reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ja kawe lubie i pije wylacznie dla smaku -najlepiej mi smakuje mala czarna z kawalkiem gorzkiej czekolady:-)). Teraz przerzucilam sie na bezkofeinowa a wieczorem podpijam czasem zbozowke - bo tez lubie.

Milla29 ekspres cisnieniowy tez mi sie marzy i pomalu to sie nawet za nim rozgladam (tak mysle, ze bedzie to nasz prezent gwiazdkowy:-))

A snow ostanio jakos nie pamietam..:-(

No i gratulacje dla wszystkich, ktore pozenaly papierosy. Jestem pelna podziwu bo wiem, ze raczej nie nalezy to do rzeczy latwych (dobrze, ze czasem ciaza pomaga i organizm sam negatywnie zaczyna na nie reagowac).

cicha piszesz że nie pamiętasz snów;ja za to mam same jakies erotyczne,aż wstyd się przyznać co się dzieje.Podobno to normalne w ciąży że takie sny się zdarzają,no ale bez przesady:zawstydzona/y:Mąż śpi obok spokojnie a tu człowiek przeżywa jakieś uniesienia.Może to po częsci też przez ten zakaz seksu jaki mamy z powodu zagrożenia;-)

hehe to ja jestem jakaś dziwna bo rzadko mam jakies sny erotyczne i wogóle nei mam chcicy:eek::crazy::rofl2:
za to w 1 ciązy to się u nas działo że ho ho;-):-D

mrowa u nas też sie działo i coś tak czuję ze i tym razem bedzie gorąco:-p jeszcze czasem niedomagam pod wzgledem sampoczucia ale jak tylko jest lepiej nie odmawiam mężowi - bo rzadko ja zdąże zaproponowac;-)mój mężczyzna cały czas zachowuje sie jakby miał 20 lat (się poznalismy wtedy) i to mnie w sumie cieszy bo jakbym nie wyglądała on zawsze ma na mnie ochote;-)i teraz mu wrescie zaczynam dorównywac kroku:crazy:

Byłam dzis w Zusie i zabrali mi 25% chorobowego bo spóźniłam sie z dostarczeniem zwolnienia:wściekła/y: nastepnym razem będę wiedziec;-)

cicha pisze:
Milla29 ekspres cisnieniowy tez mi sie marzy i pomalu to sie nawet za nim rozgladam (tak mysle, ze bedzie to nasz prezent gwiazdkowy:-))
Ja niestety musze wyposazyć sobie całą kuchnie tzn lodówkę, kuchenkę, pralkę bo dotad we wszystkich mieszkaniach były a teraz nie będzie, ale za rok kto wie
mrowa1 pisze:
hehe to ja jestem jakaś dziwna bo rzadko mam jakies sny erotyczne i wogóle nei mam chcicy:eek::crazy::rofl2:
Ja też chcicy nie mam ale te sny to masakra:zawstydzona/y::sorry2:
Byłam dzis w Zusie i zabrali mi 25% chorobowego bo spóźniłam sie z dostarczeniem zwolnienia:wściekła/y:
Ty weź nic nie mów, ja walczę znimi o zaświadczenie że zakład płaci składki, ale oczywiście mają problem bo jak można być zameldowanym gdzie indziej, tu mieszkać a zakład pracy mieć wogóle z innego województwa.:angry::baffled:
A jutro idę do MOPSu składac papiery o zaiłki wychowawcze rodzinne i takietam, tez nerwów zjem:eek:

ja mam kuchnie prowizorycznie zrobioną, jest lodówka i kuchnia ale to tak w pokoju mała kuchnia zrobiona bleee
a o pralce i klarownej wodzie to ja tylko moge pomarzyć:sick:

tez nie mam jeszcze pralki ale za to mam pięrto nizej mamę i do niej chodzę na pranie:crazy:kuchnia w naszym domu to jedyne nie ruszone przy remoncie pomieszczenie.Mamy tam standardowy sprzęt,zlew i kilka szafek ze stołem włączeni - moze przez to ze tak w tej mojej kuchni słobiutko nie lubie gotować.Ekspres mamy ale zwykły - ciśnieniowy to dla mnie nieosiagalne marzenie ze względu na cenę i "niepraktyczność" tego sprzętu wg moich najblizszych:sick:

reklama
Elip pisze:
ja mam kuchnie prowizorycznie zrobioną, jest lodówka i kuchnia ale to tak w pokoju mała kuchnia zrobiona bleee
My jak się przeprowadzimy to weźmiemy ze soba tylko 2 łóżka bo są nasze, nie mamy nawet stołu i krzeseł:crazy:
niekat pisze:
mam pięrto nizej mamę i do niej chodzę na pranie
No ja do mamy mam 400km cięzko by było z tym praniem jeździć:rofl2:
ciśnieniowy to dla mnie nieosiagalne marzenie ze względu na cenę i "niepraktyczność" tego sprzętu wg moich najblizszych
ja właśnie nie mogę pić kawy ze zwykłego bo mam po nim rewelacje żołądkowe:sick:, a po ciśnieniowej nie, podobnie nie mogę pić kawy ze stacji Orlenu:baffled: (Nescafe mają) czuję się tak jakbym napiła się błota z klejem który mi muli zołądek
A co do praktyczności mój małżon też twierdzi że różnica żadna tak jakby napił się rozpuszczalnej;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry