reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ninja ja tez mam zamiar oddać 1% na Malwinkę, ale jeszcze nie dostałam z pracy papierów więc muszę poczekać:tak:
PrzyszłaMamusiu super że wszystko jest w porządku no i Tosia za chwile może pojawić się na świecie...:-)
właśnie zajadam pączki teściowej...mniam...pycha:tak::tak:

reklama
nie nie, zadna cukrzca bron Boze
zwyczajnie za duzy tylek, rozpaskudzilam sie totalnie i po ostatniej wizycie na wadze mialam plus 4kg, w ciagu 3 tyg.razem 14kg w 33tc, Zdecydowalam ze koniec z ciachami i czekolada bo pozniej bede plakac, No i nawet dobrze sie z tym czuje

nie moge sie juz doczekac nowego watku na naszym forum i zdjec maluszkow ! a to juz tak niedlugo :-D

Zapytam a'propo czkawki. Wczoraj jak leżałam na lewym boku to jakie rytmiczne ruchy czułam na dole brzuszka właśnie po lewej stronie, myślicie że to czkawka?!?
Bo swoją drogą wierzgała tu po żebrach - pod cycami :-) (to chyba nóżkami)

ninja- zamieściłam fotki z poniedziałku...i już chyba sesji nie będę sobie urządzać:sorry2:...w sumie nie widzę teraz różnicy w wielkości brzucha...co dzidzia miała urosnąć to chyba urosła. W końcu ma już 3 kg. to pewnie dlatego przystopowała:-D:-D.
No chyba, że mała będzie leniuszkiem i nie wyjdzie w ciągu 2 tyg a mi się tak opuści brzuch, że będę miała go po kolana to na pewno to uwiecznię:-D:-D:-D...ale mam nadzieję, że tak nie będzie;-).

iza-podziwiam Cię za konsekwencję:shocked2::eek: ja dzień bez słodkiego to uważam za stracony:zawstydzona/y:, przed ciążą też tak miałam, dlatego bałam się aby nie mieć cukrzycy ciążowej, bo chyba bym nie przeżyła, bez czekolady:no:. Mój mąż się śmiał przed ciążą, że jakby on jadł takie ilości słodyczy co ja to by ważył ze 130kg:-D:-D, całe szczęście na moją wagę słodycze nie miały wpływu:tak:. Ale co się martwisz na pewno szybko zrzucisz te kg po ciąży. Ja też powoli muszę zacząć walczyć ze swoim nałogiem, bo jak będę karmić to czekolady na początku nie można, ale dzidziuś jest dla mnie silną motywacją;-)

Ja tez nie umiem się powstrzymać przed słodyczami :zawstydzona/y::sorry2: Przed ciążą się nimi opychałam ale nigdy nie wpływało to na moją wagę. Teraz wprawdzie mam to gdzieś, ale martwię się, czy po porodzie i karmieniu nie zmieni mi się przemiana materii przez zawirowania hormonalne i słodycze będą się "odkładać"... :baffled:

Asze- ty to masz dobrze, tesciowa paczki smazy, mniam mniam zjadla bym takiego domowej roboty. No ale musi mi taki ze sklepu wystarczyc:-(

Weronika- Sliczna dziewczynka!!

Marteczka- Moje lozeczko tez tak lezalo i nie moglam wytrzymac kiedy maz je skreci bo nigdy mu sie wieczorem nie chcialo jak wracal z pracy i muwil ze zrobi to w weekend. Ale ja jestem nie cierpliwa i jak on poszedl do pracy to sama sobie poskrecalam. I jak narazie stoi, nie rozsypuje sie.:tak:

PrzyszlaMamusia- To fajnie ze u lekarza wszystko w porzadku!

reklama
Do góry