reklama
Chyba wszystkie mamusie zakochane w swoich dzidziach, zresztą nie dziwne jak się wejdzie na zamknięty i popatrzy na te cudne foteczki to aż się coś robi (choć to nie jest własny dzieciaczek) a jak będzie własny to dopiero .... :-)
A ja drzemkę walnęłam popołudniową bo jakoś się dziwnie czuć zaczęłam jakbym chora miała być, ale teraz już ok, może coś mi się zaczyna (rano pawik a teraz to "jakby" przeziębienie) Chyba sama sobie szukam objawów
A ja drzemkę walnęłam popołudniową bo jakoś się dziwnie czuć zaczęłam jakbym chora miała być, ale teraz już ok, może coś mi się zaczyna (rano pawik a teraz to "jakby" przeziębienie) Chyba sama sobie szukam objawów
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dziewczyny, a mi się wydaje, że mój małżon jest chyba ciut zazdrosny o Tymona . Czy u was też tak jest
Marteczka23
Fan(ka)
Nie mam siły dziś już czytac!:-(miałam super dzień Kobiet.Noc super ale jak Myszunia wstała o 10 tak do 20:30 nie spała tylko marudziła,darła się chciała,żeby ją nosic i co trochę cyca.nie wiem zupełnie czemu.Mąż pojechał do apteki kupił herbatkę z koprem włoskim od 1tyg.,zrobił jej 50-tkę i chyba podziałało bo później zjadła i usnęła.
Wczoraj byłyśmy na kontroli w poradni,mała waży już prawie 3700,żółtaczka jeszcze jest i ten pępekz wierzchu suchy a tam pod spodem nie i muszę jej teraz tam odchylac i zakrapiac spirytem.Nawet k...nie wiedziałam,że to ma już odpadnąc bo jak nie to jakieś zakażenie może się wdac.A ja brałam delikatnie wacikami i pałeczkami.Przepisała jej też tą wit K i D3.
Muszę ją obudzic i wykąpac,aż mi szkoda:-(
Wczoraj byłyśmy na kontroli w poradni,mała waży już prawie 3700,żółtaczka jeszcze jest i ten pępekz wierzchu suchy a tam pod spodem nie i muszę jej teraz tam odchylac i zakrapiac spirytem.Nawet k...nie wiedziałam,że to ma już odpadnąc bo jak nie to jakieś zakażenie może się wdac.A ja brałam delikatnie wacikami i pałeczkami.Przepisała jej też tą wit K i D3.
Muszę ją obudzic i wykąpac,aż mi szkoda:-(
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Marteczka - a po co będziesz ją budzić o tej porze? Przecież jak jeden dzień będzie bez kąpieli, to się nic nie stanie..
Ninja - jak teraz jest zazdrosny to co będzie jak się już urodzi chyba musisz mu bardziej okazywać swoją uwagę.
Mi też ostatnio dopiero koleżanka uświadomiła że tylko dziecko mi w głowie, że cały czas gadam tylko o tym, zakupy, łóżeczko ..... a że jego trochę zepchnęłam na drugi plan (aż głupio się przyznawać). On co prawda nigdy mi nic nie powiedział, ale to przecież facet i nie bedzie się "upominał o swoje"
Oj to daje Zuzia w kość a z kąpielą to faktycznie wstrzymaj się do rana, umyj tylko buźkę wacikiem i jak w nocy trzeba bedzie przewinąć to nóżki i pupcie i będzie!
Mi też ostatnio dopiero koleżanka uświadomiła że tylko dziecko mi w głowie, że cały czas gadam tylko o tym, zakupy, łóżeczko ..... a że jego trochę zepchnęłam na drugi plan (aż głupio się przyznawać). On co prawda nigdy mi nic nie powiedział, ale to przecież facet i nie bedzie się "upominał o swoje"
Oj to daje Zuzia w kość a z kąpielą to faktycznie wstrzymaj się do rana, umyj tylko buźkę wacikiem i jak w nocy trzeba bedzie przewinąć to nóżki i pupcie i będzie!
