reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
To pewnie spełnią się marzenia Ninji i dostanie swój dłuuugo wyczekiwany prezent na urodziny... czekamy na dalszy przebieg wydarzeń...
AsiaM
mama czterech córek
No ja myślę że Ninja dzisiaj wszystko zakończy i jutro będzie się mogła cały dzień cieszyć swoim prezentem. W sumie to fajnie dostać na urodziny to co się chce :-)
Darinia dobrze że mąż dba o Ciebie, bo to że jesteś silna, nie oznacza, że masz dźwigać ciężary, zwłaszcza po cesarce
Darinia dobrze że mąż dba o Ciebie, bo to że jesteś silna, nie oznacza, że masz dźwigać ciężary, zwłaszcza po cesarce
skaba1
sierpień'05 marzec'08
ufff.. chwila przerwy.. dzieciaki poszły spać, a ja z moją kochaną droźdżóweczką zasiadam przed kompem.. spacer (prawie 3h:-) - ale troszkę samochodem:-)) zaliczony, butów brak, obiad skonsumowany, pranko zrobione... teraz musze zbierać siły na wieczór, no Bartek znowu usnął w dzień, więc będzie szalał do 22 (stefanna zazdroszczę - mój wstaje ok. 7 i jeśli nie śpi w dzień to idzie spać ok. 20.30, a jesli spi to 21-22):-(
strasznie mi kregosłup dokucza - musze chyba zacząć jakieś ćwiczenia wzmacniające, bo boli okropnie:-(
strasznie mi kregosłup dokucza - musze chyba zacząć jakieś ćwiczenia wzmacniające, bo boli okropnie:-(
kathi
Marcowe mamy'08
Ninja trzymam mocno kciuki za Ciebie i Tymonka.
Nareszcie coś się ruszyłby to była zapowiedź kolejnego wysypu i może ja też się załapię. Swoją drogą to ile nas jeszcze zostało? Bo jakoś nie mogę się doliczyć.
Nareszcie coś się ruszyłby to była zapowiedź kolejnego wysypu i może ja też się załapię. Swoją drogą to ile nas jeszcze zostało? Bo jakoś nie mogę się doliczyć.
beti1982
III'2008 i IV'2010
Ty, ja, Stefanna, Remeny, Beafatka, MrsF, Asia,Siwona, Doris, Cicha i to chyba wszystkie... chyba, że o którejś zapomniałam, to proszę się zgłosić;-)
reklama
kathi
Marcowe mamy'08
to troszku nas zostało