PM - uważaj na siebie i ubiejraj ciepłe majty
bo z jajnikami to nie ma przelewek;-). Tosia łamie wszelkie stereotypy bo nie dość że ładna to i mądra
Stefanna - wybaczamy! Dobrze wiem, jak domek potrafi przysłonić świat jak już na ukończeniu, a do tego dwie radosne dziewczynki .... ale choć czasem zamelduj sie nam!;-)
Ninja - ja przy wyborze płytek miałam tylko sprecyzowany mniej wiecej kolor, a reszta to net i tak wypatrzyłam co chcę, bo po sklepach nie lubie chodzić
Giza - ale masz ranne ptaszki :-( na weekendzie też tak śpią??:-( Wyjaśniło sie z katarkiem?
Asia - jak tam mineło wiosenne sadzenie drzewek? Teściowa zlitowała się?
Befatka :-
-
-
-( ale sie bidulko namęczysz, też mnie czasem łapią zatoki ale boleć nie boli tylko smarków po pachy się leje. Uważaj z tym ketonalem
Marteczka - a może Zuziaczkiwi zębole sie pchają?? Współczuje rozłąki, musi być ciężko, ale oby szybko zleciało
A może mu to na dobre wyjdzie? Jeszcze garzy bedzie za Was mył jak wróci
Beti - śliczny miś :-) dobryy pomysł z tą siostrą i Briffem
moje prawie wszystkie okna są wyciapane przez Nelkę bo ciumki daje w szybę
Ja małą przechylam na plecy i tak jej głowę płuczę, do oczu jej jeszcze nigdy nie nalałam:-)
Kasik - a może trzecia będzie dziewczynka
;-) Arek rzucił sie na głęboką wodę i woli po angielsku gadać
Biedny tato, dlaczego się mama drze? przecież on nie robi tego specjalnie
Siwona - on tam od początku mówił że pierwsza bedzie dziewczynka tylko ja chciałam chłopaka
Kasia - nie ma co zazdrościć tylko brać sie do roboty
Anetka - hihi mały kucharz rośnie
Izabell -witamy! Napisz cos więcej o córci;-)
My wkońcu dalismy spokój i puściliśmy Nelę - gania sama bez asekuracji po domu i o dziwo nawet często sie nie przewraca
A z nowego słownictwa to "dać" ;-) No i chyba pchają sie górne czwórki bo dziąsła ma strasznie spuchniete
Idę jesć śniadanko i pewnie na spacerek uderzymy bo słońce wyszło, a późneij jedziemy do prababci z tortem bo jej wczoraj nie było - i niedziela zleci:-)
ooo znikły mi suwaczki - czy tylko ja ich nie widzę??