reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Milla ja tez mam takie niskie ciśnienie ale ja kawy nei pijam bo nei lubie dziwna jestem co nie:dull::oo2::hmm::oo::unsure:
strasznie się objadłam aż mnie brzuch boli z pzrejedzenia:eek::confused2::crazy:
Papierosów też już nie palę jak sie dowiedziałam że jestem w ciązy Ninjacorps gartuluje rzucenia nałogów teraz bęiizemy dopingowac Kindzie w rzuceniu palenia:tak:

Ja papierochy rzucilam w 23 lipca (w swoje ur) Palilam paczke dziennie przez 11 lat:szok:, no a jak sie dowiedzialam o ciazy to coraz mniej i w 4 tyg wlasciwie rzucilam na dobre. Teraz mnie zupelnie juz nie korci. Kinga powodzenia- da sie zrobic :tak:

Ja doładnie jak w poprzedniej ciazy straciłam ochote na fajkę jeszcze zanim potwierdziłam ciążę.Po Oliwii niestety znów zaczęłam palic ale teraz już nie dam sie znów w to świnstwo wciagnąć.Od kawy tak samo odrzuca mnie od samego początku mimo ze nałogowa kawoszka byłam i w samej pracy po 5-6 filiżanek piłam i w domu jeszcze ze dwa kubki:crazy:chociaz czuję ze czasem poprawiłaby mi ta kawa samopoczucie to jakos nie moge znawet zapachu znieśc a jak robie szefowi to mnie wzdryga....
z sexem to jest róznie najczęsciej boli mnie teraz brzuch i czuje że nie powinnam wtedy ale jak sie dobrze czuję to:happy2: taaaaa ....dziś rano mąż powiedział mi ze w nocy zaczęłam sie do niego dobierac przez sen...heheheh szkoda ze nie pamiętam:-p

MILLA29oooo bez kway to bym chyba umarła moje normalne cisnienie to 90/60 lub 80/50 nie da się funkcjonować bez kawy

No właśnie!!!Nie da się funkcjonować. Ja mam to samo, ciśnienie bardzo niskie, musze się kawą z samego rana wspomagać. Ale na początku, tzn. od 7 tygodnia mniej więcej do 9 nie mogłam patrzeć na nią, mało tego, nie mogłam wąchać, czuć, być przy parzeniu, bo przyprawiała mnie o mdłości, ale jakie:baffled:. A teraz mam sytuację odwrotną. Kawa z samego rana musi być! Jak się skończy mężuś szybko do sklepu, a teraz na herbatę nie mogę patrzeć, przyprawia mnie o mdłości. Mój mąż się śmieje, ze już za mną nie nadąża:-p.

Ja na szczęscie problemu papierosowego nie mam, choć czasem śni mi się że puszczam dymka:rofl2:. (paliłam 4 lata, dokładnie 5 lat temu). Dlatego trzymam za was kciuki dziewczyny, nie dawajcie się paskudnemu nałogowi.:-D

mrowa1 pisze:
ja tez mam takie niskie ciśnienie ale ja kawy nei pijam bo nei lubie dziwna jestem co nie
Dlaczego moja siostra tez nie lubi kawy i wypija od wielkiego dzwonu coppuccino, a ja za to mogłabym hektolitrami tak uwielbiam kawę:rofl2:. Ale wypijam tylko 2 (teraz jedną) ze zdrowego rozsądku Ale marzy mi się ekspres ciśnieniowy taki co zasysa śmietankę podgrzewa i spienia:happy2:
agatkaa pisze:
Ja papierochy rzucilam w 23 lipca (w swoje ur) Palilam paczke dziennie przez 11 lat
Gratulacje:-D! Bo paliłaś duzo
niekat pisze:
taaaaa ....dziś rano mąż powiedział mi ze w nocy zaczęłam sie do niego dobierac przez sen...heheheh szkoda ze nie pamiętam
hehe mi się co noc kochanek jakiś śni:zawstydzona/y:, my niestety od połowy nocy mamy zawsze w środku mały przerywnik który do nas przychodzi:rofl2:
angell8 pisze:
Ale na początku, tzn. od 7 tygodnia mniej więcej do 9 nie mogłam patrzeć na nią, mało tego, nie mogłam wąchać, czuć, być przy parzeniu, bo przyprawiała mnie o mdłości,
Ja też nie piłam ze 3 tyg:-(, ale dlatego że po kawie miałam jakiś dygot wieczorem, a teraz już mi przeszło kawka dalej jest smaczna:happy2:
A co do smaków to ostatnio mogę jesć wszystko z musztardą, jest po prostu przepyszna;-)

\

hehe mi się co noc kochanek jakiś śni:zawstydzona/y:, my niestety od połowy nocy mamy zawsze w środku mały przerywnik który do nas przychodzi:rofl2:

tez mam coraz czesciej takie sny i tylko boję sie bo gadam czasem rpzez sen zeby nie wypowiedziec czyjegoś nieporządanego imienia hehe :sorry2:a że Oli spi sama całą noc w swoim pokoiku...
/
Ja też nie piłam ze 3 tyg:-(, ale dlatego że po kawie miałam jakiś dygot wieczorem, a teraz już mi przeszło kawka dalej jest smaczna:happy2:
A co do smaków to ostatnio mogę jesć wszystko z musztardą, jest po prostu przepyszna;-)

u mnie tak własnie zaczął sie wstręt do kawy ze zaczęłam dziwnie na nia reagowac - ręce mi sie trzęsły i czułam na sercu ciężar jak po całym dzbanku smolistej esspresso...ugh nie było to przyjemne:baffled: przynaje że czasem zastanawiam sie czy by nie spróbowac chocby zbozowej (bo bardzo lubie) i chyba jak mnie kiedys najdzie to sie skuszę.Jak nie puszczę zaraz pawia to wróce do kawy - bo cisnienie mi dokucza przestrasznie:crazy:tylko bym spała

reklama
A ja po prostu zauważyłam, że mam większą ochotę na sex....:tak:. Przez pierwsze dwa miesiące nawet nie pomyślałam o tym żeby to robić;-), a teraz.....:tak:.

Jak mi się coś śni to zazwyczaj jakieś koszmary, ale tylko wtedy, kiedy burza za oknem, albo gdy miałam nieprzyjemny dzień w pracy, albo gdy się czymś martwię.

Do góry