reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Mrówa dzięki!! To zdjęcie z jakieś imprezy karnawałowej:tak: ( chodziło sie kiedyś...)
Byłam dzisiaj z Milo u dentysty ( chodzę z nim do kumpla) i pierwszy raz moje dziecko dało zrobić sobie zęba bez zbędnych dyskusji - oczywiście ze znieczuleniem- zawsze zamęczał lek zbędnymi komentarzami, byleby odwlec chwilę wiercenia - jestem z niego dumna!!:tak::tak::-D

hej hej! ja dzisiaj po pierwszym etapie zatwierdzania moich prac przez zarząd.. przyjęli bez zastrzeżeń, więc w środę to powinna być tylko formalność, ale poziom adrenaliny utrzymuje mi sie podwyższony:-):-):-)

Skaba - Dzięki Bogu, że nasze dziewczyny są zadowolone!

Ale mnie to ruszyło... :baffled::baffled::baffled::baffled:
a już myślałam, że to ja taka nadwrażliwa jestem;-) tak tak - dziękuję Bogu, że dziewczyny są zadowolone! i dziękuję wam dziewczyny za te wszystkie słowa:-):-):-) mnie to się w głowie nie mieści, gdyby u nas była taka atmosfera jak tam to już by mnie na tym forum nie było.. nie potrafię tego zrozumieć.. dziecinada i tyle...

mrowa1 ja też puściłam dalej info na temat zapotrzebowania na krew dla twojej mamy... i wierzę, że odzew będzie naprawde duży.. :-):-):-)

Przyszła Mamusia :-) ogromne gratulacje dla siostry:-):-):-) no i dla nowej cioci też:-):-)

dzieki dziewczyny za zaproszenie na NK.. już dodałam was do znajomych.. i zaraz będe szukać pozostałych mam marcowych:-)

Monika_A cudne te pieski!! jak tylko wybuduję dom to zakładam hodowlę:-):-):-) już to oznajmiłam mojemu mężowi i nawet nie bardzo protestował:-):-):-) niestety mój ukochany doberman będzie już za duży, żeby zmieniać mu miejsce pobytu:-(

Ninja- żebyś wiedziała. Psy i konie to moje wielkie hobby. Nie tylko chodzimy razem na spacery, ale jeżdzimy na wystawy i pikniki. Szukamy też nowych domków dla bezdomnych psiaków ze schronisk.

Jestem tego samego zdania :tak: - zdjęcia dzieciaczków zamknąć i umieścić w Tym wątku dziewczyny, które udzielają się na forum.

No a z brzuszków to zrobiłabym taką galerię "Jak rosły nasze brzuszki", coś na wzór "lista marcowych mam" - do każdej dziewczyny byłyby doklejone zdjęcia, które znalazły się na wątku "rosnące brzuszki" od początku do rozwiązania :-)

w sprawie wątku zamkniętego to podzielam wasze zdanie... i bardzo podoba mi się pomysł z galerią brzuszków:-):-) ustaliłyśmy z ninja, że ja zajmę się zamykaniem wątku, a ninja galerią brzuszków - jeśli macie na takową ochotę:-).. musimy tylko ustalić szczegóły... i tu proszę o pomoc doświadczone forumki... musimy tez ustalić kto na dobry początek powinien dostać do tego wątku dostęp.. może każda z was mogłaby mi wysłać na priva info, kto powinien mieć takie uprawenienia... myślę, że wiele kandydatur będzie oczywistych, ale pozostaje kwestia osób, które sa z nami króciutko albo były i zniknęły... czekam na propozycje i pomysły...

reklama
Skaba dzięki dzięki:-)
co do wątku zamknietego to ejstem za tymi dziewczynami które sie udzielaja nawet sporadycznie ale jednak sie udzielaja i maja więcej wpisów niż 2-3;-)

Do góry