skaba1
sierpień'05 marzec'08
śpieszę donieść, że mamy nianię!!!:-):-):-) wydaje się, że fajną kobitkę namierzyliśmy... bardzo sympatyczna i kilka lat pracowała w przedszkolu - najpierw tylko na kuchni, a potem jako pomoc z dzieciakami.. mam tylko nadzieję, że nie zniknie zbyt szybko.. no cóż - my potrzebujemy niani tylko na 2-2,5 godziny dziennie.. tylko czasem trochę więcej, więc kokosów u nas nie zarobi.. ale oby jeszcze rok przetrwać, a potem Mary ruszy do przedszkola to już wyjdziemy na prostą:-)
poprzednia niania już we wrześniu mówiła, że może z dnia na dzień odejść, bo urząd pracy ją wysłał na kurs języka niemieckiego w pracy z dziećmi i mieli jej po tym kur5sie coś załatwić.. no i załatwili.. miałam nadzieję, że jeszcze chwilę im z tym zejdzie.. Grażynka wraca za 3 mies, więc jak z tą nianią nie wypali to będziemy kombinować coś przez ten czas i poczekamy na powrót naszej super niani;-)
remeny pozdrowienia dla was! mam nadzieję, że będzie wam tam dobrze i że będziesz miała z nami kontakt:-) najwazniejsze, że jesteście wszyscy razem!
ninja ale numer z tą wodąto ci babsko
Bubu niezły numerant.. spineczki.. klipsiki.. hehehe..to po mamusi???
asia cudne szczeniaczki.. też mi się już marzą;-)
beti zdrówka dla Joli! i ty też się choróbskom nie dawaj!
weronika wzrucaj fotki salonu i nie marudź.. u mnie też będa stare graty.. ale jak dzieciaki troszkę zmądrzeją to będziemy miały cudne nowe wypoczynki;-)
asze też chciałam się wybrać z maluchami do okulisty.. u nas wada wzorku jest rodzinna, więc wydaje mi się, że moich maluchów to nie ominie.. jak się wczesnie wadę wykryje to jest duża szansa na jej skorygowanie..
poprzednia niania już we wrześniu mówiła, że może z dnia na dzień odejść, bo urząd pracy ją wysłał na kurs języka niemieckiego w pracy z dziećmi i mieli jej po tym kur5sie coś załatwić.. no i załatwili.. miałam nadzieję, że jeszcze chwilę im z tym zejdzie.. Grażynka wraca za 3 mies, więc jak z tą nianią nie wypali to będziemy kombinować coś przez ten czas i poczekamy na powrót naszej super niani;-)
remeny pozdrowienia dla was! mam nadzieję, że będzie wam tam dobrze i że będziesz miała z nami kontakt:-) najwazniejsze, że jesteście wszyscy razem!
ninja ale numer z tą wodąto ci babsko
Bubu niezły numerant.. spineczki.. klipsiki.. hehehe..to po mamusi???
asia cudne szczeniaczki.. też mi się już marzą;-)
beti zdrówka dla Joli! i ty też się choróbskom nie dawaj!
weronika wzrucaj fotki salonu i nie marudź.. u mnie też będa stare graty.. ale jak dzieciaki troszkę zmądrzeją to będziemy miały cudne nowe wypoczynki;-)
asze też chciałam się wybrać z maluchami do okulisty.. u nas wada wzorku jest rodzinna, więc wydaje mi się, że moich maluchów to nie ominie.. jak się wczesnie wadę wykryje to jest duża szansa na jej skorygowanie..