*Doris*
Zadomowiona(y)
Beti - nie miej wyrzutów, najgorsze jest jak rodzina nastawia dziecko przeciwko rodzicom. Moja teściowa też raz powiedziała do Emilki: "gniewamy się na rodziców, bo nie chcą dać ciasteczka" - od razu oboje zareagowaliśmy, że nie życzymy sobie takiego wciskania głupot dziecku - więcej się nie powtórzyło. Ciekawe, czy Jola jest już na świecie?
Skaba - za bardzo jesteś znerwicowana? - weź dłuższy urlop i odpocznij. Ja też muszę wyrobić paszport Emilce.
Niekat - nam pediatra zrobiła bilans przy okazji szczepienia na ospę i właściwie na niczym szczególnym to nie polegało. A wpuszczasz Oliwii do ucha kropelki na oczyszczenie z woskowiny? Może zwyczajnie się nazbierało i zapycha ucho.
Weronika - zdrówka dla Filipa, dobrze, że z Nelą lepiej.
Emilka też przeziębiona - ma katar i pokasłuje. Na razie bez temperatury i oby tak zostało.
Skaba - za bardzo jesteś znerwicowana? - weź dłuższy urlop i odpocznij. Ja też muszę wyrobić paszport Emilce.
Niekat - nam pediatra zrobiła bilans przy okazji szczepienia na ospę i właściwie na niczym szczególnym to nie polegało. A wpuszczasz Oliwii do ucha kropelki na oczyszczenie z woskowiny? Może zwyczajnie się nazbierało i zapycha ucho.
Weronika - zdrówka dla Filipa, dobrze, że z Nelą lepiej.
Emilka też przeziębiona - ma katar i pokasłuje. Na razie bez temperatury i oby tak zostało.