Skaba - no to faktycznie strasznie kiepsko z Waszą opiekunką... Sama nie wiem co bym zrobiła bez naszej - też jest niezastąpiona...
Dusia -Wooow! Jaka ona już duża! Super - jesteście już za tym krytycznym okresem, gdzie każda z nas obawiała się przedwczesnego porodu!
AsiaM - "jakaś" zmęczona jesteś! Kobieto, ja nie wiem skąd masz tyle siły w sobie!
Fajnie, że dziewczyny mają się gdzie wyszaleć :-):-):-)
Kasik - zdrówka dla Was!
Mrowa - żądam zdjęć Twoich dzieciaków bo dawno ich już nie było!!!
Weronikaa - podziwiam to malowanie! Ja sobie obiecuję, że jak już się wprowadzę to już nic nie kombinuję - tak mam dosyc..
Kurde, aż fajnie było to przeczytać, że macie taką wenę!
Aha - jak zgubię ulotki to zawsze na necie są dostępne - google: nazwa leku+ulotka i każdy lek znajduje ;-)
A ja mam w cholerę roboty i szefa wiecie jakiego... Robią się meble kuchenne i zostały panele do ułożenia w salonie (na górze mam najtańsze ale na dół wybrałam Pergo ac5 - żeby wytrzymały psie pazury, klocki, samochody itd.).
No ale żeby nie było tak pięknie to nie chcą nam podłączyć wody, bo pani z gminy "pomyliła się"
i tępa dzida nie wystąpiła do melioracji o pozwolenie przejście nitki wodociągu przez rów. No i wodociąg skończył się przed rowem, a 4 metry dalej jest moja działka... Na pozwolenie czeka się 3 miesiące no ale przecieżnie będą kopać w lutym...
No jak ***** można pracować w czymś 30 lat i robić takie numery?????? No ja nie ogarniam...
Żeby jeszcze to było naprawdę pominięcie ale ja do niej co 3 tygodnie wydzwaniałam kiedy będzie woda a ona mi odpowiadała, że jeszcze nie ma właśnie tego zezwolenia... No ale, że o nie nie wystąpiła to zapomniała...
A Bubu dalej dziecko jak z reklamy - żywiołowy w zabawie, ale spokojny, jeśli tego wymaga sytuacja
Podoba mi się, że jest już w tym wieku, że zaczyna łapać pojęcie przyczyny i skutku - nauczył się sprzątać zabawki wieczorem, bo wie, że dopiero po tym można oglądać film (ogląda wyłącznie filmy ze swoim udziałem - reszta go kompletnie nie interesuje).
Siadania na nocnik za to odmawia kategorycznie a kilka miesięcy temu przecież pięknie z niego korzystał
. No cóż - będziemy znów próbować za 3 tygodnie..
Nie wiem co z niego wyrośnie bo jest zakochany w filmach ze sobą w roli głównej, zakłada spinki,opaski i klipsy do wałków na włosy i mizdrzy się do siebie w lustrze...Mam nadzieję, że nie zacznie malować paznokci...
A u mnie.... dobrze....