reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Rany, a ja dopiero wstałam :zawstydzona/y: Już nie pamiętam kiedy spałam do 10-tej! :szok:

Miałam też Wam wysłać tego pączka ale Niekat uprzedziła więc nie będę robić plagiatu :-D
Ja już ślinotoku dostałam jak go zobaczyłam, więc dziewczynki najeść się dziś do bólu :-D:-D:-D i to beż żadnych wyrzutów sumienia :-D Mamuśka rozrobiła już ciasto bo zawsze robi takie domowe to będzie dużo, MNIAM!

Miałam iść dziś do laba zrobić te badania i znowu nie poszłam, ale jutro już muszę.
Piszecie o badaniach Gina, mi w pierwszym trym. za każdym razem robiła USG dopochwowo i oczywiście "macanko", a później już to zwykłe USG (no i macanko też):baffled: . Ja idę za tydzień, już się nie mogę doczekać nowych wieśći :-)

Koleżanka przysłała mi dziś fotki swojej córci - też Maja. 16.02 stuknie jej roczek. Kurcze tylko strasznie małe te zdjęcia :-(

reklama
Hej dziewczyny!!!
Niekat dzięki za pączka - mniam....:tak:, wreszcie idziesz na wolne!!
Moja teściowa właśnie smaży...a ja czekam....
Weronika śliczna ta mała:tak:
Doris skończ już z tą robotą!!!! idź już na wolne!!!:tak:
Ja na wyjście ze szpitala tez mam kombinezon, taki polarkowy, właśnie dzisiaj przyszedł z allegro:tak:

Niekat kto się ceni ten się leni!:-)więc do dzieła!
Doris a ty po co tam jeszcze tydzień?świat się nie zawali!A zamiast zakończyć ładnie miesiąc to ty tam jeszcze tydzień chcesz siedziec:angry:
Przyszła mamusiu jak wrócisz to nawijaj co tam u małej.

reklama
wiecie co ja juz 3 zjadłam te pączki.. ale mnie muli okrutnie i popijam teraz za kare herbatke jedna po drugiej:-pa miałam dziś za duzo nie jeśc bo wieczorem wizyta i znów będzie zjepa za wagę:dry:no ale co poradzić jak leża na stole i wszyscy je jedzą to ja mam patrzeć:no:
ale juz na dziś basta!!!

Do góry