remeny no to fajnie masz ;-) Mi własnie z tego powodu nie zrobiła w zeszły czwartek KTG bo nie miał kto opisac tego
. No trudno. Widzisz dobrze że u Ciebie jest mozliwość zrobienia ktg nawet za te 20 zł, bo ja tu nie mam gdzie. Mój gin nie ma ani usg ani ktg, na wizytach słucha tylko serduszka przez "radyjko":-)
Ja musze zadzwonić do lekarza bo na jutro mam termin i koniec zwolnienia, a on w czwartki i piątki nie przyjmuje, musze się dowiedzieć czy mam sie dziś wepchnąć czy jutro mnie przyjmie
.
Dzięki za info na temat polopiryny
, ja własnie gdzieś czytałam że może powodowac odklejanie łozyska od śluzówki no i własnie w pierwszych 2 trymestrach wady rozwojowe. Tak więc nie będę ryzykować nawet jedną tabletką, wytrzymam.
niekat Ty nie szalej tak z tymi cieknącymi wodami żeby Ci się zadne zakarzenie nie wdało :-(
weronikaa polecam komórkę z radiem lub odtwarzacz mp-sześcienny
(ja mam przygotowany w torbie i sprawdzam co kilka dni stan naładowania baterii ;-) ) Po pierwsze żeby nie słuchać tego wszytkiego a poza tym ja nie potrafię zasnąć na tych trzeszczących szpitalnych łóżkach
Asze a już zaczęłam się martwić (czyt. miałam nadzieję) że Cię wzięło
Objawy to pewnie ze stresu że termin się zbliża a tu doooopa blada.
Mnie dziś tak krocze nawala i krzyż ciągnie, jakieś pojedyńcze skurcze ale to najczęściej po wejścu po schodach, a mam kotłownię w piwnicy i muszę latać podkładać do pieca
Właśnie oglądam teledysk Britney Spears i zastanawiam się na ile jej brzuch jest poprawiony komputerowo w tym teledysku, przecież po tych ciążach to ona wyglądała jak foka