reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Przepraszam ze tak na szybciutko ale Arka dzisiaj zostawilam w domku bo kaszle katar i temp:no: mam nadzieje ze szybciutko sie pozbedziemy tego przez weekend
giza-dziekuje eydaje mi sie ze dzisiaj troszke lepiej bu bulke tzn sam srodek z wedlinka zjadl to juz sukces ta szczepionka to ribomunyl a mi glowke rozsadza ale zamowilismy mebelki do sypialni i 23-go w pelni moge korzystac z sypialenki:-) buzki dla wszystkich uciekam bo Arek piszczy (ostatnio cos zaczyna piszczec a bylo tak fajnie) i trudno jest mi sie niezdenerwowac ale staram sie papa

reklama
Dzwoniłam dziś do Doris (w sprawie prywatnej) i zgadałam ją że się nie odzywa.
Emilka ma zapalenie płuc :-( ale jest już nieco lepiej. Chorują całą rodziną bo i ona miała dziś iść do Dr - tak więc ZDRÓWKA!!!

Kasik - i Wam i reszcie BB-mowym mamusiom i dzieciaczkom życzymy powrotu do zdrowia!

Witam:-), właśnie wróciłam z aerobiku, z lekką zadyszką:zawstydzona/y:, ale generalnie jest fajnie:-)
Zuzia juz śpi, bo od zmiany czasu nie sypia w dzień, wieczorem idzie spać ok. 19.30, a rano wstajemy ok.8.30, co mi całkiem odpowiada:-)
Doris, Kasik zdrówka:tak:
Giza u nas właśnie na dniach zeszło powietrze z takiego teletubisia, musze go jakos potajemnie wyrzucić:tak:

witam! my mamy zapalenie krtani:-:)-(a ja siedzę lekko podchmielona, bo postanowiłam wrócic do tradycyjnych metod leczenia mego gardła i wypiłam szklaneczkę piwa na gorąco - to mnie totalnie rozłożyło... idę zatem do łóżeczka..

zdrówka dla wszystkich chorusków, bo widze, że ich tu sporo..

Ja tylko na szybko wpadam wszystkim życzyć zdrówka, bo u nas też go brakuje:-(Mi i Basi non stop leci z nosa........ Już mamy całe nosy obtarte czerwone i wyglądamy conajmniej jak renifery od św. Mikołaja ;-)Pozdrawiam i życzę miłego weekendu:happy:

Witam
My tez chore mała ma katar i od wczoraj kaszel dzis podałam jej flegamine i mam jeszcze Sinecod ale tam jest napisane ze od 3 lat a poleciała mi moja kumpela która ma roczną córcie im lekarz przepisał ten syrop.I tu mam mały dylemat.Na dzien dzisiejszy dostała tylko raz flegamine o 14 i witaminki +pulmex na noc kaszel ma mokry i rzezi jak stary traktor:-:)-(wiec i tak przeciwkaszlowego nie podaje na dzien dzisiejszy niech odksztusza.Jak sie nie poprawi to w pon dzwonie do GP

Duzo zdrówka dla Wszystkich widac taki popaprany okres ze wszystkich bierze.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!
Marteczka sto lat!!!!
Befatka ja chyba zaczelam dawac sinecod z polecenia lekarza od 6 miesiaca chyba ale tylko an weiczór a flegamine w dzien do 16 napóźniej podawałam.

reklama
Dzieki Mrówcia.Dzis w nocy tylko raz zakaszlała słychac było jak jej sie ta wydzielina odrywa:sorry:

Marteczko wszystkiego najlepszego :*

Miłej niedzieli i duuuzo zdrówka wszystkim

Do góry