Sabincia fajnie że Nikoś tak ładnie przybiera na wadze :-) no i że taki kochany i Ci nie marudzi choć pewnie będa i trudniejsze dni więc teraz ciesz się jego anielskim spokojem:-)
Kathi czekamy na wieści :-) informuj jakby akcja porodowa ruszyła :-)
Weronikaa rozumiem cię doskonale ja też wszędzie dopatruję się objawów dziś było mi trochę niedobrze i myslałam że to może początek końca w końcu zostało nam niewiele dni (tobie o 2 więcej niż mi)
Marteczka może rzeczywiście daruj Zuzi dziś tą kąpiel w piachu się nie tarzała z czasem to juz nie będziesz mogła robić jej "dnia dziecka"
Kathi czekamy na wieści :-) informuj jakby akcja porodowa ruszyła :-)
Weronikaa rozumiem cię doskonale ja też wszędzie dopatruję się objawów dziś było mi trochę niedobrze i myslałam że to może początek końca w końcu zostało nam niewiele dni (tobie o 2 więcej niż mi)
Marteczka może rzeczywiście daruj Zuzi dziś tą kąpiel w piachu się nie tarzała z czasem to juz nie będziesz mogła robić jej "dnia dziecka"
Marteczka, to faktycznie długo ten pępek się trzyma. A na patronażu położna nie pokazała Wam jak tymi patyczkami przecierać ten pępek? Pamiętam, że przy Przemku byłam w szoku, że tak głęboko trzeba tam ten patyczek wciskać. Teraz już mieliśmy wprawę i pępek już zagojony.
Sabincia, martwiłam się o Ciebie. Całe szczęście, że to tylko komputer a nie jakieś problemy z Nikosiem.
Weronika, chyba jest coś takiego w porodzie, że kobieta zako****e się w tym maleństwie bez pamięci. A po chwili to już nawet nie wiadomo jak można było bez niego żyć.
Sabincia, martwiłam się o Ciebie. Całe szczęście, że to tylko komputer a nie jakieś problemy z Nikosiem.
Weronika, chyba jest coś takiego w porodzie, że kobieta zako****e się w tym maleństwie bez pamięci. A po chwili to już nawet nie wiadomo jak można było bez niego żyć.
darinia
Entuzjast(k)a
my też pępek głęboko czyściliśmy strachu było przy tym ale dało efekt ładnie sie zagoiło i odpadło;-)
mój mąż nie był zazdrosny a teraz to sam siedzi przy małej bardziej panikuje jak mała zapłacze albo wyda jakiś dźwięk niż ja :-)
a słyszałyście o tym że teraz panuje przekonanie że lepiej nie kąpać dziecka codziennie? mi tak mówiła położna żeby nie przesadzać z kąpielą takiego malucha często
mój mąż nie był zazdrosny a teraz to sam siedzi przy małej bardziej panikuje jak mała zapłacze albo wyda jakiś dźwięk niż ja :-)
a słyszałyście o tym że teraz panuje przekonanie że lepiej nie kąpać dziecka codziennie? mi tak mówiła położna żeby nie przesadzać z kąpielą takiego malucha często
reklama
Ninja mój mąż nie jest zazdrosny on tez zakochał się w Zuzi. Z Milo było podobnie:-)
Nasza nocka dzisiaj taka sobie, no ale to początki mam nadzieję ze sie wszystko unormuje. Sutki po bephantenie lepiej - cudo ta masc!! Ale mam nawał i to juz nie jest przyjemne.Lecę do wanny póki mała spi.
Miłej niedzieli mamuśki rozdwojone i nie!!!!!!
Która dzisiaj??? Milla chyba Twoja kolejka juz mineła?? Do dzieła!!
Nasza nocka dzisiaj taka sobie, no ale to początki mam nadzieję ze sie wszystko unormuje. Sutki po bephantenie lepiej - cudo ta masc!! Ale mam nawał i to juz nie jest przyjemne.Lecę do wanny póki mała spi.
Miłej niedzieli mamuśki rozdwojone i nie!!!!!!
Która dzisiaj??? Milla chyba Twoja kolejka juz mineła?? Do dzieła!!