reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Przepraszam ze tak na szybciutko ale Arka dzisiaj zostawilam w domku bo kaszle katar i temp:no: mam nadzieje ze szybciutko sie pozbedziemy tego przez weekend
giza-dziekuje eydaje mi sie ze dzisiaj troszke lepiej bu bulke tzn sam srodek z wedlinka zjadl to juz sukces ta szczepionka to ribomunyl a mi glowke rozsadza ale zamowilismy mebelki do sypialni i 23-go w pelni moge korzystac z sypialenki:-) buzki dla wszystkich uciekam bo Arek piszczy (ostatnio cos zaczyna piszczec a bylo tak fajnie) i trudno jest mi sie niezdenerwowac ale staram sie papa

reklama
Dzwoniłam dziś do Doris (w sprawie prywatnej) i zgadałam ją że się nie odzywa.
Emilka ma zapalenie płuc :-( ale jest już nieco lepiej. Chorują całą rodziną bo i ona miała dziś iść do Dr - tak więc ZDRÓWKA!!!

Kasik - i Wam i reszcie BB-mowym mamusiom i dzieciaczkom życzymy powrotu do zdrowia!

Witam:-), właśnie wróciłam z aerobiku, z lekką zadyszką:zawstydzona/y:, ale generalnie jest fajnie:-)
Zuzia juz śpi, bo od zmiany czasu nie sypia w dzień, wieczorem idzie spać ok. 19.30, a rano wstajemy ok.8.30, co mi całkiem odpowiada:-)
Doris, Kasik zdrówka:tak:
Giza u nas właśnie na dniach zeszło powietrze z takiego teletubisia, musze go jakos potajemnie wyrzucić:tak:

witam! my mamy zapalenie krtani:-:)-(a ja siedzę lekko podchmielona, bo postanowiłam wrócic do tradycyjnych metod leczenia mego gardła i wypiłam szklaneczkę piwa na gorąco - to mnie totalnie rozłożyło... idę zatem do łóżeczka..

zdrówka dla wszystkich chorusków, bo widze, że ich tu sporo..

Ja tylko na szybko wpadam wszystkim życzyć zdrówka, bo u nas też go brakuje:-(Mi i Basi non stop leci z nosa........ Już mamy całe nosy obtarte czerwone i wyglądamy conajmniej jak renifery od św. Mikołaja ;-)Pozdrawiam i życzę miłego weekendu:happy:

Witam
My tez chore mała ma katar i od wczoraj kaszel dzis podałam jej flegamine i mam jeszcze Sinecod ale tam jest napisane ze od 3 lat a poleciała mi moja kumpela która ma roczną córcie im lekarz przepisał ten syrop.I tu mam mały dylemat.Na dzien dzisiejszy dostała tylko raz flegamine o 14 i witaminki +pulmex na noc kaszel ma mokry i rzezi jak stary traktor:-:)-(wiec i tak przeciwkaszlowego nie podaje na dzien dzisiejszy niech odksztusza.Jak sie nie poprawi to w pon dzwonie do GP

Duzo zdrówka dla Wszystkich widac taki popaprany okres ze wszystkich bierze.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!
Marteczka sto lat!!!!
Befatka ja chyba zaczelam dawac sinecod z polecenia lekarza od 6 miesiaca chyba ale tylko an weiczór a flegamine w dzien do 16 napóźniej podawałam.

reklama
Dzieki Mrówcia.Dzis w nocy tylko raz zakaszlała słychac było jak jej sie ta wydzielina odrywa:sorry:

Marteczko wszystkiego najlepszego :*

Miłej niedzieli i duuuzo zdrówka wszystkim

Do góry