reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wo to sporo ale w sumie po to w Kielcach nie biorę tylko w tych Chęcinach bo wydaje mi się,ze w takim małym miasteczku będzie szybciej.kurde to dużo 3tys.:szok:,a ja się chyba nawet nie załapię na ten dodatkowy tysiąc do becikowego:no:

reklama
Coś Ty mimo,że jestesmy z męzem gdzie indziej zameldowani to raczej chyba nie przejdzie:no:,mi przy rejestrze dziecka w Urzędzie Miasta kazali iśc do MOPR po zaświadczenie,ze nie posiadam ustalonego prawa do zasiłku rodzinnego jak chcę wziac u męża i tak zrobiłam.A może trzeba było to olac:szok:,bo miasto nie chcaiało stracic.

Nie moge sie nadziwic z Nas to panstwo zdiera ile moze ale jak my chcemy od panstwa to nie ma ja mam zasiłek rodzinny co miesiac kase dostaje no i jeszcze troche nie legalnie ale wyzulilismy z michałem dla samotnej matki :p:p :D zdarlismy z pastwa ile mozna ale to chyba tylko dla tego, ze trafiłam na kolesia w urzedzie co JAK WDAŁ SIE W DYSKUSJE Z MICHAŁEM TAK MU SIE GEBUSIA ROZWIAZAŁA I WSZYSTKO NAM POWIEDZIAŁ CO I JAK MZEMY DOSTAC

ok ja uciekam do synka trzeba butle dziecku dac bo tak to pakuje do dziobka wszystko co moze :D Ostatnio w kapieli sie wystraszyłam bo wbrew pozorom on jest silny strasznie głowke sam normalnie jak lerzy na brzuchu w gorze trzyma i w raczkach ma siłe, kapałam go on pełen luzik jak to facet w wannie rozłozył sie cały i nagle harat za dydka swojego i ciagnie az pod szyje prawie ja go za łepe zeby puscił a ten nie ma mowy i ciagn9e dalej dopiero jak mama pochlapała woda po twarzy to puscił ;/ heh moj mały facecik :p:p

Sabincia to ci duza dali kaski:-):tak:a Nikoś spryciarz amły i daje popalić mamie;-)
Skaba moja tez bezproblemowo zabki przechodziła:tak:

Duzo ale kaska przyszła i poszła samo mleko Nikosia kosztuje 35 zł puszka starcza na 4 dni :( a i tacie oddałam to co wypozyczalismy no i reszte trzeba było pokupic zapasy pampresów no i kasy nie widac :p

:-D:-D:-D:-Da to Nikoś!
A 3tys to dużo w sensie,ze nasze hojne Państwo tyle dało!Bo faktycznie jak idziesz kupowac to wszystko to nawet i 5tys by nie było za dużo.My tez cały czas się próbujemy z długów odkuc i nie jest łatwo:no:,dobrze,że chociaż ta piersią ją karmię to jeden wydatek mniej.

Z tą kasą, to macie dziewczyny rację... wydaje się politykom, że to taaaka kasa, a jak się okazuje starcza tylko na podstawowe wydatki...

Ja niedawno wróciłam od teściowej... jak już pisałam: miała urodziny... zjadłam duuuży "kawałek" tortu (pycha:tak:), A. powiedział, że jest śpiący i przyjedziemy w niedzielę, więc już jestem w domku... a "Śpioch" pojechał do kumpla...

reklama
Beti to uzywaj póki jeszcze mozesz widocznie mężowi nie odpowiadało towarzystwo mamusi ze sie tak szybko zmył ;-)
Sabincia miałam na mysli ze duzo wam państwo dąło bo wiem sama ile dziecko kosztuje :-(

Do góry