mamma80 ja biorę 3x1 już od jakichś 8 tyg i chyba po prostu żoładek mi wysiadł. Wczoraj zapomniałam wziąć o 15 wzięłam dopiero 0 19 i prezz całe popołudnie dooskonale się czułam, żadnego uczucia ciężkości nie było ani "stania na żołądku", potem jak wieczorem wzięłam to po pół godz wróciły wszystkie przykre dolegliwości
Ja zaczynałam od Materny bo niby najlepsza była ale miała dodatek jakiegoś świństwa niby przeciw porannym mdłościom, mnie bolał żołądek, przeszłam na Elevit niestety za duże tablety ma jak dla mnie a potem w aptece porównałam skład elevitu i Feminatalu i wybrałam Feminatal, mniejsze tabletki no i cena niższa (Elevit ponad 30 zł Feminatal ok 20zł) rachunek prosty
Ania1982 no to kciuki za wizytę, może przepiszę Ci luteinę albo duphaston na te bóle brzuszka
Bo przeważnie folik się bierze pierwsze 3 miesiące a potem już witaminy, chyba że masz kiepskie wyniki i lekarz wprowadza witaminy wcześniejPrzyszłaMamusia pisze:Tak czytam ostatnie zaległości i tak się zastanawiam dlaczego mój lekarz mi nie przepisał żadnych witaminek.
Prawda jest taka że jak porównasz ulotki to we wszystkich masz bardzo zblizony skład i ilości witamin, różnią się tylko dodatkami i nośnikami witamin.PrzyszłaMamusia pisze:że właśnie po Maternie podobno duże dzieci się rodzą
Ja zaczynałam od Materny bo niby najlepsza była ale miała dodatek jakiegoś świństwa niby przeciw porannym mdłościom, mnie bolał żołądek, przeszłam na Elevit niestety za duże tablety ma jak dla mnie a potem w aptece porównałam skład elevitu i Feminatalu i wybrałam Feminatal, mniejsze tabletki no i cena niższa (Elevit ponad 30 zł Feminatal ok 20zł) rachunek prosty
Ania1982 no to kciuki za wizytę, może przepiszę Ci luteinę albo duphaston na te bóle brzuszka
To jak znajdziesz takiego to daj znac to podrzucę swoją porcję do prasowanianiekat pisze:Moje sterty ciuchow do prasowania skutecznie mnie odstraszają.Przekładam tą niemozliwa do wykonania prace z dnia na dzien a sterta rośnie.Chyba poprosze o pomoc...
Będzie podglądanko??Elip pisze:ja dziś do ginki