reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Beti - nie miej wyrzutów, najgorsze jest jak rodzina nastawia dziecko przeciwko rodzicom. Moja teściowa też raz powiedziała do Emilki: "gniewamy się na rodziców, bo nie chcą dać ciasteczka" - od razu oboje zareagowaliśmy, że nie życzymy sobie takiego wciskania głupot dziecku - więcej się nie powtórzyło. Ciekawe, czy Jola jest już na świecie?
Skaba - za bardzo jesteś znerwicowana? - weź dłuższy urlop i odpocznij. Ja też muszę wyrobić paszport Emilce.
Niekat - nam pediatra zrobiła bilans przy okazji szczepienia na ospę i właściwie na niczym szczególnym to nie polegało. A wpuszczasz Oliwii do ucha kropelki na oczyszczenie z woskowiny? Może zwyczajnie się nazbierało i zapycha ucho.
Weronika - zdrówka dla Filipa, dobrze, że z Nelą lepiej.

Emilka też przeziębiona - ma katar i pokasłuje. Na razie bez temperatury i oby tak zostało.

reklama
dziewczyny Justynka jest już z nami!!!! dostałam smsa od beti:

Dzisiaj o 1.25 urodziłam Justynkę. Buziaczki dla wszystkich Marcówek.

doris właśnie zaczęłam urlop.. na dłuższy musze poczekac do czerwca.. ale taka już moja natura, że angażuję się za bardzo emocjonalnie w pewne tematy.. a ostatnio działo się sporo, więc i efekty są..

Beti - wielkie gratulacje!!!! Niech Justynka rośnie zdrowo a Ty szybko dochodź do siebie!!! :rofl2::rofl2:

Oj widzę że szybko nie poszło :sorry2:

Ninja
- a co u Was? Starania już "zaowocowały"??

reklama
Beti gratulacje!!! No i życzę Ci dużo wytrwałości z dwoma szkrabami, bo na pewno początki będą ciężkie.

Ja teraz rzadko jestem na BB bo jeszcze wychodzimy na prostą, Baśka znowu ma kaszel i katar, a cokolwiek chcę z nią robić to słyszę "nie,nie,nie" można zwariować. Zaczyna się od samego rana, nie chce się ubrać, nie chce jeść, nie chce odprowadzić Ali do przedszkola itd. Całe szczęście że Ewunia jest takim małym słodkim aniołkiem, który większość czasu śpi i je, a resztę też jest spokojna :)

Do góry