reklama
Ja kawe lubie i pije wylacznie dla smaku -najlepiej mi smakuje mala czarna z kawalkiem gorzkiej czekolady:-)). Teraz przerzucilam sie na bezkofeinowa a wieczorem podpijam czasem zbozowke - bo tez lubie.
Milla29 ekspres cisnieniowy tez mi sie marzy i pomalu to sie nawet za nim rozgladam (tak mysle, ze bedzie to nasz prezent gwiazdkowy:-))
A snow ostanio jakos nie pamietam..:-(
No i gratulacje dla wszystkich, ktore pozenaly papierosy. Jestem pelna podziwu bo wiem, ze raczej nie nalezy to do rzeczy latwych (dobrze, ze czasem ciaza pomaga i organizm sam negatywnie zaczyna na nie reagowac).
Milla29 ekspres cisnieniowy tez mi sie marzy i pomalu to sie nawet za nim rozgladam (tak mysle, ze bedzie to nasz prezent gwiazdkowy:-))
A snow ostanio jakos nie pamietam..:-(
No i gratulacje dla wszystkich, ktore pozenaly papierosy. Jestem pelna podziwu bo wiem, ze raczej nie nalezy to do rzeczy latwych (dobrze, ze czasem ciaza pomaga i organizm sam negatywnie zaczyna na nie reagowac).
mamma80
Entuzjast(k)a
cicha piszesz że nie pamiętasz snów;ja za to mam same jakies erotyczne,aż wstyd się przyznać co się dzieje.Podobno to normalne w ciąży że takie sny się zdarzają,no ale bez przesady
Mąż śpi obok spokojnie a tu człowiek przeżywa jakieś uniesienia.Może to po częsci też przez ten zakaz seksu jaki mamy z powodu zagrożenia;-)

mrowa u nas też sie działo i coś tak czuję ze i tym razem bedzie gorąco
jeszcze czasem niedomagam pod wzgledem sampoczucia ale jak tylko jest lepiej nie odmawiam mężowi - bo rzadko ja zdąże zaproponowac;-)mój mężczyzna cały czas zachowuje sie jakby miał 20 lat (się poznalismy wtedy) i to mnie w sumie cieszy bo jakbym nie wyglądała on zawsze ma na mnie ochote;-)i teraz mu wrescie zaczynam dorównywac kroku

Ja niestety musze wyposazyć sobie całą kuchnie tzn lodówkę, kuchenkę, pralkę bo dotad we wszystkich mieszkaniach były a teraz nie będzie, ale za rok kto wiecicha pisze:Milla29 ekspres cisnieniowy tez mi sie marzy i pomalu to sie nawet za nim rozgladam (tak mysle, ze bedzie to nasz prezent gwiazdkowy:-))
Ja też chcicy nie mam ale te sny to masakramrowa1 pisze:hehe to ja jestem jakaś dziwna bo rzadko mam jakies sny erotyczne i wogóle nei mam chcicy![]()

Ty weź nic nie mów, ja walczę znimi o zaświadczenie że zakład płaci składki, ale oczywiście mają problem bo jak można być zameldowanym gdzie indziej, tu mieszkać a zakład pracy mieć wogóle z innego województwa.Byłam dzis w Zusie i zabrali mi 25% chorobowego bo spóźniłam sie z dostarczeniem zwolnienia![]()

A jutro idę do MOPSu składac papiery o zaiłki wychowawcze rodzinne i takietam, tez nerwów zjem

tez nie mam jeszcze pralki ale za to mam pięrto nizej mamę i do niej chodzę na pranie
kuchnia w naszym domu to jedyne nie ruszone przy remoncie pomieszczenie.Mamy tam standardowy sprzęt,zlew i kilka szafek ze stołem włączeni - moze przez to ze tak w tej mojej kuchni słobiutko nie lubie gotować.Ekspres mamy ale zwykły - ciśnieniowy to dla mnie nieosiagalne marzenie ze względu na cenę i "niepraktyczność" tego sprzętu wg moich najblizszych:sick:

reklama
My jak się przeprowadzimy to weźmiemy ze soba tylko 2 łóżka bo są nasze, nie mamy nawet stołu i krzesełElip pisze:ja mam kuchnie prowizorycznie zrobioną, jest lodówka i kuchnia ale to tak w pokoju mała kuchnia zrobiona bleee

No ja do mamy mam 400km cięzko by było z tym praniem jeździćniekat pisze:mam pięrto nizej mamę i do niej chodzę na pranie

ja właśnie nie mogę pić kawy ze zwykłego bo mam po nim rewelacje żołądkowe:sick:, a po ciśnieniowej nie, podobnie nie mogę pić kawy ze stacji Orlenuciśnieniowy to dla mnie nieosiagalne marzenie ze względu na cenę i "niepraktyczność" tego sprzętu wg moich najblizszych

A co do praktyczności mój małżon też twierdzi że różnica żadna tak jakby napił się rozpuszczalnej;-)