bedziemy cięli bo mała ma 4200 i różnie się to może skończyć(zwłaszcza po pierwszym cc)
I co wam powiem,że BOJĘ SIĘ jak CHOLERA bo wiem co mnie czeka
Mamma, o rany! juz w poniedzialek! To w sumie fajnie ze wiesz kiedy bo ja to sie boje najbardziej chyba tej niewiadomej - kiedy jechac do szpitala etc. Nie wiem tez czy CC sie boje bardziej czy sn. Mialam zrelaksowane podejscie do porodow dopoki nie zobaczylam tego nieszczesnego programu o porodach (przez przypadek
) i od tamtej pory epistomy mi sie snilo chyba z 5 razy
Co do humorku to mi tez nie dopisuje szczegolnie po tym wyniku na GBS :-(
Beti, co do stomatologa to ja sie juz wybieram od chyba 3 miesiecy i wybrac sie nie moge
ale wiem ze napewno wskazane w ciazy. A fryzjera mam w ta sobote (dobrze ze przypomnialas!
) i dopiero zobaczylam ze na 9 rano! jak ja sie wygrzebie takim "switkiem" to nie wiem. Bede musiala meza pomolestowac zeby zawiozl
Milla, ja tez bym nic nie brala. A mnie lydki dobijaja skurczami nocnymi i jakims takim dretwieniem ale to podobno normalne
Cicha, ja do sterylizowania mam sterylizator parowy Avent'a - wszystko sie wsadza i samo sterylizuje w 4 mins.
Befatka, tu robia test na GBS w tygodniach 35-37 (mi beda robic drugi raz zeby potwierdzic w 38-mym tyg) wiec na wszelki wypadek nie odkladaj wizyty na pozniej. A zrobili Ci test na haemoglobine? To tez wazne. Mi wlasnie przyszly dzis wyniki i wszysko sie miesci w normie oprocz lymphocytow/neutrophils - co podobno u mnie zwiazane ze stresem (to pewnie przez te remony i przeprowadzki
). I prosze sniegu nie wywolywac bo ja mam dzis szkole rodzenia i nie chce zeby mi dupsko przymarzlo ;-)
Niekat, a z tymi wodami to kiedy wiadomo czy juz wszystko wycieklo? Tu chyba podaja antybiotyki jesli porod sie nie zacznie do 18 godzin od wyciekniecia wod bo wysokie ryzyko infekcji plodu...(a moze cos mi sie pokickalo
)
Weronikaa, ale mialas przeboje
Dobrze ze wszystko ok i ze juz jestescie w domciu, chocaz ciagle dwa w jednym
Mrowa, czekamy na Was!
ale esej wyprodukowalam...