mamma80
Entuzjast(k)a
PrzyszłaMamusiu no to trzymamy kciuki aby nowa pani doktor była fajna i żeby wszystko było ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kilka razy czytałam takie opinie, że nie jest groźne ale nie przyjemne dla malucha
Tylko pozazdrościć takiego lekarza bo większość niestety nie liczy tak jak Twój.
A poza tym ja nie napisałam że dziewczyny mają nie robić badań usg, tylko że mają prawo odmówić wykonania przy danej wizycie takiego badania. Ilosć wykonanych badań zależy od ich widzimisie. Ja mam lekarzy starej dady którzy uważają że na ciążę 3 badania to jest ok, ale pomimo tego chodze sobie do innego gabinetu i tam podglądam malucha
dziewczynki ile ja w koncu jestem w ciazy??
ostatnia malpa byla 3 czerwca a porod lekarz wyliczyl na 14 marca??
Jestem 12 czy 13 tyg w ciazy
Dołancza do grono chodzących na siusiu w nocy nie ejst to zbyt przyjemne wychodzenie z pod kołderki i biegnięcie do kibelka ale ejszzce tylko 6 miesięcy;-)
Niekat wydaje mi sie że widocznośc brzuszka jest uwarunkowana budową ciała ja jestem bardzo szczupła i chyba dlatego idzie mi wszystko w brzuch z pierwsza ciążą było tak samo. Nie ma co sie zadręczać takimi sprawami juz nei długo nie da rady się ukryc co masz pod blużka Powiem szzcerze ze ja wolałam mieć mneijszy brzuszek na początku bo już w 2 miesiącu było widac ze ja jestem w ciaży a nie powinno byc i jak tu ukryc cokolwiek jeśli neichcesz mówić
skaba ja zapisałam Jaska do przedszkola teraz od wrzesnia,ale poszłam wczoraj i go wypisałam.Po pierwsze przeraziłam się że w jego grupie jest 30 dzieci,po drugie bałam się teraz zeby mi jakis świnek,osp nie przyniósł a po trzecie jak się dzidzia urodzi to znowu będzie okres choróbsk i znów mógłby cos przynieśc.Zapisze go za rok to już i małe nie będzie takie małe i w ogóle.Oczywiscie może i troche jestem przewrażliwiona ale....Teraz siedzimy razem w domu i...tez jest chory i...mnie zaraził,więc
Ja jeszcze na razie o tym nie myslę.Na allegro przegladam póki co tylko dział z ciuchami ciażowymi.Wózki ogladąłam co rpawda ale jeszcze mamy czas przecież.takie zakupy jak tez przygotowywanie garderoby dla Motylka zostawiam soebie na III trymestsżebym miała co robicale jesli chodiz o preferencje interesują mnie wózki wielofunkcyjne.chciałbym taki zeby była funkca gondoli, spacerówki i mozliwosc zainstalowania fotelika samochodowego ale na samym stelazuim mniej zbędnych części tym lepiej.Czy zaczelyscie juz gromadzic jakies akcesoria dla maluszka?????
czy tylko ja tak sie ociągam???
kopiuj nie tekst tylko sam obrazek prosto ze strony i wklej w miejsce w edycji podpisu gdzie jest napisane Twój podpis.Nie tam niżej gdzie masz linki do wklejenia...tylko wyzej gdzie masz miejsce do pisaniaWitam ja z pytaniem z innej beczki jak moge wkleic suwaczek do podpisu stworzylam go juz i mam skopoiowany tez tekst ktory trzeba gdzies wkleic tylko ja nie wiem gdzie;(
ja kopiuje link zaczynający się od a potem go wchodze w[B] ustawienia... go wklejam:-) a potem zapisujesz i voul'a;-)Witam ja z pytaniem z innej beczki jak moge wkleic suwaczek do podpisu stworzylam go juz i mam skopoiowany tez tekst ktory trzeba gdzies wkleic tylko ja nie wiem gdzie;(