reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Czy ktoś miał taką dziwną akcje i dziwnie wybarwiony test?
Wyglada troche na zalany ale ..
Południowe siku…
.. ale jak widać tutaj tez jest oooo wooow! Niedługo wszystkie mnie zostawicie 😂😂😂

Ja słuchajcie bylam dzis z najstarszym u ortopedy (mojego serdecznego kolegi) weszlismy do gabinetu zbadał go .. wyszlismy, idziemy na rtg a ja czuje ze mam jakos za mokro .. zqwsze przed okresem na. Wieksze uplawy ale tak mi sie siku chcialo mowie ide kontrolnie sprawdze a tam ….. @ ‼️ ale jak mz wiadra majtki spodnie wszystko … mowie boziu ja jeszcze tyle czasu tu musze być i wrocic z synem do tego kolegi … na szczescie w kazdej torebce zawsze mam podpaske .. patrze w lustrze no ja ebie widać z przodu .. masakra … na szczęście zawsze nosze bluzki dłuższe wiec obciagnelam i wrocilam do syna siadlam mysle co tu robić fatalna sytuacja.. gorzej jak nastolatka.. zadkoczyla mnie setna miesiaczka .. matko i wtedy spojrzalam na torebke a mam taka nie duzą i można ja zrobić jako saszetke na biodra.. bingo! Jestem uratowana .. ale .. sama świadomość że ta ruła @ przyszla za wczesnie i tak nagle odrazu … o matko wstyd straszny

@Jotka_ każdemu się zdarza, dobrze ,że udało Ci się jakoś to zasłonić.
Pamiętam ,gdy ładnych 10 lat temu dostałam okresu 5 dni za szybko i pobrudziłam pościel ówczesnemu chłopakowi - pamiętam,że jego mama dostała szajby i kazała mi to prać w moim domu i z takim obrzydzeniem jakbym specjalnie to zrobiła i nic tłumaczenia nie pomogły,że się nie spodziewałam itd. - kobieta kobiecie... Nie chodzi o to o pranie tylko o jej reakcję.
W ostatnim cyklu miałam wtopę bo przysnęłam z młodą i mi się tak jakoś przesunęła podpaska,że mi przeleciało po spodniach - mąż miał taką minę wystraszoną jakby przez chwilę zapomniał ,że mam okres.
Zdarza się 👉🏻👈🏻

Do góry