reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej Dziewczyny,
kilka dni mnie nie było...
Giza-Gratuluję córci! Super! A Przemko chyba usg w oczkach ma:-D:-D:-D
Ninja-dobrego czuja miałaś!!!! Gratuluję syncia!
Dorota-dzidzia prędzej czy później się ujawni, najważniejsze,że zdrowa!
Niekat- ten twój suwaczek faktycznie coraz ciekawszy!
Ja byłam w piątek u lekarza i wszystko ok, ale dzidziolek się nie ujawnił!

reklama
DUSIA-teraz dopiero przeczytałam wszystkie "zaległe" posty, no i obejrzałam zdjęcia...
Wszystkiego naj, naj... żeby Wam się wiodło i żeby dzidziula zdrowiutka była.
Wyglądałaś przepięknie, zdjęcia super...

Mrowa- ale jazda z tymi cycorami:no::no::eek:! Chryste nie miałam świadomości, że w ciąży takie cuda można mieć, myślałam,że tylko jak się karmi.
Dobrze, że wszystko ok i obyło się bez antybiotyku, kapucha jednak dobra na wszystko:happy:!

Jesli chodzi o zakupy, to ja nie wierzę w takie zabobony typu "nie zapeszyć". I tak każda musi zrobić zakupy przed porodem, bo już do szpitala trzeba mieć wyprawkę. Ja jeszcze nie robię zakupów, ale to dlatego, że ciągle się czymś martwię i obawiam, że coś będzie nie tak. Postanowiłam sobie, że pierwsze zakupy będe robić w grudniu - na gwiazdkę. Mam nadzieję, że w takiej bardziej zaawansowanj ciąży będe już spokojniejsza.

doris mam podobne podejscie co Ty a poza tym zanim zaczne kompletowac wyprawke dla Motylka i reszte brakujacych sprzetów i akcesoriów chciałbym najpierw poznac płeć - jesli to bezie mozliwe;-):tak::-D

Doris - zgadzam się z Tobą - trochę czasu jeszcze mamy to się nie spieszę. A zakupy dla malucha w okresie okołogwiazdkowym to świetny pomysł bo przecież dużo rzeczy będzie w cenie promocyjnej, no a w styczniu będą przeceny poświąteczne!
Chociaż jakbym lubiła łażenie po sklepach to dlaczego nie kupować już teraz - co kto lubi.
Poza tym jesteśmy z małżonem teraz spłukani że ho ho, bo kupiliśmy mieszkanie i do świąt będziemy biedować :sorry:

reklama
Witam wszystkich,po pierwsze Dusia gratulacje ogromne-wszystkiego naj,naj dla ciebie i mężusia na nowej drodze życia
ninja gratki z okazji synka
giza a tobie córy!!!!!!!!!!!!!!
Ja wczoraj byłam na tym dokładnym usg i na 100% mamy Gabrysię!!!!!!także misja spełniona.:rofl2::rofl2:
niekat nie przejmuj się tak bardzo wszystko na pewno ok,a tym stetoskopem to naprawdę ciężko wysłuchać coś ,mnie tydzień temu lekarz z trudnością tą swoją aparaturą wysłuchał serducha a co dopiero tym:happy:Głowa do góry!!!!!!!!!!

Do góry