reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KOLEJNYCH JUBILATÓW !!!!​

Giza - ja się melduję ;-)

A jak Ty, Ewa?

U mnie się zaczęło: teściówka już dzwoniła "czy nic się nie zaczyna" , bo termin z OM mam na 8-ego..:baffled: (dla mnie nieistotny, bo małżon wrócił 11 czerwca z Belgii po miesiącu pobytu :-D)
Nie zrozumcie mnie źle - takie pytania na BB to co innego dla mnie, są raczej żartobliwe... :sorry2:

Być kobietą w Polsce ...

Ostatnia edycja:
reklama
Też od wczoraj myślę o Ewie. Mam ktoś do niej nr telefonu?
Ninja, jak samopoczucie? Dużo planów przeprorowodych jeszcze Ci zostało do zrealizowania?
Mila obudziła się z temperaturą i zatkanym nosem. Ale wydmuchać nie daje rady. Godzinę temu mąż dzwonił, że ma już powyżej 38 i idzie z nią do lekarza :-(
Rano suszarka do włosów zadymiła i padła :-(

walnęłam taaaaakiego posta i mój kochany synio mi wyłączył kompa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak więc w skrócie

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi Jeremiego i Dawidka na 3 urodziny!!!

i babeczkom mniejszym i tym większym z okazji naszego święta

A'propo wczoraj, mężul z kolegą zabrali dzieciaki, dali różyczki, postawili flache na stół i pożyczyli miłej zabawy ..... ojojojojoj głowa rano bolała :zawstydzona/y:

Giza - też myślam wczoraj, że szkoda, że nie zapytałam o nr tel. Ewy... :baffled: Cholerka...

Ja się czuję świetnie (w końcu) - Detralex pomógł i dupka mnie nie boli (choć wiem, że po porodzie to wróci...:wściekła/y:). Chodzę normalnie, nie boli mnie w kroczu, nie człapię. :tak:

Dziś pozałatwiałam kolejnych kilka spraw po urzędach i chyba na tyle. Teraz zostaje mi tylko bieżące sprzątanie no i umycie okien.
Ubrania dla Młodej poprasowane, wszystko naszykowane.
Ale "gniazdo" chyba wiję, bo nawet narzędzia wszystkie posegregowałam, co były tak tylko zawsze walane do kilku skrzynek, hahaahhaahahaah. :-D
Na razie wszystko po mojej mysli :-p Termin ustalam sobie na 17-tego, bo 16-tego jest You Can Dance,a to jedyne co oglądam w telewizji, hahaahahhaa.

Weronikaa - zazdroszczę takiego luziku, ja to nawet sobie 30-tki nie wyprawię... :no: A taka miała być biba... :sorry2:

Hejka:-)

Jakoś trudno usiąść i jeszcze coś napisać... Jola przechodzi okres buntu jak tylko widzi mnie przy kompie w ciągu dnia, więc tylko wieczory mi zostają... do tego dopadła mnie jakaś deprecha i łapię doła w pracy... dzieciaki dają popalić... Justynka ćwiczy chodzenie w bucikach i jest absorbująca na maxa... no i tyle naszego, a teraz co u Was:-D

Zuziu, Jeremi i Dawidku, buziaczki od nas :* :* :*

No to czekamy na wieści od Ewy... środę miała wolną z ostatnich doniesień i pewnie ruszyło...
Ninja, pewnie jeszcze nie koniec telefonicznych pytań... ciekawe czy córcia będzie tak samo posłuszna jak Tymon i dotrwa do YCD;-)
Weronikaa, no takie świętowanie to ja rozumiem... ja dostałam kwiatki, podobnie jak dziewczynki... tylko ja mam 2w1, więc A myśli że się wykpi kwiatami:baffled:
Giza, zdrówka dla Mili... widać, że nowy wydatek się szykuje...
Doris, no to niedługo zaczynacie starania... powodzenia...

Pisałam wczoraj do Ewy, dostałam zwrotnego mmms-a, ale mam coś zblokowane i nie mogę go otworzyć (dzwoniłam do Ery i miał mi Pan odblokować, do teraz dalej doopa:wściekła/y:)

Tak, że przypuszczam że to było zdjęcie malutkiej Poli :tak: niestety nic nie napisała więcej. Pewnie lada dzień Ewa nam tu skrobnie

Pisałam wczoraj do Ewy, dostałam zwrotnego mmms-a, ale mam coś zblokowane i nie mogę go otworzyć (dzwoniłam do Ery i miał mi Pan odblokować, do teraz dalej doopa:wściekła/y:)

Tak, że przypuszczam że to było zdjęcie malutkiej Poli :tak: niestety nic nie napisała więcej. Pewnie lada dzień Ewa nam tu skrobnie

Weronikaa - nawt jak nie możesz otworyc, to prześlij go "dalej" na tel którejś z nas - pewnie się otworzy.

Hej hej
Serdeczne zyczenia dla naszych kochanych 3latków
Weronika-jak jeszcze miałam tel w Plusie chyba i problemy z mmsami to wiem ze jakos w necie sprwadzałam bo o ile pamietam to jakos w formie linka sie wyswietla
Pozdrawiam Wszystkie Buziaki:***

reklama
Wszystkiego dobrego wszystkim trzyletnim jubilatom!!! jejciu, ale to zleciało, tak szybko te dzieci rosną... dobrze, że my się tak szybko nie starzejemy;-)
A Ewie też już powoli możemy chyba gratulować, bo taka długa nieobecność, to prawie pewne!!no ale nie zapeszam - poczekajmy na tą wiadomość - Weronikaa, pogoń tą panią z Ery:-D:-D

Do góry