Asia - GRATULACJE! ale dlaczego się ukrywałaś z tą wiadomością? Gdybym nie zadała odpowiedniego pytania, to byśmy pewnie do tej pory nie wiedziały...
Kasik - najlepsze życzenia z okazji urodzin - oby Wam sie wszystko poukładało i dzieci były zdrowe i szczęśliwe.
Beti - ja zwlekam z wyjęciem szczebelków właśnie dlatego, że spodziewam się wychodzenia ze śmiechem z łóżeczka zamiast spać. Ostatnio znalazła sobie metodę na niespanie: pokazuje, że chce na nocnik, a zawsze daję jej książeczkę na nocniku, żeby chwilę posiedziała, więc siada na nocniku i ogląda książeczkę. Wczoraj się zdenerwowałam, jak trzeci raz pokazała, że chce na nocnik, a poprzednio nic nie zrobiła i nie dałam książeczki, więc zrezygnowana poszła spać.
Niekat - moja Emilka tez ciągle ma jakieś wysypki i nie wiemy od czego. Niby nie dajemy jej nic nowego, a tu nagle wysypka. We wrześniu będziemy robic patch-testy żeby odkryć co może ją uczulać.
Befatka - miłego pobytu w rodzinnym kraju!
Ewa - ale masz energii...
Zapisałam dzisiaj Emilkę do dentysty na fluoryzację/lakierowanie ząbków. Niestety zauwazyłam, ze mimo mycia dwa razy dziennie (co prawda to mycie jest bardzo krótkie) na przednich ząbkach zbiera jej się żółty osad, no ale niech dentystka zobaczy.