reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Kurde, martwię się o Sabincię i Nikodema...
Ja przyznam, ze tez sie martwie... no ale jak od 4 rano do teraz utrzymalo sie te 7 cm to moze bedzie ok (choc nie wiadomo czy trafila z 7 czy z mniejszym :-(). No i zastanawiam sie co tam u MrsF bo tez sie na podobne bole skarzyla.
No i ogolem dziewczyny oszczedzajcie sie bo zadna z nas chyba nie cce sie wczesniej rozpakowac i innej tego nie zyczy.
No i ogolem dziewczyny oszczedzajcie sie bo zadna z nas chyba nie cce sie wczesniej rozpakowac i innej tego nie zyczy.
*Doris*
Zadomowiona(y)
No, wyrobiłam się ze wszystkim, co na dzisiaj trzeba było zrobić, wchodzę sobie na BB, a tu SZOK Sabincia trzymaj się, powodzenia! Wierzę, że wszystko będzie w porządku, w końcu wcześniaki przychodzą na świat i w 7-ym miesiącu i są zdrowymi dziećmi.
Marteczka23
Fan(ka)
O żesz....ku...!!!A coś tak wczoraj mnie właśnie zaniepokoiły te jej bóle!Cholera bo się podłogi zachciało czyścic na kolanach!
Jeju to ja mam byc pierwsza,nie ty Sabincia!
Kurde a 7cm to dużo?Ale to dopiero 32 tc!Mam nadzieję tylko,że wszystko z nimi będzie w porządku,wcześniaczki też są fajnitkie,takie maleństwa.Miquel ty nam tu pisz co u nich!
Jeju to ja mam byc pierwsza,nie ty Sabincia!
Kurde a 7cm to dużo?Ale to dopiero 32 tc!Mam nadzieję tylko,że wszystko z nimi będzie w porządku,wcześniaczki też są fajnitkie,takie maleństwa.Miquel ty nam tu pisz co u nich!
Marteczka23
Fan(ka)
Ej aż mi się k..chce ze strachu,czuję się jakbym to ja miała zaraz rodzicSpieprzam się lepiej pakowac!Bo mam najbliższy termin a się ociągam.
Kurde zjadłam 2 pąki i mnie teraz rura pali!
Kurde zjadłam 2 pąki i mnie teraz rura pali!
o w morde Sabincia ale sie rozpędziłaś koneicznie chcesz byc pierwsza marcóweczka rozdwojona;-):-)
bedzie dobrze cały czas jestesmy z tobą buziaki
Miquel daj znać co i ajk z Sabincia bo sie martwimy i ucałuj ja od nas gorąco
niech sie trzyma
bedzie dobrze cały czas jestesmy z tobą buziaki
Miquel daj znać co i ajk z Sabincia bo sie martwimy i ucałuj ja od nas gorąco
niech sie trzyma
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Marteczka - niestety 7 cm to dużo - 10 cm to pełne rozwarcie...
reklama