giza dołączam do zszokowanych lekcją szachów.Jak dla mnie to letkie przegięcie;-)warcaby to bym jeszcze zrozumiała, ale szachy
ninja kolejny raz dzieki
wczoraj dzwoniłam z wynikami, które są na prawdę dobre.Nawet bardzo dobre.Krwawieniem sie troszkę lekarka przejęła, ale postanowili razem z drugim lekarzem z zespołu jednak zacząć odstawiać leki.Już dziś zaczęliśmy 7 tygodni schodzenia z dawki.Oliwia nie posiadała się z radości
jedna tableteczka mniej a szczęście jakby wygrała wycieczkę do Disneylandu.17 listopada jedziemy do Wrocławia na konsultację z jednym takim człowiekiem, co być może pomoże, a 22 listopada do Warszawy na przegląd.Prawdopodobnie będzie miała Oli znów robiona rektoskopię.Ale tym razem nie dam jej tego zrobić bez znieczulenia.Teraz jestem przygotowana na walkę w tym temacie, bo nie zniosę kolejny raz tego co musiała przeżyć moja córka na początku... Ona zresztą też.
ninja, weronika to Marcel sie uplasował miedzy Waszymi dzieciami bo waży 15,5 kg.przy wzroście niesprawdzonym od kilku miesięcy... muszę to nadrobić bo po spodniach widzę ze coś tam przybyło go wzwyż.
Doris to normalne zabawy jak piszą dziewczyny.U nas nie ma takowych bo Oli już za duża na takie, ale w przedszkolu wiem, ze są uskuteczniane
A z innej beczki.Mam pytanie do mam chłopców.Otóż Marcel od jakiegoś czasu narzeka, że boli go siusiak.Oglądamy tego siusiaka ze wszystkich stron i nie ma nic, żadnego zaczerwienienia czy opuchnięcia, ale zauważyłam, że narzeka w chwili kiedy ... jest delikatnie nabrzmiały.Czy to możliwe, że on po prostu nie wie co się dzieje i tak to odczuwa?No i co Wy robicie z siusiakami swoich synów?Odciągacie, czy nie?Bo zdania są podzielone.Moja mama nie ma doświadczenia, ale teściowa z kolei wystrzega mnie przed tym.Twierdzi, że odciąganie właśnie jest powodem późniejszych infekcji i żeby nie ruszać póki się da... Co o tym sądzicie?