reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witajcie ,
A cóż chciały byście wiedzieć:-p
Jest strasznie żywym dzieckiem , od małego było ją słychać.Czasami nazywam ją chłopczykiem w spódnicy tak broi.Przesypia całe noce od 4m-ca życia.Chodzi spać o 21 wstaje punkt 6.Hmm co jeszcze ...
Może zadacie pytania co byście chciały wiedzieć?Będzie prościej:-)

Trochę minie nim się wczuję w klimat , ale myślę że dam radę;-)
Amelka śpi, gdy tylko się obudzi idziemy na spacer ,
Papa

reklama
Mrowa - bawcie się dobrze z Melcią! Goście, goście ... ale dobrze że milewidziani :-)
U mnie właśnie była szwagierka, przyszła na kawusię i serniczka (bo mąż na skoki patrzy :dry:)
Ewa - przykre jak mąż musi pracować w niedzielę i to cały dzięń:-( Super że urodzinki się udały :-)
Beti - doopa już słoneczka i u nas nie ma :wściekła/y: Dzieciaki czuja że sie coś szykuje, i kolejna "wybawiona", milo czasem wyjść z domu :-)
Kasik - niezła impreza Ci się szykuje, orobisz się kobitko, a nie ma Ci kto pomóc??
Izabell- pięknie Amelka śpi! Od 4 m-ca :szok:tylko pozazdrościć

Kurcze, moja myszka udeżyła sie jak Fifi Anetki :-( bawiła sie w pokoju (podczas gdy ja starałam sie ogarnąć bajzel po wczorajszym, została mi już kuchnia i słyszę łubudu), chciała wstać podnosząc sie za siedzenie krzesła i poleciała na plecy na płytki koło kominka :-( walnęła głową, strasznie sie spłakała, aż zasnęła i śpi już od 2,5h. Strasznie sie martwie czy nic jej nie jest :-:)-:)-(

Weroniko , na pewno nic jej nie jest.Musi przyjść czas aby musiała się nauczyć upadać aby nie zrobiła sobie krzywdy.
Co do spania , o tak jest ulga i to wielka.
Amelka od początku nie miała kolek tylko 1 i wsio:-)
Bardzo grzeczna , zawsze uśmiechnięta.
Ale od 8 m-ca przy upadku , bądź przestraszeniu się czegoś strasznie się zanosi.Zamiast płakać łyka powietrze od razu robią jej się sine ustka a ja wtedy muszę szybko w pupę klepnąć:-:)-( Koszmar!!
W środę idziemy do neurologa , mam nadzieję że coś pomoże.Gdyż nawet lekarz szczepienie odwołał.

Beti1982-dziękuję
007.GIF

Izabell- ojej, to nieciekawie :-( warto to sprawdzić.

Nela obudziła sie po 3h 10' spania, ale wsio wygląda że jest w porządku, zachowuje się normalnie, uff :-)

Dla wytrwałych - zapraszam na zamknięty;-)

Weronika ja tez sie boje ze filipkowi sie cos stanie przez ten upadek i nadal obserwuje . Teraz to nie jestem pewna ze wklejony przeze mnie dla żartu kask( do nauki chodzenia z allegro ) jest takim glupim wymyslem. Biedna Nelcia :-( Trzymam kciuki zeby u Was tez tylko na placzu sie skonczylo.
Izabell Witaj na wątku :-) Śliczną masz córeczkę :-) Buziaki dla Was :*

Hej
Weronika i jak Nelcia?tak na przyszłosc nie powinno sie dziecka usypiac po mocnym upadku :-( bo moze miec wstrzas mozg i inne objawy a spanie jest ostatnia rzecza jaka mozna zrobic:-(
Beti to super ze sie wybawiłas nalezało wam sie a jak tam wasze stosunki z A polepszyły sie? co do wesel i imprez to mamy juz zaproszenia na 1 wesele i w tym tyg mamy dostac jeszcze 2 :sorry2: do tego w sierpniu jeszcze 3 mamy miec:szok::no::baffled:w sumie 6 wesel mamy w tym roku:-p
Ewa szkdoa ze mężus musi dzis pracowac:-(super ze imprezka udana:rofl2:
Izabell to masz zywe srebro w domu;-)

a mnie sie spac strasznie chce:sorry2:

Izabell, witam serdecznie. Mam nadzieję, że się tutaj rozgościsz.
Kasik, to spora impreza się szykuje.
Mrówa, ale dużo tych zaproszeń weselnych. To znowu się będziecie sporo bawić.
Weronikaa, Mrówa ma rację, że po takim upadku dziecko nie powinno zasnąć. Ale najważniejsze, że wszystko dobrze.
A moje dzieci tak śpią, niestety. Dziś i tak nie było źle, bo Mila wstała o 6tej, a Przemko dopiero o 7:30. A mąż lepiej, ale ciągle jeszcze ma wysypkę i jutro idzie do lekarza. Pewnie jeszcze do końca tygodnia zostanie w domu. A Mila znowu ma kilka takich ospowych bąbelków. Rano był jeden, a teraz jeszcze dwa. Myślałam, że na tych dwóch bąbelkach 2 tygodnie temu skończyła się jej ospa. Do tego jeszcze Przemko ma suchy męczący kaszel. Chyba podłapał od Milenki. Więc je,mu też dzisiaj robiliśmy inhalacje, a jutro raczej do przedszkola nie pójdzie.

Dobry wieczór ,

anetkadg bardzo dziękuje
001.gif

Amelka już śpi , strasznie się męczy.Wychodzi jej prawa trójka górna , ślini się cały boży dzień stęka płacze.Dobrze że noce śpi i temperatury niema.Dziwie się że to 3 gdyż nie mamy jeszcze dolnych 2:baffled:

Hej
Weronika i jak Nelcia?tak na przyszłosc nie powinno sie dziecka usypiac po mocnym upadku :-( bo moze miec wstrzas mozg i inne objawy a spanie jest ostatnia rzecza jaka mozna zrobic:-(
:sorry2:

Mrowa - Nela w sumie ok, trochę pomarudziła u Prababci, jak wróciłyśmy do domu przyjechała koleżanka z mężem i synkiem (5lat) i Mała sie rozbawiła (tak że minęła nas druga drzema). A teraz marudziła strasznie i zasnęła. Ale nie wiem czy to marudzenie to nie zęby, bo strasznie ma te górne dziąsła spuchnięte:-(
Dzięki, nie wiedziałam:zawstydzona/y:. Tyle tylko że to jej pora na spanie juz była . Ale na przyszłość (odpukać)już będe wiedzieć
Izabel- mojej idą czwórki choć trójek nie ma ;-)

reklama
Weroniko , dzieci znajomych mi Mam , mają 1 , 2,i 4 ale trójek nie:rofl2:
Przed nami jeszcze 14 ząbków , zawsze to mniej :-)

Do góry