reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Giza, prawdziwy aniołek z tej Zolinki... i jak ładnie nam tu rośnie...

Przyłączam się do klubu czytelniczek książki "Język niemowląt"... Extra porady i napisana doskonale przystępnym językiem:tak:

Ninja, najlepsze życzonka z okazji Twoich urodzin... pociechy z dzieci, troskliwego i pomocnego męża oraz pięknego domku...

SIWONA GRATULACJE PIęKNEGO SYNKA!!! Wyrobiłaś się przed północą...;-)Czekamy na Ciebie i Filipka...:tak:
Stefanna,
może nadszedł Twój czas...

Właśnie wróciłam z porannego spacerku, odprowadzałam siostrę na autobus... ale się zmachałam i brzuszek też jakoś mi ciąży...jak to w ciąży:-p

reklama
NINJA, SIWONA - SERDECZNE GRATULACJE! WRACAJCIE SZYBCIUTKO DO DOMKÓW!
NINJA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! TO PEWNIE NAJLEPSZE URODZINY W TWOIM ŻYCIU...

Ja wczoraj byłam na spacerku - co prawda nie za długim, bo nagle pomyślałam sobie - co będzie jak mi nagle odejdą wody - głupio tak wracać z mokrymi spodniami - wo i wróciłam do domku. Niestety nawet taki krótki spacerek spowodował znów ból bioder i spojenia łonowego, a już było lepiej. Przez to źle spałam w nocy, przez moją kotkę też, bo biegała po mieszkaniu i hałasowała, więc dzisiaj czuję się marnie. Taka piękna pogoda, a ja nie mam humoru i nic mi się nie chce.

cześć dziewczyny - od wcoraj jestesmy z Marcelkim w domu:-Dna razie to złote dziecko ale zobaczymy jak będzie póxniej.Pokarm już na szczeście mam i mały je dość często ale po troszku.Oboje czujemy sie dobrze.Nie byłam przy porodzie nacieta wiec pod względem mobilnosci jest u mnie suuper:sorry2:cały poród opisze na odpowiednim wątku a zdjecia synka wkleje na drugim odpowiednim wątku;-)
Oli zachwycona bo Mały uspokaja się jak ona go głaszcze po policzku:sorry2:poczytam wiećej co u Was jakz najdę chwilkę ale już GRATULUJĘ EWIE I NINJI!!!!!
dobrze mieć już dzieciaczki w ramionach a nie w brzuchu:sorry2:

Doris, głowa do góry... i uśmiech od ucha do ucha:-D

Niekat i Marcelek, witam już w domku... widać Ola będzie miała jakieś czarodziejski wpływ na braciszka... przyda się...:tak:

Witam,GRATULACJE DLA NINJI,KASIK,SIWONY!!!
Wszystkiego naj z okazji miesiączka dla Kondzia,Marysi i Tosi:-):tak:
niekat witajcie w domku!!
Ja byłam wczoraj u lekarza i mój maluszek waży już 4370.Wyszłabym juz na pierwszy spacerek,ale muszę zlokalizować dolną część wózka-w domu mam gondolę a reszta w piwnicy:baffled:
Wczoraj wyrwałam się z domu-poszłam sie trochę polansować do kosmetyczki bo już nie byłam hoho ile czasu.Umówiłam się też do fryzjera..Trzeba trochę wyrwać się z tych pieleszy domowych bo inaczej bym tu zwariowała!!

reklama
Do góry