reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Kasik, sto lat. Jak najmniej problemów. Radości z sukcesów i postępów chłopaków. I wszystkiego najlepszego.
Niekat, to się Marcel nacierpi. Mili równocześnie wychodziły trzy czwórki i dwie trójki i też bardzo przy tym bidula cierpiała. No ale w końcu przebiją się te zębiska i będzie trochę spokoju.

reklama
Witam
AsiaM -serdecznie gratuluje.Lekkich i przyjmnych 9ciu m-cy zycze.Odzyskaliscie Wasz wózek???
Kasik wszystkiego najlepszego.
Zaległe ale sczere zyczenia dla Dusi i Doris.Najlepszego dziewczyny.

A my powoli pakujemy sie do Polski dzis juz zaczynam pranie i prasowanie bo w piątek wysyłam paczke z naszymi gratami.Lecimy 27sierpnia a wracamy nie wiem kiedy miesiąc lub 2 pózniej to zalezy.Tata nas tylko odwozi i wraca do UK a my bedziey krązyc miedzy tesciami a rodzicami.Troche mam stracha nie wiem jak mi sie tam sprawy potoczą.Własciwie to wszystko zalezy od dentystów i ortodontów co postanowią i jak sie dogadają.Umówiłam sie na kilka konsultacji do4 róznych lekarzy.Ach...nie miała baba problemu to jej 3ki nie wyszły:sorry2::sorry2:
3majcie sie dziewczynki i bobaski lece dalej prasowac.Miłego dnia wszystkim

kasik- Sto Lat!!!! Samych radosnych chwil!!!

befatka- fajnie wam ze bendziecie w Polsce. zycze udanych wakacji no i zeby pogoda dopisala.

Niekat- biedny Marcel, ciekawe od czego ma znowu ta wysypke :confused:

AsiaM- no oczywiscie ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Ale mi sie marzy dziewczynka wiadomo ze jak bendzie chlopiec to bendzie tak samo kochany ale fajnie miec parke. :-)

Beti- moj Michal wieczorem usypia nieraz godzine :baffled: predzej jak kladlam sie z nim do nas na lozko i tak go usypialam to duzo krucej a teraz usypiamy go w jego lozeczku to dluzej mu to zajmuje :-)

Własnie zgrywam stare filmy i foty na płytke dla rodziców.I wpadł mi w rece ten filmik :-D:-D:-D:-DDusia ,Asia,Weronika troche Wam zazdroszcze ze znów bedziecie miały takiego szkrabika w domku. Prosze nie zwracac uwagi na nasze durne komętarze i kuchenne odgłosy w tle ;-) Do tej pory Kaya jak widzi gorzką czekolade to sie trzesie heheh ma to po mamusi
[video=youtube;-D1gFPBWINc]http://www.youtube.com/watch?v=-D1gFPBWINc[/video]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Wpadłam tylko na chwilę z GRATULACJAMI dla Asi!:-)
Kochana życzę Ci wspaniałych miesięcy z dzidzią pod serduchem i niech urodzi się zdrowe, to o czym marzysz!!!;-):tak:

Przesyłam również spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe dla Dusi i Kasik - wszystkiego najlepszego Mamuśki!:-)

Pozdrawiam znad morza i do usłyszenia po powrocie!:cool2:
Papatki

Befatka, widać, że czekolada byłą pyszna. A jak pakowanie? Wszystko już gotowe do wyjazdu?
Stefanna, dziękuję za kawałek morza.

Ogromniaste gratulacje dla Asi!!! spokojnych pozostałych m-cy(6ciu jeszcze?)..:-)
,oraz spóżnione życzonka dla Dusi i Kasi -spełnienia marzeń!:-):tak:
Stefanna śliczne to morze..ojj..juz mi teskno za wakacjami:-(..ale nic...,byle do następnego lata\następnego urlopu!:tak:
Ja dziś dzieci wywiozłam do babci,a sama wzięłąm się za porzadki..juz pomyłam okna,wyprałam i powiesiłam częsciowo firanki\zasłonki...i jeszcze obiadek dla pana co robi schody\do piwnicy,..
mam dziś wenę;-)..,mógłby jeszcze Piotrek wcześniej wrócić..póki dzieci nie ma;-):zawstydzona/y:..a co!

Asia - GRATULACJE! ale dlaczego się ukrywałaś z tą wiadomością? Gdybym nie zadała odpowiedniego pytania, to byśmy pewnie do tej pory nie wiedziały...
Kasik - najlepsze życzenia z okazji urodzin - oby Wam sie wszystko poukładało i dzieci były zdrowe i szczęśliwe.
Beti - ja zwlekam z wyjęciem szczebelków właśnie dlatego, że spodziewam się wychodzenia ze śmiechem z łóżeczka zamiast spać. Ostatnio znalazła sobie metodę na niespanie: pokazuje, że chce na nocnik, a zawsze daję jej książeczkę na nocniku, żeby chwilę posiedziała, więc siada na nocniku i ogląda książeczkę. Wczoraj się zdenerwowałam, jak trzeci raz pokazała, że chce na nocnik, a poprzednio nic nie zrobiła i nie dałam książeczki, więc zrezygnowana poszła spać.
Niekat - moja Emilka tez ciągle ma jakieś wysypki i nie wiemy od czego. Niby nie dajemy jej nic nowego, a tu nagle wysypka. We wrześniu będziemy robic patch-testy żeby odkryć co może ją uczulać.
Befatka - miłego pobytu w rodzinnym kraju!
Ewa - ale masz energii...

Zapisałam dzisiaj Emilkę do dentysty na fluoryzację/lakierowanie ząbków. Niestety zauwazyłam, ze mimo mycia dwa razy dziennie (co prawda to mycie jest bardzo krótkie) na przednich ząbkach zbiera jej się żółty osad, no ale niech dentystka zobaczy.

Asia - ogromniaste gratulacje! To będziecie mieć wesoło:-)
P.S. 4 m-ca Ty się nie chwalisz? Nieładnie:-( Rodzina może nie wiedzieć ale nie my!:-D

Kasik - 100 lat, samych uśmiechów i jak najmniej problemów. Pociechy z chłopców - tych małych i dużego też :rofl2:

Beatka
- to wyprawa na dłużej się szykuje i dobrze! A filmik świetny, czekolada widać była pyszna:-D

Stefanna
- wow ale się rozmarzyłam...

Ewa - dopadły Cię jesienne porządki, i mnie to czeka, ale bliżej chrzcin. Nela mi ostatnio załatwiła firankę w salonie malinami:wściekła/y: mam nadzieję że się puści:sorry2:

Ulubione zajęcie Nelci to spacerki, siedzi grzecznie a jak jesteśmy w domu to z wózka nie chce wyjść:-D a ostatnio podłapała fazę na lale i misie i wsadza je do wózka i jeździ po domu.

reklama
Melduję się grzecznie:-)
Właśnie skończyłam ISO i padam na pysk, Jutro jadę zawieźć i odebrać kaskę, którą mam nadzieję dostac od razu:tak:
AsiaM ogromne gratulacje!!!!! Załóż nowy suwaczek żebyśmy mogły Ci kibicować na bieżąco:tak:, kiedy masz termin??
Kasik najlepszego!!! Spełnienia wszystkiego co sobie życzysz:-)
U nas wszystko ok, Milo skończył 11 lat (!!!), Zuzia gada jak najęta, wszędzie wchodzi, wspina się, grzebie, z oczu jej spuścić nie mogę.
To tyle na dzisiaj, idę wykończona spać.

Do góry