reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika sto lat!!! Pociechy z Nelci i z męża, spełnienia marzeń! I nie pisz mi tu o starości...

Marteczka, Amie - witajcie po długiej nieobecności. Odwiedzajcie nas częściej.
Stefanna - współczuję, u nas dzisiaj pierwszy dzień bez katarku.

reklama
Cześć Baburki:-)
Dzięki ogromne za miłe słowa - dziś już lepiej:tak:Przez cały dzień ani razu nie planowałam, jak by pozbyć się mojego ukochanego starszego synusia, pomio że nie spałam prawie całą noc:angry: Emi dostał paskudnego suchego kaszlu:wściekła/y:
Doris ja zwykle też potrafię sobie przetłumaczyć w ten sposób, albo podejść na luzie i żartować z wybryków dzieci, ale ostatnio nawet nie miałam siły myśleć:dry:No i wcześniej już miałam Ci napisać, że kto jak kto, ale Ty ze swoją wiedzą nie będziesz mieć z pewnością problemów ze znalezieniem pracy:tak:
Marteczka to teraz powinnaś pozwolić Zuzi pobawić się w sposób typowy dla małego dziecka u siebie na górze, a jak już będzie odpowiednio "czysto" zawołać "mamusię" żeby przyszła posprzątać "swoje" mieszkanie po "swojej" Zuzi;-);-);-)A tak serio to współczuję takiej teściowej:angry: Ja się w weekend dowiedziałam przypadkiem, że moja łazi po swojej rodzinie i narzeka,że ja noszę Jeremka w chuście i przez to on nie zostanie z nikim innym:angry:i ciągle się dopytuje z kim go zostawię, jak pójdę do pracy, bo się boi że ją poproszę:wściekła/y:Ona lubi przed ludźmi poudawać, jak to sprawiedliwie traktuje swoich synów i synowe, a tak naprawdę, to nam chce pomagać nie wtedy gdy potrzebujemy, ale gdy ona chce się przed kimś pokazać:crazy: Tylko, że jak mały przez pierwsze pół roku życia nie tolerował nawet własnego ojca, to pilnowała córki swojego drugiego syna, a mnie nawet nie spytała, jak sobie radzę z 2 dzieci (stąd chusta):no:
Stefanna dużo zdrówka dla Was:tak:
Amie to udanych chrzcin:-)
Weronika STO LAT! no i bardzo zazdroszczę tej przeprowadzki:tak: To będziesz mogła połączyć Sylwka z parapetówką:-p
anetka policja odpuszcza takiemu, a bezkarność zachęca do kolejnych tego typu numerów:angry: I gdzie tu logika?:wściekła/y:
Niekat buziak dla Marcelka:tak:
ewa widzę, że córcia w tatusia się wdała z tym porannym wstawaniem:-D
mrówa i jak? pękł już chłopina pomimo tej pończochy?;-):rofl2::-D

Weronikaa mnóstwa powodów do radości i duuuużo rodzinnego ciepła i miłości!! STO LAT STO LAT!! ale wam zazdroszczę tej przeprowadzki... musze jeszcze na to poczekać:-(

stefanna super awatarek! zdrówka dla dziewczynek!

amie witaj ponownie!!:-):-):-)

Doris fajnie ze udao ci sie spotkac z Skaba:-) cyba Skaba zna najwiecej marcówek:tak: a tatus widac sobie poradził:-D
Weronika to juz neicałe 2 tyg wam zostały:tak::-) i widze ze kolejny tatus dałs obei rade:tak:
Sto lat kochana dla ciebie :-******
Amie witaj kope lat!!!! i mam nadzieje ze nie bedziesz juz znikac:tak:

Skaba - biedny Bartek, oby szybko wyzdrowiał! Chyba każde dziecko, które zaczyna żłobek czy przedszkole musi to odchorować.
Ja też jestem za jakimś większym spotkaniem w jakiś letni weekend.

Kra - moja wiedza zatrzymała się na przepisach obowiązujących w lutym. Troszkę się pozmieniało (choćby urlopy macierzyńskie mają być od stycznia 20-to tygodniowe).

Ostatnia edycja:
Skaba to nasze pociechy razem sie psuzczaja:-D zreszta zauwazyłam ze oni w jednym czasie mniej wiecej nabywaja nowych umiejestnosci:-D
Kra jak anrazie sie nei skusił:-p:-D ale mzoe dzis go złamie;-)

Skaba zdorowia dla Bartusia, dla pocieszenia dodam, że u nas jak Kudłacz choruje, to Emi nie:baffled: Nie mam pojęcia dlaczego, ale nie ruszają go te przedszkolne infekcje Błażeja, ale na odwrót to bywa:szok:
Doris świadomość zmian, to też wiedza, a zbyt duża skromność nie popłaca w dobie kryzysu;-);-);-);-);-);-);-)

reklama
mrówa powodzenia:-D a może by ją tak przykryć jakimiś kabaretkami, szpilki i zrobi się całkiem miło;-);-);-):-D a tak na serio to powżnie aż TAK paskudna jest? no i czy dasz radę na święta i sylwestra poszaleć z tą nogą:confused: A drugą też musisz operować?
Doris:-D:-D:-D Zawsze do usług:-p

Do góry