę polecam bardzo gorąco - jest naprawdę fajnie napisana i zawiera wiele cennych porad, z których nieraz skorzystaliśmy. Nie wiem czy wiesz jest również druga część "Język dwulatka"?! Polecam na przyszłość, hehe;-):tak:!
Mam nadzieję, że w końcu dobierzecie dobre mleczko dla Michasia i szybko skończą się problemy z kupkami!

giza widzę, że Milence służy Twoje mleczko i rośnie jak na drożdżach:-)!?!

Zmykam do łóżeczka i życzę wszystkim spokojnej nocki, papa

U Was juz po 12.00 wiec:
Ninja zdrówka,szczescia,
pociechy z Nyguska,
spenienia marzen i pomyslnego zlatwienia
wszystkich spraw zwiazanych z kredytem,
tym samym mniej idiotów na Twej drodze(czytaj urzedasów)
Buziaki

reklama
Siwona urodziła Filipka 27,03 sn o 23,55 ma 60 cm i 3600g pozdrawia wszystkie:-)
Ninja wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzin:-)
GIza to ładnie przybiera Milenka :tak:mamusine mleczko jej słuzy:rofl2:
Stefanna czyzbyś przeczuwała ze to juz;-)

Do góry