reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Czesc dziewczyny! Ja tylko na chwile wpadlam zlozyc wam zyczenia i wracam do prania i sprzatania :-)

christmas1copy.jpg

reklama

Dziewczynki Kochane chciałam złozyc Wam zyczneia
Zycze Wam aby te swieta były magiczne,niezapomniane,pełne ciepła i miłosci.
Niech na te dni znikną wszystkie Wasze troski i zmartwienia abyscie w pełni mogły cieszyc sie bliskimi
Befatka z rodziną

Ostatnia edycja:
Wpadłam złożyć Wam życzenia :-)\

Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie,
Jak stuka w okna, wchodzi w kominy
I obserwuje dziecięce miny?
Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.

Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Już karp się smaży, kompot gotuje,
Mróz znów na szybach kwiaty maluje,
A ty radosny z iskierką w oku,
Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.

Teraz, choć wiosen trochę przybyło,
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę ci życzenia,
Niech ci się spełnią wszelkie marzenia,
A pierwsza gwiazda świecąc o zmroku
Niesie ci radość w tym Nowym Rok

Życzy Aneta z Rodziną

Ostatnia edycja:
Wszystkiego, co dobre na Święta i na codzień - dużo uśmiechu, miłości i spokoju, życzą:
Kamilla, Mariusz, Błażej i Jeremi:-)

i ja dąłczam się do Świątecznych życzeń

wszystkiego co dobre, dużo zdrowia, smacznego karpia,
pociechy z dzieciaczków,
nierozpakowanym szybkiego i bezbolesnego porodu,
radości na co dzień ...

życzy:
Kasia &Mariusz & Nela i Filipek

ja tez wpadam z szybkimi zyczeniami wczoraj nie zdarzyłam zajrzec i czynie to dzis, dziekuje tez wszystkim za zyczenia :-)
Zdrowych , pogodnych i spokojnych świat!!!!!!
od mrówci z familia :wink:

szopka2_ok2_d.jpg

reklama
Nie miałam czasu wcześniej, ale myślałam o Was. Na życzenia trochę za późno, ale mam nadzieję, że święta spędzacie w miłej i rodzinnej atmosferze.

Do góry