reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No ZHR z ZHP to się nigdy za bardzo nie lubiły...:-D Długie spódnice w ZHR nie były najgorsze - gorsze były krótkie majtki na 18-letnich chłopakach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lecę na imprezę :-p (właśnie kumpela mi powiedziała, że mam włosy jak ten koleś z Łowców.B w żółtym sweterku :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hej hej!! poszalałyśmy ze stefanną po sklepach:-) głowa mi spuchła niesamowicie, bo mnóstwo tego było i wybór trudny, a ceny w nim nie pomagają;-)ale fajnie było się zobaczyć.. i to jest najbardziej niesamowite jak widzisz osobe po raz pierwszy, a już tyle o niej wiesz:-):-) osttanio byłam u koleżanki z FM w jej nowym domu - byłam pierwszy raz, a zanim otwierała drzwi do kolejnego pomiesczzenia już wiedziałam co tam zobacże.. niezłe uczucie:-):-):-)

dzieki dziewczyny za wasze słowa.. ja nie za czesto opowiadam naszą historię, bo ma w sobie sporo zawirowań i zwrotów akcji (tu starałam się ją streścić).. i trudnych chwil też.. ale skończyło się szczęśliwie:-)

giza ojjj domyślam się czego się nasłuchałaś.. tez przez to przechodziłam.. ale teraz też nikt nie zauważa, że J miał wypadek.. trzeba wiedziec i się przyjrzeć.. najważniejsze jest to co was łączy i wasze dwie małe istotki:-):-):-)

anetka mam 2 graderoby i szafę wnękową, więc zgłosze się w stosownej chwili:tak:i żałuję, że nie przeczytałam tego wcześniej, bo dziś byłam w M1:-(ojjj ale miałas przezycie:-(najważniejsze, że nic się nie stało

asia z mojego towrzysztwa są 2 siostry zakonne i 3 księży.. ale nie żałuję, b tak jak piszesz: bycie matką to niezwykłe doświadczenie:-)

mrowa ojj zmieniałam się od tamtego czasu.. i to baaardzo.. ale jak zawsze mi móiw mój kumpel: wyznawane wartości pzoostały te same.. zmienił sie tylko sposób ich realizacji;-);-)

Ostatnia edycja:
skaba, fajnie, że udało wam się poszaleć w sklepach ze stefanną. A z tym spotkaniem w realu, to rzeczywiście fajna sprawa. Na kwietniu większość dziewczyn zna się osobiście. Oczywiście nie ze wszystkimi, ale różne mniejsze i większe spotkania miały miejsce. Zupełnie inaczej wtedy toczą się rozmowy na BB, kiedy rozmawia się z kimś, kogo się poznało osobiście. Mam nadzieję, że marcóweczki też się będą spotykać.

Ja tylko na chwilke u nas sa male zmiane Kuba bez goraczki ale dostal jakiegos uczulenia prawdopodobnie od antybiotyku bo nic nowego mu nie dawalam:wściekła/y:jak mu nie przejdzie do poniedzialku to jedziemy do innego miasta do polskiego lekarza bo tutaj ci Irole daja tylko jeden antybiotyk wszystkim dzieciom:crazy::no:

WSZYSTKI CHORYM DZIECIACZKOM ZYCZE DUUUZO ZDROOOWKA I NIECH SZYBKO WRACAJA DO ZDROWIA:-):-):-):-):-):-):-):-)

Giza masz racje całkiem inaczej sei gada z kims kogo sie poznało ;-) a jak Milenka?
Skaba to upiekłas 2 pieczenie na jednym ogniu;-):-D fajnie ze spotkanie zakupowe sie udało:tak:
Dorota jak am uczulenie to lepiej odstawic antybiotyk tzn zamienic na inny:-(

Witajcie dziewczyny :-) mam dzis zly dzien :-( Pralka mi padla :-( jestem zla jak nie wiem co .......
Wpadlam na chwilke zeby wam wrzucic linka Na Naszej klasie szukali domu dla jej dziecka
poczytajcie sobie. Ja postanowilam usunąc zdjecia Filipka na wszelki wypadek
Tak sobie myślę o tej sprawie. I tak na prawdę, nie jesteśmy w stanie uchronić naszych dzieci przed takimi ludźmi. Jak byliśmy w zeszłym roku nad morzem, to złapali faceta, który robił dzieciom zdjęcia na plaży. Wykorzystywał je potem w celach seksualnych. No i co. Mam z dzieckiem więcej na plaże nie wychodzić? Nie wrzucam zdjęć nagich. Takie są tylko do domowego albumu. Ale poza tym nie widzę w zwykłych zdjęciach nic złego. A jeśli już i tak ktoś je wykorzysta w złych celach, trudno. Lepsze to, niż wykorzystywanie dzieci.

