reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KOLEJNYCH JUBILATÓW !!!!​

Giza - ja się melduję ;-)

A jak Ty, Ewa?

U mnie się zaczęło: teściówka już dzwoniła "czy nic się nie zaczyna" , bo termin z OM mam na 8-ego..:baffled: (dla mnie nieistotny, bo małżon wrócił 11 czerwca z Belgii po miesiącu pobytu :-D)
Nie zrozumcie mnie źle - takie pytania na BB to co innego dla mnie, są raczej żartobliwe... :sorry2:

Być kobietą w Polsce ...

Ostatnia edycja:
reklama
Też od wczoraj myślę o Ewie. Mam ktoś do niej nr telefonu?
Ninja, jak samopoczucie? Dużo planów przeprorowodych jeszcze Ci zostało do zrealizowania?
Mila obudziła się z temperaturą i zatkanym nosem. Ale wydmuchać nie daje rady. Godzinę temu mąż dzwonił, że ma już powyżej 38 i idzie z nią do lekarza :-(
Rano suszarka do włosów zadymiła i padła :-(

walnęłam taaaaakiego posta i mój kochany synio mi wyłączył kompa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak więc w skrócie

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi Jeremiego i Dawidka na 3 urodziny!!!

i babeczkom mniejszym i tym większym z okazji naszego święta

A'propo wczoraj, mężul z kolegą zabrali dzieciaki, dali różyczki, postawili flache na stół i pożyczyli miłej zabawy ..... ojojojojoj głowa rano bolała :zawstydzona/y:

Giza - też myślam wczoraj, że szkoda, że nie zapytałam o nr tel. Ewy... :baffled: Cholerka...

Ja się czuję świetnie (w końcu) - Detralex pomógł i dupka mnie nie boli (choć wiem, że po porodzie to wróci...:wściekła/y:). Chodzę normalnie, nie boli mnie w kroczu, nie człapię. :tak:

Dziś pozałatwiałam kolejnych kilka spraw po urzędach i chyba na tyle. Teraz zostaje mi tylko bieżące sprzątanie no i umycie okien.
Ubrania dla Młodej poprasowane, wszystko naszykowane.
Ale "gniazdo" chyba wiję, bo nawet narzędzia wszystkie posegregowałam, co były tak tylko zawsze walane do kilku skrzynek, hahaahhaahahaah. :-D
Na razie wszystko po mojej mysli :-p Termin ustalam sobie na 17-tego, bo 16-tego jest You Can Dance,a to jedyne co oglądam w telewizji, hahaahahhaa.

Weronikaa - zazdroszczę takiego luziku, ja to nawet sobie 30-tki nie wyprawię... :no: A taka miała być biba... :sorry2:

Hejka:-)

Jakoś trudno usiąść i jeszcze coś napisać... Jola przechodzi okres buntu jak tylko widzi mnie przy kompie w ciągu dnia, więc tylko wieczory mi zostają... do tego dopadła mnie jakaś deprecha i łapię doła w pracy... dzieciaki dają popalić... Justynka ćwiczy chodzenie w bucikach i jest absorbująca na maxa... no i tyle naszego, a teraz co u Was:-D

Zuziu, Jeremi i Dawidku, buziaczki od nas :* :* :*

No to czekamy na wieści od Ewy... środę miała wolną z ostatnich doniesień i pewnie ruszyło...
Ninja, pewnie jeszcze nie koniec telefonicznych pytań... ciekawe czy córcia będzie tak samo posłuszna jak Tymon i dotrwa do YCD;-)
Weronikaa, no takie świętowanie to ja rozumiem... ja dostałam kwiatki, podobnie jak dziewczynki... tylko ja mam 2w1, więc A myśli że się wykpi kwiatami:baffled:
Giza, zdrówka dla Mili... widać, że nowy wydatek się szykuje...
Doris, no to niedługo zaczynacie starania... powodzenia...

Pisałam wczoraj do Ewy, dostałam zwrotnego mmms-a, ale mam coś zblokowane i nie mogę go otworzyć (dzwoniłam do Ery i miał mi Pan odblokować, do teraz dalej doopa:wściekła/y:)

Tak, że przypuszczam że to było zdjęcie malutkiej Poli :tak: niestety nic nie napisała więcej. Pewnie lada dzień Ewa nam tu skrobnie

Pisałam wczoraj do Ewy, dostałam zwrotnego mmms-a, ale mam coś zblokowane i nie mogę go otworzyć (dzwoniłam do Ery i miał mi Pan odblokować, do teraz dalej doopa:wściekła/y:)

Tak, że przypuszczam że to było zdjęcie malutkiej Poli :tak: niestety nic nie napisała więcej. Pewnie lada dzień Ewa nam tu skrobnie

Weronikaa - nawt jak nie możesz otworyc, to prześlij go "dalej" na tel którejś z nas - pewnie się otworzy.

Hej hej
Serdeczne zyczenia dla naszych kochanych 3latków
Weronika-jak jeszcze miałam tel w Plusie chyba i problemy z mmsami to wiem ze jakos w necie sprwadzałam bo o ile pamietam to jakos w formie linka sie wyswietla
Pozdrawiam Wszystkie Buziaki:***

reklama
Wszystkiego dobrego wszystkim trzyletnim jubilatom!!! jejciu, ale to zleciało, tak szybko te dzieci rosną... dobrze, że my się tak szybko nie starzejemy;-)
A Ewie też już powoli możemy chyba gratulować, bo taka długa nieobecność, to prawie pewne!!no ale nie zapeszam - poczekajmy na tą wiadomość - Weronikaa, pogoń tą panią z Ery:-D:-D

Do góry