reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam wiosennie!!:tak:
U nas tez dzisiaj piękna pogoda, słoneczko świeci ale ponoć po południu ma się to zmienić:baffled: więc muszę wyciągnąć Milo teraz na spacerek:tak:
Niekat super, że Oliwce przeszło:tak:
PrzyszłaMamusiu jak będzie was już troje to dopiero będzie pięknie!!!!:tak::-)

reklama
Dusia, ja tez juz niedlugo co tydzien mam sie zjawiac na 'przeglad', na razie jeszcze co 2 tygodnie.

Asze, moj maz tez bardziej hojny niz ja a szczegolnie ostatnio coraz bardziej mnie i fasolke rozpieszcza :happy:. Ostatnio zafundowal mi spa z masazykami i innymi przyjemnosciami a teraz wiem ze znowu cos tam kombinuje na walentynki :-) :rofl2:;-)

Niekat, dobrze Ci ze maciezynski juz za 3 dni! Ja jeszcze musze poczekac 2 tygodnie i 4 dni :dry:. Narzekam a cos czuje ze bedzie mi brakowac mojej pracki a szczegolnie kolegow ktorzy mnie strasznie teraz dopieszczaja. kogo ja bede szefowac, chyba biednego mezusia :sorry2:. Mam nadzieje ze jakos wytrzyma te 2 miesiace :-D

grrrrrrr a ja dopiero teraz i to na krtko, po weekendowych wichurach nie mam neta i wślizgnełam się do brata na kompa - jest w szkole bo tak to by mi nie dał:wściekła/y:

Widze, że wczorajszy dzień to taki kutliwy był dla większości z nas :crazy: Ja cały dzień strugałam focha za sobotnią impreze męża i prawie w ogóle się do niego nie odzywałam. W końcu zwlekł się z wyra i pojechał do sklepu i wrócił ze słodkościami i śmieszną minką że jak go pocałuje to mi coś da .... :-D No więc trzeba było się przełamać :-D:-D:-D czego się nie robi dla słodyczy hehehe:-D:-D:-D:-D

U nas też słoneczko i śnieg pomalutku topnieje

Witam,ja póki mam mozliwosć to zaglądam do was...
Mrowa śliczna ta twoja księżniczka:tak::tak::tak:
Widzę,że przez weekend duuuuuuużo się u was działo-hormony daja sie we znaki-ale może to świadczy o bliskim końcu naszych humorów,napadów itp.Ja z mężulem narazie się nie kłócę(choc my i tak rzadko sie wkurzamy-ale moze to dlatego,że go całymi dniami nie ma;-);-):laugh2:)
Własnie ciekawe co tam u Skaby-ona chyba nie zdążyła dostac naszych numerów tel.
Mam już skonczony pokoik Gabrysi i powtarzam setny raz że mam nadzieję,że to jednak nie będzie "GabryS":-D:-D:-DJeszcze tylko poskładać meble i gotowe-gorzej z moim kiblem i resztą...Pozdrawiam,papa

ja

ciesze sie ze sie wam podoba moja ksieżniczka;-) była tak ubrana na balu przebierańców w przedszkolu i była u mojej siostry Gbrysi na zabawie choinkowej:tak:
Mamma to kiedy wracasz do siebie?
a Skaba chyba miała posiedzieć tydzień w szpitalu nie? tylko nie pamiętam jaki to dzień wypadał:sorry2:

ślicznie Melcia wygladała:tak:tez pstrykne fotke Oliwii jak sie zamieni w pszczółkę;-)Ninja napisała smsa ze była u Gina i Tymon wazy juz 1,6 kg i wszytsko u nich w porządku:tak::-)wszytskie macie od niej pozdrowienia :blink:
będzie na BB w czwartek to wiećej nam opowie:tak::-)
Moja Oli nie do konca wyleczona bo teraz drugie oko jej puchnie:-(i znów ta sama historia i ropka i czerwone i biedaczek mój wyglada jak po niezłej awanturze:dry:

Niekat lepiej idź z Oli do okulisty - z oczami nie ma żartów.
Dzięki za wiadomości od Ninji i pozdrowienia - pozdrów ją również serdecznie:tak::-)

Niekat biedna Oli:-(moze przejdz sie z nią do pediatry bo moze to być zapalenie spojówek a na nie jak wiesz kropelki sa potrzebne:baffled:
a jak tam twoje okulary?
ucałuj Ninje od nas i super ze z Tymonkiem oki:tak::-)

reklama
Do góry