reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej
My już na nogach od 6.30, no ale jeszcze do środy bierzemy zastrzyki więc pobudka rano konieczna. Zuzia siedzi w łózeczku i bawi sie chwilę a zaraz woła mamamama tak żałośnie żebym ją wzięła:tak:. Na oknie ma przyklejone żelkowe ozdoby świąteczne więc trochę je oglada ale nie za długo:tak:. A dzisiaj zrobiła pierwszy krok bez trzymanki, w łózeczku sie pusciła:-) koncze na razie bo mi pisac nie daje.
milego dnia

reklama
no my po badaniach juz uff. dziś robilismy morfologie OB i moczyk:tak:Marcelek był taki dzielny przy pobieraniu krwi że obie z laborantką byłysmy w szoku.przytrzymałam go dobrze a ona szukała zyłki.Po wkłuciu troszke zaczał płakac ale bardziej jak mu wierciła igła pod skóra szukajac zyły:baffled:uhhh ale jak juz zaczęła pobierać troszke sie uspokoił a po wyjeciu całkiem przestał płakać:-Dpo wyjsciu z gabonetu kontynuował podrywanie starych babć i czarowanie dziadków, którzy chórem rzucili się do pomocy przy foteliku itp:tak:czyli standard - gdzie Marcel tam impreza:-pdobrzez że sie pani laborantka nie wytraszyła na dobre bo jak go zopbaczyła zrobiła wielkie oczy że mały i może sobie nie poradzić.Ale stwierdziąłm ze jej POMOGE:-Di dało radę:tak:wyniki jutro.Z moczykiem oczywiscie przejścia i zużyłam dwa woreczki znaim złapałam jak trzeba siuśki hehehe
w aucie mi zasypiał.Podrzuciałm go mamie i siu do pracy;-)ledwo siadłam do biurka a juz mysle czy go rączka nie boli i czy może zasnął:blink:mój ZUCH:-)

niekat no to dzielny chlopczyk z twojego Marcelka :) a babcia rączke pocałuje i napewno juz nie boli :) Oby ci szybko w pracy czas zlecial. Nas tez czeka morfologia i juz tydzien sie na nia wybieram ale nie chcialam tak zaraz po szczepieniu isc.

asze To u Was juz swiatecznie:) a ja sie jeszcze nie zabralam za porzadki swiateczne. Musze okna umyc ale jeszcze bloku nie skonczyli robic i zaczne je myc jak sciagna rusztowanie. Za to maz ma dzis wolne wiec troszke posprzta a ja reszte i jakos to bedzie. :)

Niekat dzielny Marcelek:tak:
Ewa i Asze gratulacje dla starajacych :tak::-)
Kondzioszka juz sie puszcza sam :tak: i jak upadnie to go nie zraza i próbuje znów
oatatnio na krzesełku uczydełku robi takie wspinaczkiz e głowa boli:-p:-D
Anetka policja od czego oni sa:wściekła/y::no: chyba od dołowania ludzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam andzieje ze sprawca dostanei za swoje

Spóźnione życzenia dla Jeremiego i Dawida: Wszystkiego najlepszego na kolejne miesiące!

Befatka - super, że wypad się udał. W końcu mogłaś się wyszaleć.
Stefanna - zdrówka dla Waszej trójki
Anetka - jak by mi ktoś wjechał i odjechał, to tym bardziej bym go chciała ukarać. Mam nadzieję, że Wam się to uda, choć podejście policji jest żałosne.
Asia - fajny pomysł, żeby mieć własny plac zabaw.
Kra - czasem wszystkie mamy takie złe dni, trzeba je po prostu przeczekać. Ja ostatnio wstałam w złym humorze i wzięłam się za siebie dopiero wtedy, gdy usłyszałam w telewizji o wypadku, w którym zginęli ludzie. Pomyślałam, że inni mają większe problemy, a ja się użalam nad sobą, bo mam zły dzień. Zdrówka dla synka!
giza - okropny niejadek z tej Twojej Milenki. Życzę, żeby apetyt wrócił.
Mrówa - dobrze, że już po zabiegu. A długo tą pończochę masz nosić?
asze - gratulacje dla Zuzi
Niekat - dzielny Marcelek. Emilka miała pobieraną krew jak miała niecałe 5 miesięcy i kłuli ją trzy razy, bo krew nie chciała lecieć.
Skaba - napisz, czy udało Ci się wrócić do domu bez problemów, bo słyszałam, że mieli zablokować Centralny.

A ja się Wam pochwalę, że wczoraj spotkałam się ze Skabą! Super jest się spotkać "na żywo". Trochę sobie pogadałyśmy, ale czas tak szybko zleciał. Musiałam wracać na kąpiel Emilki. Wracam do domu, a mąż w akcie desperacji włączył Emilce bajkowy kanał w telewizji, bo mówił, że tak marudziła, że nic już nie działało. Jak Emilka mnie zobaczyła, to zaczęła piszczeć z radości i głośno się śmiać. Było to cudowne!
Jeszcze napiszę o nowych rzeczach: w mikołajki wyszedł szósty ząbek, a wczoraj Emilka podniosła z podłogi ziarenko dwoma paluszkami.

Hejka!!wyłączyli mi neta bo jak nie miałam kompa,siorka puściła mi przelew ale nie poszedł bo jej się komputer zawiesił i ja sobie tu na Allegro chciałam córci pchacza-Hipcia zalicytowac na Mikołaja a tu doopa!Ale już jest!Mężowi od 1-go wstrzymują pensję do jutra pradopodobnie i koczujemy jak cholera:crazy:Ale się tu dzieje:szok:Weronika mistrzyni w dostarczaniu złudnych emocji,ale jak nie byłaś gotowa to całe szczęście,a przy takiej różnicy wieku na pewno by nudą nie wiało:-D
Anetka ja kiedyś miałam taki przypadek,że widzieliśmy jak babka nie umiała wyjechac,przestawiła auto obok i na nasze zwracanie uwagi jeszcze "Fuck off"pokazała sierota jedna!Ni i uraczyliśmy kierowcę karteczką z informacją,mam nadzieję,że skorzystał.;-)
Kurcze przydałaoby się starsze rodzeństwo żeby się z nią bawic,bo sterczy nade mną i mi przeszkadza:dry:
Teściowa!któż Cię pokochac będzie umiał...:wściekła/y:już mnie w sobote wkur...bo robiła imieninki oczywiście w pokoju na górze(gdzie ja sprzątam)no i użyczyła mojej łazienki i kuchni,no przecież co tam posprzątam sobie jeszcze raz.Ale na hasło wujka czemu nie zrobiła na dole tam gdzie mieszkają?odparła:"przecież ja mieszkam wszędzie,w końcu to jest mój dom,uważasz inaczej?!"No i teraz to pier...będę sprzątała tylko u siebie bo jak do sprzątania to mogę wszędzie ale jak coś potrzeba to jest jej!No to jak jej to niech sobie sprząta u siebie sama!!!:angry:
Niekat ty demonie seksu;-)Biedny Marcelito,doberze że taki dzielny,ja bym chyba razem z nim beczała,tak jak przy szczepieniu jak miała 4 kłócia.
Moja faziara zasypia jak stry pijak ostatnio i w nocy wędruje po łóżeczku.Sprzedaję po niej zabaweczki,żeby móc kupic nowe.Karuzelka i mata już poszły.
Ja mam tylko uczulenie jak teściowa mówi o moim dziecku"moja..."-no zaraz,zaraz jaka twoja,długo nie a potem wcale!:angry:strasznie mnie to denerwuje.

reklama
Do góry