reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Kra - no w końcu! Mów co to za praca!

Ewa - kupoaaś spodnie na allegro? Miałam jedne dzinsy z Tymonem ale kompletnie do d... - nie nadają się do chodzenia - pas się rozciągnął. zostały mi tylko jedne, świetne jakiejś firmy typowo ciążowej a resztę przełaziłam w dresach, czego już nie powtórzę, brrr! (od razu te worki" wywaliłam po ciaży) ;-p
nie wiem czym się kierować, myślicie, ze wystarczą dobre komentarze? : M.A.K.P.L JEANSY dla PRZYSZŁEJ MAMY r M (1242825913) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Tymon miał w tamtym roku buty Walky, uważam, że świetne jakościowo a kosztowały 50 zł! ale w tym roku nie ma tego modelu, a przynajmniej na razie ;-/ o, takie jak te: http://allegro.pl/super-jak-nowe-kozaczki-sniegowce-walky-r-24-i1252081216.html

Ostatnia edycja:
reklama
giza a kiedy te wyniki będziesz miała? bo to pewnie odrazu wysyłali.... To faktycznie dużo tańsze te butki..bo z Bartka to są straszne ceny..
ninja nie,nie kupowałam na allegro..bo ja muszę mierzyć..i bałam się że nie trafie na swój rozmiar.. Ale mój P. mi zaproponował bym sobie wybrała najwygodniejsze..nie wazne jaka cena;-).Wiec juz kiedyś oglądałam w h&m ,i były njfajniejsze.. W sumie to nawet całkiem podobne to tych co tu sobie upatrzyłaś z allegro..(raczej rurki). Po Tośce to mam spódnicę,którą teściowa ma mi skrócić..,a dresowe"worki" to dałam mamie zaraz po ciąży..
A te butki z Walky ..to Alex miał takie same,tylko bordowe..i były w tamtym roku takie za duże na niego.. tak że i na tą zimę też będzie jeszcze miał..

Ninja, z allegro to różnie. Komentarze na pewno pomagają. Możesz zapytać kogoś, kto już tam kupował, jak wrażenia po pewnym czasie użytkowania. Ja z ciuchami mam bardzo różne doświadczenia. Czasami można kupić super ciuch za kilka zł. A czasami coś sporo kosztuje, ma super fotki, a na żywo bez rewelacji.
Mila miała w zeszłym roku buciki z Bartka, teraz mam z reserved. O takie Zimowe kozaczki Reserved r.23 ( UK6 ) (1250513187) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam wiosną na wyprzedaży za chyba 35 zł.

Ewa, wyniki miały być niby w zeszłym tygodniu. Pani w szpitalu mówiła, że jakieś opóźnienia mają. No i tak co drugi dzień dzwonię.
Co do bucików Walky, to Przemek miał kiedyś sandałki i po miesiącu nie nadawały się już do niczego. Dobrze, że to już był koniec sezonu i kupione po drugiej przecenie chyba, to bez większego żalu wywaliłam. Ale więcej nie kupowałam.

Ewa nie martw się mi też wcięło posta długiego...:wściekła/y: a nie mogę za dużo pisać bo mam dużo roboty
mąż na delegacji w Niemczech, Baśkę wywiózł na 5 dni do babci, ja zostałam z Ewką trochę chorą (gardło) i Alą. Doprowadzam dom do stanu uzywalności, wyrzucam zepsute zabawki, sortuję ciuszki za małe, zmieniam pościele, sprzątam w szafach... A oprócz tego Ewka raczkuje już naprawdę szybko, a ma niecałe 8 miesięcy:happy2: A poprzednie dziewczyny miały skończone 9 jak zaczynały. Za to nie chce jeść kaszki, zupki tylko po pół słoiczka, już nie wiem czym ją karmić, na nasze jedzenie ślinka jej cieknie, ale jest jeszcze za mała:confused: No i jak podchodzi do mebli to wspina się o nie rączkami a potem nie umie zejść łagodnie na ziemię tylko jest BAM:-( Ala na razie po tym usunięciu migdała trzyma się zdrowo.