Witam:-)

Spóźnione życzenia dla Julenki, Zuziaczka... dużo zdrówka i słoneczka na następne miesiące

11_6_205.gif

Moje 2 diabełki śpią, więc mogę coś odpisać
36_1_50.gif

Ninja, jak po chrzcinach... i te włosy, wg mnie najlepszy członek Łowxców.B:-D:-p
Giza, i jak Milenka... kaszel przechodzi? współczuję @, ale i tak długo sie uchowałaś:tak:
A co do meża, to takie historie dodają mi tylko wiary w miłość i szczęście... :-)
Asia, coś Ala przeżywa kryzys starszej siostry... mam nadzieję, że nocki już się uregulowały... a co to trafienia, to naprawdę Wam się udało dobrać odpowiedni moment
Dusiu, i wiesz co z tym nalotem na języczku Michałka:confused:
Befatka, mam nadzieję, że z mamą dobrze... to się bidulko naczekałaś na wieści z Polski:-(
Darinia, wpadaj do nas częściej:tak: i fajnie, że Zuzia dobrze się rozwija, a ze spaniem to tak jak Jola:tak:
Mrowa, dzięki za wieści od Marteczki i przy okazji śliczne zdjęcia... nie dziwię się, że je wybrałaś:tak:
Gratulacje dla Kondzioszka:tak: i refleksu mamusi;-)
Marteczka, miejmy nadzieję, że jak tylko laptop będzie sprawny wpadniesz znów w nałóg;-) zdrówka dla Zuzanki
Doris, miałam taki sam problem z usypaianiem smerfetki... na szczęscie po kilku dniach sam minął, czego i tobie życzę:tak:
Niekat, ale sie porobiło:no: mam nadzieję, że wszystko wróciło do normy... a jeśli nie to ja też jestem z mężem na bakier:baffled:
i weź się za te kolano dziewczyno:tak:
PM, i jak poszałałąs na zakupakach... też bym się wybrałą do Maximusa, ale żeby jeszcze troszkę pogody było:tak: no i o takiej metodzie łapania siuśków jeszcze nie słyszałam:szok:
Skaba& Stefanna, fajnie że spotkanie udane, a przy tym połączone z pożytecznymi zakupami do domów:tak:
Skaba, bardzo długa droga za Wami... ale widać takie było Twoje przeznaczenie:tak:
Anetka, nie zazdroszczę pracującego wekendu, a codowypadku u lekarza, i tak uratowałas sytuację... oby jak najmniej takich:tak:
Dorotaaa, a może to 3-dnówka była:confused:

A u nas Jola, ma pierwsze butki po domu, bo już nie bardzo poleży (przebieranie pampersa tro juuż istny dramat doprowadzający moją córke do płączu, chyba musze opanować tę umiejętność w 10sekund):-D, raczuje, a najlepiej się czuje prowadzona pod pachy do lusterka lub skacząc na 2-óch nóżkach:tak:a jak jej się podoba jak można tupać po panelach i jakie dźwięki:-D

36_1_24.gif

Miłej niedzieli, no mimo że wieje to jednak słobneczko ptrzedziera się przez chmurki
idę cos przygotowac na obiad dla moich dzieciaczków
7_13_5.gif

skaba - rzeczywiście miałaś niezwykłą historię swojego związku. Ja też należałam do ZHR (co prawda tylko rok, raz byłam na obozie) i chociaż przepisy przepisami , to skróciłam sobie spódniczkę przed kolana (ale miały być za kolano, a nie do kostek!).
anetka - okropne z tym upadkiem, ale niestety nie uchronimy dzieci przed wszystkim.
giza - Wasz przykład pokazuje, że nigdy nie można się załamywać, nawet, jeśli rokowania nie są najlepsze. Współczuję @. Ja jeszcze nie miałam, ale biorę Cerazette, więc to chyba dlatego.
mrówa - Kondzik zrobił już dwa kroki... ani się obejrzysz, a będzie biegał
ninja - mam nadzieję, że chrzest się udał
dorota - jak nie gorączka, to uczulenie... współczuję.
Beti - Emilka też nie lubi przewijania, ostatnio jej przy tym śpiewałam: Panie Janie... i leżała grzecznie i słuchała.

U nas już czwarty wieczór był problem z zaśnięciem. Wczoraj uświadomiłam sobie, że może to przez ząbki, chociaż we dnie nie marudzila ostatnio. No, ale dzisiaj wyszedł już trzeci ząbek - prawa górna jedynka. Zobaczymy jaki będzie wieczór.

reklama
Doris gratulacje dla Emilki to zęboli coraz wiecej;-):-)
Giza zgadzam sie z toba:tak::-)
Beti to Jolcia zaczyna pokazywac co potrafi;-) ja tez zeby załozyc pieluszke musze sie neiźle ogimnastykowac:-p

Do góry