reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Weronika- [...] Musiałabym całe dnie być podpięta do Ktg, zeby być spokojna.:-D

Dokładnie :-)

Z tym Ktg to tak staram się przypomnieć (szkoda że wcześniej nie wiedziałam o co chodzi w tej aparaturze) czasem jak zerknęłam to coś tam wyskakiwało 10 - 15 - 20 to to pewnie te skurcze były. Ale jak piszecie że mają do 100 dojśc to faktycznie moje były niłe :baffled:

Asze - WITAMY !!! i już lece na zamknięty :-)

Befatka - no właśnie że "trzęsłam" brzuszkiem jak panie w szpitalu i nic :wściekła/y: Więc zaczęłam panikę siać, ale kopnęła wreszcie i teraz coś leniwie ale da znak życia. Wiem że teraz to nie ma miejsca, ale skąd u licha wiedzieć że dziecko śpi a skąd że jest coś nie tak?? Jak pisała Nulcia trzeba by było cały czas pod KTG siedzieć to byłby człek spokojny :baffled:

Ja się będę zbierać z kocórkiem do weterynarza, bo rano go mamuśka znalazła pod drzwiami, chyba go piesek jakiś capnął w tylną łapkę i trzeba będzie szyć. Szkoda mi gada. :-(

Jej Befatka - jaki śliczny bukiet :-):-):-):-):-):-)

Witam, witam!!!
Własnie była u mnie połozna - wszystko jest ok- oprócz moich biednych pokaleczonych sutków, no ale tu liczę na bepanthen:-)
Co do mojego wyjazdu na ostatnia chwilę - wszystko rozwineło sie tak szybko, że nie miałam nawet szans wyjechać wcześniej, ale wierzcie mi jeszcze kilka minut i rodziłabym gdzieś w drodze z mężem u boku:-)
ELIP GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam popołudniową porą:-)
przede wszytskim składam Wam i sobie także ;-)
najlepsze życzenia z okazji naszego święta:-)
Asze witaj - ale Ci szybko poszło :-D
Stefanna to mnie podtrzymuje na duchu że prędzej czy później przyjdzie ten czas:-):tak:
a u mnie nic:-(jedynie brzuch mi często twardnieje ale żadnego bólu :-(nie żebym wolała cierpieć ale same rozumiecie... no i Julka jak juz się wierci to przez baaaaardzo długi czas nie daje mi spokoju

Widzę że dzisiaj pusciutko na forum, wszystkie świętują!!! Rozdwojone to wiadomo-z dzidziołkami, a reszta pewnie pracuje nad rozpakowaniem.:-):tak::-)

A mi chyba zaczął czop odchodzić:szok::szok::szok:
nawet M nic nie mówię bo bedzie chciał mnie zawieżć juz do szpitala.
W środę mam gina ,mam nadzieje że dotrwam. :baffled::baffled::baffled:

Czesc dziewczyny!!!!! Wytbaczcie ale nie pisałam bo komputer mi wybuchł :D:D i nie miałam dostepu dopiero teraz cos tam M ponaprawiał. Nikos cudowny jest wazy juz 2600:) cały czas spi nie płacze grzeczny dziecko jak marzenie :) Gratulacje ASHE! i dla reszty rozdwpojonych :) Nie mam czesu w sumie ostatnio na nic :p nawet zdjec nie mam czasu dac postaram sie nadriobic

Sabincia jak to wybuchł???Niezłe perypetie,haha

widzę że wszystko super się układa i Nikos już ładnie przybiera. Dzielny chłopak.
A mamuśki rozdwojone maja taryfę ulgową więc się nie przejmuj:-) Wszustkie zafascynowane dzidziami i zajęte obowiązkami.

reklama
Asze witaj:-):-):-):-):-) oj to smaruj grubo maścia zeby były zdrowe:tak:
Sabincia to dobrze ze to tylko komp bo martwiłyśmy sie tu o ciebie:-(to z Nikosia kawał chłopa już:-)
Kathi jak by co daj nam znać;-)
Mój mały skarbek pojedzony i smacznie spi:cool2:

Do góry