Wszystkim zbiorowo życzę zdrówka

Kra ja już nie pamiętam ile razy w ciągu tych 5 lat małżeństwa chciałam się rozwodzić, najważniejsze że mój Marcin nigdy nie chciał :-)

Wszystkim chłopcom z okazji dnia chłopca przesyłamy buziaki:tak:

Giza - to dawaj znać jak będziesz miałą te wyniki.

AsiaM - mam i do napisania to co zwykle - podziwiam! :-D

A na Walky wszześniej też nie patrzyłam bo kompletnie mi nie pasowały ale te zimowe przestudiowałam dobrze bo Majka brata takie miała :-) Teraz wiosnę i lato przechodził Bubu w ich sandałkach i też są dobrze zbudowane. Ale jednak pełne buty mamy Bartka.

Kra - a tak myślałam o Was ostatnio ... remonty to rzecz straszna, ale żeby aż rozdów :confused::-D dawaj nam tu foty kurdupli bo na zdjęciowym ruch. Faktycznie Emik mało waży, mój Filip ma już 11,5 :szok: a Nela 16 z groszami
Ewa - super że Tosi przeszły choróbska, co do spotkania to jak najbardziej, napisz tylko kiedy (ten weekend odpada bo wybywam do Lublina, ale w następny pewnie);-) To będzie miał Alex atrakcje zobaczyć dzidziusia w brzuszku. A gin nie miał nic przeciwko?
Giza - oby wyniki szybko przyszły bo denerwujące takie czekanie.
Ninja - zależy kto co lubi, ja miałam jeansy i sztruksy przy Neli (Filip trafił na lato więc obskoczyłam w sukienkach/spódniczkach). Sztruksy okazały się porażką bo się mega rozciągły, spadały mi z brzucha i w ogóle z tyłka. Pewnie zależy od gatnku materiału. Co do kupowania na Allegro to nie nacięłam się jeszcze (nie licząc że gościu nie dał mi paragonu i gwarancji do fotelika coneco)
Asia - jesienne porządki .... ja to raczej na bieżąco ciuchy wynoszę, a z zabawkami ... Filip i tak zaraz rozbraja co mu w łapki wpadnie i właśnie takie rozwalone to najlepsza zabawka :baffled:Karmisz jeszcze??

Co do butków to ja kupiłam Neli Wojtyłko, podobne do tych tylko bez różowych wstawek: Śliczne kozaczki na zimę WOJTYŁKO nie Bartek (1240981667) - Aukcje internetowe Allegro

Jak czytam co wasze dzieci jedza to wam zazdroszcze. Dla mojego Michala to jest wszystko niedobre i mu smierdzi. Rano je kasze albo cheerios z mlekiem albo jajecznice albo suchy chleb, na obiad to przewaznie ziemniaki same bo z sosem niezje no i bez miesa bo mieso w kazdej postaci jest niedobre, zupy tez zadnej oprucz rosolu nie mozna mu wcisnac, jeszcze nieraz zje nalesnika zamiast ziemniakow albo suchy chleb, no i na kolacje kasze. Od czasu do czasu ugryzie jablko albo banana ale to tak ze dwa gryzy zeby sie nie przejesc ;-) Nieraz zje budyn albo kisiel. No i miedzy czasie jakies ciastko zje.

weronika- a jajka to stad bo zjadlam jajka i z tego mnie brzuch bolal a Michalkowi sie pomieszalo i muwi do taty ze mame jajka bola.

kra- pochwal sie co za praca. No i dobrze ze nie doszlo do tego rozwodu.
Dziewczyny jak tak piszecie jak dzieci choruja w tych przedszkolach to az sie boje jak to u nas bendzie.

ewa- trzymam kciuki za usg oby sie maluszek pokazal. Fajnie ze Alex idzie z wami.

Tez musze sciagnac ze strychu rzeczy zimowe Michala z tamtego roku i przymiezycz czy wejdzie w kurtki ale wydaje mi sie ze benda troche male. Buty tez zimowe musimy kupic na jesien mamy trzewiki tylko jakies typowo zimowe nam trzeba.

weronika- twoja Nela wazy 16??? Nie widac po niej.

reklama
Do góry