reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Jeju jeju, ale się porobiło :-(
Sabincia, trzymajcie się razem!!! A gdyby sie nie udało, to głowa do góry - na pewno wszystko będzie dobrze!
Czekamy na wieści!

Przyszła Mamusiu, o poród mi chodzi, o poród :)

reklama
Ja przyznam, ze tez sie martwie... no ale jak od 4 rano do teraz utrzymalo sie te 7 cm to moze bedzie ok (choc nie wiadomo czy trafila z 7 czy z mniejszym :-(). No i zastanawiam sie co tam u MrsF bo tez sie na podobne bole skarzyla.

No i ogolem dziewczyny oszczedzajcie sie bo zadna z nas chyba nie cce sie wczesniej rozpakowac i innej tego nie zyczy.

No, wyrobiłam się ze wszystkim, co na dzisiaj trzeba było zrobić, wchodzę sobie na BB, a tu SZOK:szok: Sabincia trzymaj się, powodzenia! Wierzę, że wszystko będzie w porządku, w końcu wcześniaki przychodzą na świat i w 7-ym miesiącu i są zdrowymi dziećmi.

O żesz....ku...!!!:szok::szok::szok:A coś tak wczoraj mnie właśnie zaniepokoiły te jej bóle!Cholera bo się podłogi zachciało czyścic na kolanach!
Jeju to ja mam byc pierwsza:angry::angry::angry:,nie ty Sabincia!
Kurde a 7cm to dużo?Ale to dopiero 32 tc!:wściekła/y:Mam nadzieję tylko,że wszystko z nimi będzie w porządku,wcześniaczki też są fajnitkie,takie maleństwa.Miquel ty nam tu pisz co u nich!

Ej aż mi się k..chce ze strachu,czuję się jakbym to ja miała zaraz rodzic:szok:Spieprzam się lepiej pakowac!Bo mam najbliższy termin a się ociągam:no:.
Kurde zjadłam 2 pąki i mnie teraz rura pali!

o w morde Sabincia :szok: ale sie rozpędziłaś koneicznie chcesz byc pierwsza marcóweczka rozdwojona;-):-)
bedzie dobrze cały czas jestesmy z tobą buziaki
Miquel daj znać co i ajk z Sabincia bo sie martwimy i ucałuj ja od nas gorąco
niech sie trzyma

reklama
ja mam przygotowane co wziąść do szpitala bo torbe pożyczyłam siostzre bo jada na narty i brakuje im zeby sie pomieścić;-)

Do góry