reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat- a jak tam twój maluch, ułożył się już lepiej,że go czujesz,czy nadal do środka kopie?
Ninja-wypoczywaj,wypoczywaj dopóki możesz, bo nigdy już tak spokojnie nie będzie,:-):-)
Lecę, bo mi się rosołu chce a w domu zero kuraka, trzeba córcie ubrać i do sklepu wskoczyć.
wiecie co zmalowałam rano? "jakoś" tak nieporadnie chwyciłam komórke ze stołu,że wpadła mi do kubka w herbatą:angry::angry::angry:! Szybko wyjełam, ale zobaczymy, co będzie dalej, narazie cały czas wibruje, nawet, jak się jej nie urzywa! Masakra:crazy::crazy:

reklama
mój uparciuch dalej nie chce mnie połechtac:-(ale jetsem cierpliwa... jeszcze 4 dni do USG wiec staram sie nie popadac w paranoje:rofl2: a co do komórki to i mnie mój LGk wpadł kiedyc przy pomocy córki do wiadra z mopem jak myłam podłogi i za jakiś czas zaczeła mi bateria siadac... nawet jednego dnia nie wytrzymywała choc nie twierdze że to od tej kapieli nieszczesnej ale moze...:-p:eek:teraz mam juz innym model i najczesciej trzymam go w takim miesjcu zeby do wody miał jak najdalej:tak::-D

Cześć dziewczyny, poczytałam troszkę zaleglości i proszę, proszę - podoba Wam się imię Emilka, a my już ustaliliśmy, że jak będzie córeczka, to właśnie tak bęzie miała na imię. No, chyba, że będzie Dawid...

Cześć Kobietki!!!

Ja dziś już po wizycie u pani doktor i było strasznie!!!!!
Miała towarzystwo 2 stażystów:wściekła/y::wściekła/y:. Kobitka i facet:wściekła/y:. Jakoś tak dziwnie się czułam jak mnie 3 osoby oglądały:zawstydzona/y:. Jakoś inaczej jak się idzie do lek gina (faceta) a inaczej jak się student gapi:wściekła/y:. No ale cóż praktyka być musi:no:.
Ale z dzidzią wszystko w porządeczku:-). posłuchałam serdusia :-D. A też chyba jej się nie podobało badanie z obecnością gości, bo kopała jak najęta:-D. Może troszkę udzieliło się jej moje poddenerwowanie:-p. Ale za to musiałam się wracać 2-gi raz (i to już prawie jak dotarłam do domu), bo studencik się pomylił w zwolnieniu i dzwoniła do mnie pani dr. abym przyjechała ponownie:baffled:.
Ale poprawiłam sobie humorek później, bo kupiłam Tosi jeszcze jedną sukieneczkę tym razem różowiutką(też na ciuchach). A najfajniejsze jest to, że zobaczyłam, że jest lekko przybrudzona (jak się dobrze przyjrzę) i powiedziałam pani sprzedawczyni i mi spóściła 50% z ceny:-):-D i zapłaciłam 9,50 zł:laugh2::laugh2::laugh2:. zamieszcze zdjęcia na wątku o zakupach.

A teraz się biorę za pomidoróweczkę :-p mniam mniam:tak:.

pozdrowionka!!!

jak ja rodziłam Oli to tez miałam defilady miedzy nogami:baffled:masa stazystów sie rpzewineła mi wtedy i strasznie mnie to wnerwiało - no ale jakos muszą sie uczyc,nie;-)
jak tak czytam o waszych dzidziach że kopią, że szaleją w Waszych brzyszkach to az mi sie cos robi że mój babelek taki cichutki (choc wydawało mi sie wczoraj jak leżałam na półbrzuszku zę coś tam mu się niewygodnie z lekka zrobiło i niesmiało machnał palcem u nogi:rofl2:;-):-p)

A mnie dzis wzielo na pieczarkowa (tez jakos tak po wizycie) i wlasnie sobie jezyk parze bo goraca wciagam:-)

Lece troche poczytac, co sie u was dzialo:-)

reklama
tez mam w domu zupe (niestety nie pomidorowa ani pieczarkowa ale nadrobie na jutro;-)) więc przebieram nogami pod biurkiem - gdzie ta 15.00!!!!!;-):tak::-):-p
cicha co słychac u dzidziolka i u ciebie po wizycie?? opowiadaj

Do góry