zazdroszcze, ja do 19 września mam zakazTo teraz zostało seksic się ile wlezie
dobra witaminki na liste zakupów wpisane,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszcze, ja do 19 września mam zakazTo teraz zostało seksic się ile wlezie
To teraz zostało seksic się ile wlezie .
zazdroszcze, ja do 19 września mam zakaz
to tak jak ja tez mam zakaz narazie do 4.09 bo wtedy wizyta ale powiem szczerze że aż tak bardzo sexiku mi nie brakujew pzreciwieństwie do mojego meżuniazazdroszcze, ja do 19 września mam zakaz
Dlaczego moja siostra tez nie lubi kawy i wypija od wielkiego dzwonu coppuccino, a ja za to mogłabym hektolitrami tak uwielbiam kawę. Ale wypijam tylko 2 (teraz jedną) ze zdrowego rozsądku Ale marzy mi się ekspres ciśnieniowy taki co zasysa śmietankę podgrzewa i spieniamrowa1 pisze:ja tez mam takie niskie ciśnienie ale ja kawy nei pijam bo nei lubie dziwna jestem co nie
Gratulacje! Bo paliłaś duzoagatkaa pisze:Ja papierochy rzucilam w 23 lipca (w swoje ur) Palilam paczke dziennie przez 11 lat
hehe mi się co noc kochanek jakiś śni, my niestety od połowy nocy mamy zawsze w środku mały przerywnik który do nas przychodziniekat pisze:taaaaa ....dziś rano mąż powiedział mi ze w nocy zaczęłam sie do niego dobierac przez sen...heheheh szkoda ze nie pamiętam
Ja też nie piłam ze 3 tyg:-(, ale dlatego że po kawie miałam jakiś dygot wieczorem, a teraz już mi przeszło kawka dalej jest smacznaangell8 pisze:Ale na początku, tzn. od 7 tygodnia mniej więcej do 9 nie mogłam patrzeć na nią, mało tego, nie mogłam wąchać, czuć, być przy parzeniu, bo przyprawiała mnie o mdłości,
\
hehe mi się co noc kochanek jakiś śni, my niestety od połowy nocy mamy zawsze w środku mały przerywnik który do nas przychodzi
/
Ja też nie piłam ze 3 tyg:-(, ale dlatego że po kawie miałam jakiś dygot wieczorem, a teraz już mi przeszło kawka dalej jest smaczna
A co do smaków to ostatnio mogę jesć wszystko z musztardą, jest po prostu przepyszna;-)